GEL DE DELİRME

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

GEL DE DELİRME

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

%60 LIK SARRAF ARTTIRICI ALDIM 1GÜNLÜK 16 SAAT MADENDEN KALKMADIM 8 TANE YEŞİL ELMAS ÇEKTİM 1 AKİK 1 SİBİR BUMU ADAM PLUSSUZ ŞANS ARTTIRICISI YOK TEKTE MENEKŞE ÇEKTİ. GELDE SÖVME SONRA SUS YİYOZ BU NE BE
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
ferdi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: GEL DE DELİRME

Mesaj gönderen ferdi »

batuhan sana katılıyorum kardesım %60 sarraf arttırıcım var 4 gun 4 gece madenden kalkmadım 2 akık 14 yesıl elmas 17 krıptaz cektım. arttırıcısı olmayan adam ust uste menekse elmas cektı. bızım verdıgımız parada bosuna gıttı. parayı aldık ne yaparsanız yapın oldu olay.

islamgücü
Kullanıcı avatarı
Kuzey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kuzey »

Batuhan ne kadar çok boş konuşuyorsun ya :)
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq

[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Kullanıcı avatarı
Biskrem
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Biskrem »

Batuhan Oda Birşeymi Migrat Artıcı Aldım 1 Haftalık 5 Gündür 20-25 Kere Girdim dAha MAdalyadan Başka Birşey Çıkmadı Daha Dün Biriyle Girdim Adamda Birşey Yok şans Artırıcı Felan İlk Girişte Işık Zırhı Düşürdü Anlıcan Kendi PAramızla Rezil Oluyoruz . :x :x

Busrax
Kullanıcı avatarı
Kuzey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kuzey »

Şans işi arkadaşlar ama düşmedi diye gelip herkes forumda bağırırsa ne olur bir düşünün !
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq

[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Kullanıcı avatarı
Biskrem
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Biskrem »

ŞAns İşi Diyorsun OZaman NEden Alıyoruz Bu Zıkkımı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Batuhangs730 yazdı:%60 LIK SARRAF ARTTIRICI ALDIM 1GÜNLÜK 16 SAAT MADENDEN KALKMADIM 8 TANE YEŞİL ELMAS ÇEKTİM 1 AKİK 1 SİBİR BUMU ADAM PLUSSUZ ŞANS ARTTIRICISI YOK TEKTE MENEKŞE ÇEKTİ. GELDE SÖVME SONRA SUS YİYOZ BU NE BE
Onlar para tuzağı şans artırdığı yok
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
WATERxSWORD
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WATERxSWORD »

Batuhangs730 yazdı:%60 LIK SARRAF ARTTIRICI ALDIM 1GÜNLÜK 16 SAAT MADENDEN KALKMADIM 8 TANE YEŞİL ELMAS ÇEKTİM 1 AKİK 1 SİBİR BUMU ADAM PLUSSUZ ŞANS ARTTIRICISI YOK TEKTE MENEKŞE ÇEKTİ. GELDE SÖVME SONRA SUS YİYOZ BU NE BE

Arkadaşım. %60'lık ŞANS arttırıcı alman sadece 1. dereceden (MENEKŞE ELMAS, AKİK, vs...) maden çıkma olasılığını etkiler. Bu durumda sen İKV Dükkan'dan hiç bir hak talep edemezsin. ŞANS arttırıcı 1. dereceden maden çıkacak diye bir garantisi yok okuduysan. Ama benden tavsiye tek madende oturma diğer madenlere de bir göz at. Onlardan çıkma olasılığı daha fazla olur.

İyi forumlar, iyi akşamlar...
İlgi çekici yoktur ilgi çeken vardır. Kimisi eteğiyle ilgi çeker, kimisi tek kelimesiyle...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

WATERxSWORD yazdı:

Arkadaşım. %60'lık ŞANS arttırıcı alman sadece 1. dereceden (MENEKŞE ELMAS, AKİK, vs...) maden çıkma olasılığını etkiler. Bu durumda sen İKV Dükkan'dan hiç bir hak talep edemezsin. ŞANS arttırıcı 1. dereceden maden çıkacak diye bir garantisi yok okuduysan. Ama benden tavsiye tek madende oturma diğer madenlere de bir göz at. Onlardan çıkma olasılığı daha fazla olur.

İyi forumlar, iyi akşamlar...
Çok doğru yani şöyle 1 madendeyden o maden doalna kadr 2 madeni daha kontrol et önemliye dön mesela :)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
ASHABISUFFA
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ASHABISUFFA »

En çok neye sinir oluyorum biliyormusunuz önüne gelenı Rehber Tagı veriyorlar eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek aynı eşşek : ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

MiRaSDeĞİLaLınTR(Fuat)
>>>E F E <<<

“Genel Sohbet” sayfasına dön