Bu nasıl yetenektir ya hiçbir işe yaramaması için mi koydunuz oyuna?
Ya da sırf 0 kudretle bir büyücüyü indirmek için mi koydunuz?
Bu yeteneğin harcadığı kudret ve hasarı o kadar anlamsız ki...
İşe yaraması için ya etki hasarını 2-3 kat artırın, ya kudret gereksinimini %40 düşürün.Bu yetenek şu an o kadar zayıf kaldı ki :S Hele büyücülerin her şeyi kesebilirken aldığı %25 lik hasar bonusu ayrı hikaye.Şifacılar hiçbirşeyi kesemiyor niye asite yada zehire bir güç vermediniz? Pekala şifacılar illa yakın dövüşle saldırı yapmak zorunda değildirler.Şifacıyı da bir hasar verici olarak kullanamaz mıyız? Hele bu kadar wow'dan özenilmiş bir oyunda şifacıların bu kadar zayıf sihirsel saldırıları olduğunu görmek üzücü.Çünkü wow'da bildiğim kadarıyla şifacı karşılığı sınıflar çok da güzel sihirsel saldırılara sahip olabiliyorlar?
Burada ise bir asit atıyorsunuz, 8 kudretiniz gidiyor.Verdiğiniz hasar içler acısı.Hadi şifacının enerjisiyle vb. dengelendi diyeceksiniz anlarım da o zaman şifacının asitle bir büyücüyü öldürdükten sonra kudreti kalması gerekir ki bir işe yarasın.Dolayısıyla burada anlatamayacağınız uzun orantılarınızdaki ağırlık hesaplarında bir yanlış yapmışsınız.Hadi hasarı az, asit etkisiyle dengeleneceğini düşündüm.O da olmadı.Üst üste etki bile bırakamıyoruz.Etki hasarı zaten şaka gibi.Umarım ilgili kişiler okuyup cevap yazarlar :S
Bu Kadarına da Pes[Asit Saldırısı]
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Bu Kadarına da Pes[Asit Saldırısı]
Büyücülerin verdiği hasarla kıyaslıyorsun.Adam bilge kağan giyinerse ciddi buz hasarı verir.Fevzi bey giyinirse max hasarı verir.Tarshass giyinirsede ateş hasarı verir.Sen kalkıp üstünde ibn-i sina itemler varken asitle 2000 3000 vurmayımı bekliyorsun ? Üstünde full hayyan cevriye item olur ve Hasarın düşük olur bence asıl o zaman itiraz edilir !
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
? Ben saf mıyım ?Gargoyle35 yazdı:Büyücülerin verdiği hasarla kıyaslıyorsun.Adam bilge kağan giyinerse ciddi buz hasarı verir.Sen kalkıp üstünde ibn-i sina itemler varken asitle 2000 3000 vurmayımı bekliyorsun ? Üstünde full hayyan cevriye item olur ve Hasarın düşük olur bence asıl o zaman itiraz edilir !
Kaç kere 15 asit 15 bilgisi verdin ?
Full takımla düz 1200 civarı vurulur.Asit Saldırısının özelliği büyü kritiğinin yüksekliği ve etki bırakmasındadır.Ama 1 etki varken başka etki bırakamazsın.Ozaman 150 150 giden etkiye razı olursun.Büyü kritiği yüksek ama düz 1200 kritik 1500 vurduktan sonra anlamı yok kardeşim.Bundan sonra da giden kudretine yanarsın.
Benim istediğime gelince, full büyü asit takımı varken 2 bin vurmayı isterim.Ya da 1200 vurmayı ama kudretimin 4-5-4-5 gitmesini isterim.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

güncel.
her konudaki gibi post kastığımı düşünen varsa yönetici cevap verdikten sonra msjlarımı silsin.
her konudaki gibi post kastığımı düşünen varsa yönetici cevap verdikten sonra msjlarımı silsin.
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
peki böyle yapınca büyücünün ne anlamı kalıcak ?Petcarar yazdı:? Ben saf mıyım ?Gargoyle35 yazdı:Büyücülerin verdiği hasarla kıyaslıyorsun.Adam bilge kağan giyinerse ciddi buz hasarı verir.Sen kalkıp üstünde ibn-i sina itemler varken asitle 2000 3000 vurmayımı bekliyorsun ? Üstünde full hayyan cevriye item olur ve Hasarın düşük olur bence asıl o zaman itiraz edilir !
Full takımla düz 1200 civarı vurulur.Asit Saldırısının özelliği büyü kritiğinin yüksekliği ve etki bırakmasındadır.Ama 1 etki varken başka etki bırakamazsın.Ozaman 150 150 giden etkiye razı olursun.Büyü kritiği yüksek ama düz 1200 kritik 1500 vurduktan sonra anlamı yok kardeşim.Bundan sonra da giden kudretine yanarsın.
Benim istediğime gelince, full büyü asit takımı varken 2 bin vurmayı isterim.Ya da 1200 vurmayı ama kudretimin 4-5-4-5 gitmesini isterim.
eGargoyle35 yazdı:Büyücülerin verdiği hasarla kıyaslıyorsun.Adam bilge kağan giyinerse ciddi buz hasarı verir.Fevzi bey giyinirse max hasarı verir.Tarshass giyinirsede ateş hasarı verir.Sen kalkıp üstünde ibn-i sina itemler varken asitle 2000 3000 vurmayımı bekliyorsun ? Üstünde full hayyan cevriye item olur ve Hasarın düşük olur bence asıl o zaman itiraz edilir !
ama sırf büyücü içinde değerlendirme katılıyorum kardeş bencede asit ve zehir güçlendirilmeli
avakado=eminönü
Eleştirmek varda bunun gibi bir eleştiri de olmaz :lol:
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

veym2 yazdı:peki böyle yapınca büyücünün ne anlamı kalıcak ?Petcarar yazdı:? Ben saf mıyım ?Gargoyle35 yazdı:Büyücülerin verdiği hasarla kıyaslıyorsun.Adam bilge kağan giyinerse ciddi buz hasarı verir.Sen kalkıp üstünde ibn-i sina itemler varken asitle 2000 3000 vurmayımı bekliyorsun ? Üstünde full hayyan cevriye item olur ve Hasarın düşük olur bence asıl o zaman itiraz edilir !
1- Büyücü debuff atabilir.
2- Büyücü kendi hasarını artırabilir.
3- Büyücü dolma süresi harcayan yeteneklere sahip.
4- Zihin saldırısı gibi bir yetenek.
Şifacı direnç kırma atamaz.asitle daha fazla vurmak için asit direncini düşüremez.Kons basamaz.
Aslında olur , düz mantıktan uzaklaşan kişilerin ürünü bu , yapay zekadan uzak olmanın sebebi.katakuli yazdı:Eleştirmek varda bunun gibi bir eleştiri de olmaz :lol:
-
CaptainATX
- Kadim 999
Merhaba,
Ne yazikki olaya tek bir pencereden baktığınızı görüyorum. Oyun içi karakterler arasında dengeler olmalıdır ve bu dengeleri gözetmezseniz karakterler arasında büyük ayrılıklar olabilir. Lütfen bunu gözden geçirerek yorum yapınız...
Ne yazikki olaya tek bir pencereden baktığınızı görüyorum. Oyun içi karakterler arasında dengeler olmalıdır ve bu dengeleri gözetmezseniz karakterler arasında büyük ayrılıklar olabilir. Lütfen bunu gözden geçirerek yorum yapınız...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/