HIZLI İKV

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
karakefen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

HIZLI İKV

Mesaj gönderen karakefen »

Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
Kullanıcı avatarı
VuSTuLaT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: HIZLI İKV

Mesaj gönderen VuSTuLaT »

karakefen yazdı:Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
1 GB ekran kartı 4 GB RAM Al süper çalışır.
[VuSTuLaT]

~ ѕιη¢є © 2oo7 ~

Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

VuSTuLaT yazdı:
karakefen yazdı:Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
Söylediğini tıpatıp aynısı bilgisayar var açar açmaz 2 dakikada aşırı ısınıyor sorun ne olabilir acep ? :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
karakefen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen karakefen »

Arkadaşlar önerileriniz için cok tesekkur ederım...dikkate alıcam :)
Kullanıcı avatarı
aBreLLia
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aBreLLia »

Bende laptop kullanıyorum 1 gb ekran kartı ( paylasımsız ) , 4 gb ram var çok iyi tavsiye ederim. Bu arada o ısınma bndede söz konusu şarz aleti sanki alev topu haline geliyor :D
Resim
Kullanıcı avatarı
xsWiTxBANNED
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xsWiTxBANNED »

aBreLLia yazdı:Bende laptop kullanıyorum 1 gb ekran kartı ( paylasımsız ) , 4 gb ram var çok iyi tavsiye ederim. Bu arada o ısınma bndede söz konusu şarz aleti sanki alev topu haline geliyor :D
dikkat edin halı yanmasın :)
Tokerx ;)
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

xsWiTxBANNED yazdı:
aBreLLia yazdı:Bende laptop kullanıyorum 1 gb ekran kartı ( paylasımsız ) , 4 gb ram var çok iyi tavsiye ederim. Bu arada o ısınma bndede söz konusu şarz aleti sanki alev topu haline geliyor :D

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
xsWiTxBANNED
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xsWiTxBANNED »

Theanswer3 yazdı:
xsWiTxBANNED yazdı:

Resim
kendi fotonumu koydun ?
Tokerx ;)
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

yok
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
VuSTuLaT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen VuSTuLaT »

Canceazi yazdı:
VuSTuLaT yazdı:
Söylediğini tıpatıp aynısı bilgisayar var açar açmaz 2 dakikada aşırı ısınıyor sorun ne olabilir acep ? :D

Bilgim yok Laptop ise soğutucu al.
[VuSTuLaT]

~ ѕιη¢є © 2oo7 ~

“Genel Sohbet” sayfasına dön