HIZLI İKV
HIZLI İKV
Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
Re: HIZLI İKV
1 GB ekran kartı 4 GB RAM Al süper çalışır.karakefen yazdı:Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
[VuSTuLaT]
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Söylediğini tıpatıp aynısı bilgisayar var açar açmaz 2 dakikada aşırı ısınıyor sorun ne olabilir acep ?VuSTuLaT yazdı:1 GB ekran kartı 4 GB RAM Al süper çalışır.karakefen yazdı:Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Arkadaşlar önerileriniz için cok tesekkur ederım...dikkate alıcam 
Bende laptop kullanıyorum 1 gb ekran kartı ( paylasımsız ) , 4 gb ram var çok iyi tavsiye ederim. Bu arada o ısınma bndede söz konusu şarz aleti sanki alev topu haline geliyor 

- xsWiTxBANNED
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Lodos
dikkat edin halı yanmasınaBreLLia yazdı:Bende laptop kullanıyorum 1 gb ekran kartı ( paylasımsız ) , 4 gb ram var çok iyi tavsiye ederim. Bu arada o ısınma bndede söz konusu şarz aleti sanki alev topu haline geliyor
Tokerx 
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

xsWiTxBANNED yazdı:dikkat edin halı yanmasınaBreLLia yazdı:Bende laptop kullanıyorum 1 gb ekran kartı ( paylasımsız ) , 4 gb ram var çok iyi tavsiye ederim. Bu arada o ısınma bndede söz konusu şarz aleti sanki alev topu haline geliyor

Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- xsWiTxBANNED
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

Canceazi yazdı:Söylediğini tıpatıp aynısı bilgisayar var açar açmaz 2 dakikada aşırı ısınıyor sorun ne olabilir acep ?VuSTuLaT yazdı:1 GB ekran kartı 4 GB RAM Al süper çalışır.karakefen yazdı:Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
Bilgim yok Laptop ise soğutucu al.
[VuSTuLaT]