Bu Kadarına da Pes[Asit Saldırısı]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Bu Kadarına da Pes[Asit Saldırısı]

Mesaj gönderen Petcarar »

Bu nasıl yetenektir ya hiçbir işe yaramaması için mi koydunuz oyuna?
Ya da sırf 0 kudretle bir büyücüyü indirmek için mi koydunuz?
Bu yeteneğin harcadığı kudret ve hasarı o kadar anlamsız ki...
İşe yaraması için ya etki hasarını 2-3 kat artırın, ya kudret gereksinimini %40 düşürün.Bu yetenek şu an o kadar zayıf kaldı ki :S Hele büyücülerin her şeyi kesebilirken aldığı %25 lik hasar bonusu ayrı hikaye.Şifacılar hiçbirşeyi kesemiyor niye asite yada zehire bir güç vermediniz? Pekala şifacılar illa yakın dövüşle saldırı yapmak zorunda değildirler.Şifacıyı da bir hasar verici olarak kullanamaz mıyız? Hele bu kadar wow'dan özenilmiş bir oyunda şifacıların bu kadar zayıf sihirsel saldırıları olduğunu görmek üzücü.Çünkü wow'da bildiğim kadarıyla şifacı karşılığı sınıflar çok da güzel sihirsel saldırılara sahip olabiliyorlar?
Burada ise bir asit atıyorsunuz, 8 kudretiniz gidiyor.Verdiğiniz hasar içler acısı.Hadi şifacının enerjisiyle vb. dengelendi diyeceksiniz anlarım da o zaman şifacının asitle bir büyücüyü öldürdükten sonra kudreti kalması gerekir ki bir işe yarasın.Dolayısıyla burada anlatamayacağınız uzun orantılarınızdaki ağırlık hesaplarında bir yanlış yapmışsınız.Hadi hasarı az, asit etkisiyle dengeleneceğini düşündüm.O da olmadı.Üst üste etki bile bırakamıyoruz.Etki hasarı zaten şaka gibi.Umarım ilgili kişiler okuyup cevap yazarlar :S
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Re: Bu Kadarına da Pes[Asit Saldırısı]

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Büyücülerin verdiği hasarla kıyaslıyorsun.Adam bilge kağan giyinerse ciddi buz hasarı verir.Fevzi bey giyinirse max hasarı verir.Tarshass giyinirsede ateş hasarı verir.Sen kalkıp üstünde ibn-i sina itemler varken asitle 2000 3000 vurmayımı bekliyorsun ? Üstünde full hayyan cevriye item olur ve Hasarın düşük olur bence asıl o zaman itiraz edilir !
Resim
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Gargoyle35 yazdı:Büyücülerin verdiği hasarla kıyaslıyorsun.Adam bilge kağan giyinerse ciddi buz hasarı verir.Sen kalkıp üstünde ibn-i sina itemler varken asitle 2000 3000 vurmayımı bekliyorsun ? Üstünde full hayyan cevriye item olur ve Hasarın düşük olur bence asıl o zaman itiraz edilir !
? Ben saf mıyım ?
Kaç kere 15 asit 15 bilgisi verdin ?
Full takımla düz 1200 civarı vurulur.Asit Saldırısının özelliği büyü kritiğinin yüksekliği ve etki bırakmasındadır.Ama 1 etki varken başka etki bırakamazsın.Ozaman 150 150 giden etkiye razı olursun.Büyü kritiği yüksek ama düz 1200 kritik 1500 vurduktan sonra anlamı yok kardeşim.Bundan sonra da giden kudretine yanarsın.

Benim istediğime gelince, full büyü asit takımı varken 2 bin vurmayı isterim.Ya da 1200 vurmayı ama kudretimin 4-5-4-5 gitmesini isterim.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

güncel.

her konudaki gibi post kastığımı düşünen varsa yönetici cevap verdikten sonra msjlarımı silsin.
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

Petcarar yazdı:
Gargoyle35 yazdı:Büyücülerin verdiği hasarla kıyaslıyorsun.Adam bilge kağan giyinerse ciddi buz hasarı verir.Sen kalkıp üstünde ibn-i sina itemler varken asitle 2000 3000 vurmayımı bekliyorsun ? Üstünde full hayyan cevriye item olur ve Hasarın düşük olur bence asıl o zaman itiraz edilir !
? Ben saf mıyım ?
Full takımla düz 1200 civarı vurulur.Asit Saldırısının özelliği büyü kritiğinin yüksekliği ve etki bırakmasındadır.Ama 1 etki varken başka etki bırakamazsın.Ozaman 150 150 giden etkiye razı olursun.Büyü kritiği yüksek ama düz 1200 kritik 1500 vurduktan sonra anlamı yok kardeşim.Bundan sonra da giden kudretine yanarsın.

Benim istediğime gelince, full büyü asit takımı varken 2 bin vurmayı isterim.Ya da 1200 vurmayı ama kudretimin 4-5-4-5 gitmesini isterim.
peki böyle yapınca büyücünün ne anlamı kalıcak ?
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen barkido »

Gargoyle35 yazdı:Büyücülerin verdiği hasarla kıyaslıyorsun.Adam bilge kağan giyinerse ciddi buz hasarı verir.Fevzi bey giyinirse max hasarı verir.Tarshass giyinirsede ateş hasarı verir.Sen kalkıp üstünde ibn-i sina itemler varken asitle 2000 3000 vurmayımı bekliyorsun ? Üstünde full hayyan cevriye item olur ve Hasarın düşük olur bence asıl o zaman itiraz edilir !
e

ama sırf büyücü içinde değerlendirme katılıyorum kardeş bencede asit ve zehir güçlendirilmeli
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen katakuli »

Eleştirmek varda bunun gibi bir eleştiri de olmaz :lol:
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

veym2 yazdı:
Petcarar yazdı:
? Ben saf mıyım ?

peki böyle yapınca büyücünün ne anlamı kalıcak ?

1- Büyücü debuff atabilir.
2- Büyücü kendi hasarını artırabilir.
3- Büyücü dolma süresi harcayan yeteneklere sahip.
4- Zihin saldırısı gibi bir yetenek.

Şifacı direnç kırma atamaz.asitle daha fazla vurmak için asit direncini düşüremez.Kons basamaz.
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

katakuli yazdı:Eleştirmek varda bunun gibi bir eleştiri de olmaz :lol:
Aslında olur , düz mantıktan uzaklaşan kişilerin ürünü bu , yapay zekadan uzak olmanın sebebi.
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Ne yazikki olaya tek bir pencereden baktığınızı görüyorum. Oyun içi karakterler arasında dengeler olmalıdır ve bu dengeleri gözetmezseniz karakterler arasında büyük ayrılıklar olabilir. Lütfen bunu gözden geçirerek yorum yapınız...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön