ZAGROS KONU İKSİR VE AKÇE
ZAGROS KONU İKSİR VE AKÇE
ÖNCELİKLE HERKESE SELAM DAHA ÖNCE AÇTIĞIM KONU GİBİ BUNADA TAM DESTEK BEKLERİM AKTAR ŞEVKET E KONULAN İKSİRLER HAKKINDA BİKAÇ ŞEY SÖYLEMEK LAZIM 7 SAATLİK BÖLGELER E İKSİR E KONULAN DEĞER 300 AKÇE 7 SAATLİK BÖLGE DE ORTALAMA TÜKETİLEN İKSİR 20 ADET BU 6000 AKÇE EDER YANİ 60 TL İŞÇİ AHMET FATMA KIRK KANAAT GEÇİNİRKEN ÇOLUK ÇOCUĞUNUN RIZKINI İKSİRE YATIRACAK YADA BÖLGELERE GİREMİYECEK ÖĞRENCİ MEHMET AYŞE HARÇLIĞINDAN KISIP İKSİR ALACAK YEMEK YEMEYECEK KİTAP ALAMAYACAK AMA 60 TL DEN İKSİR İÇECEK ONLARI DOKTOR MÜHENDİS ÖĞRETMEN AVUKAT KAYMAKAM GÖRMİYECEZ AMA BUNLARI YAPARSA İYİ BİR BÜYÜCÜ ŞİFACI VE SAVAŞÇI OLACAK ÇOCUKLARIMIZ YANİ YARINLARIMIZ İŞTE CAN ALICI KONU BU BABALARININ ANNELERİNİN KREDİ KARTLARINDAN TELEFONLARINDAN ANNE VE BABALARINDAN HABERSİZ İKSİR ALACAK VE TOPLUMSAL KIYIM YAPACAK BU İKSİRLER BİZİ BIRAKIN GELECEĞİN GENÇLERİ YARINLARIMIZIN ÇOCUKLARINI BİR BİR ALIYOR BİZDEN İKV,,, EYYYYYY MEVLÜT DİNÇ BU VATAN İÇİN CANINI GÖZÜNÜ KIRPMADAN VEREN ASKERLERİMİZ AYDA KAÇ LİRA MAAŞ ALIYOR BİLİYORMUSUN BATIDA 15 İKSİR FİYATI DOĞUDA 80 İKSİR PARASI BİR TOPLUMU YIKMAK İÇİN ÖNCE KÜLTÜR LERİYLE OYNAYACAKSIN DERLER İŞTE SENDE BÖYLE YAPIYORSUN TÜRK OYUNU BU DEĞİL BU OLSA OLSA BİZANS TIR AMA UNUTMA YÖNETİM BU BİZANSI YIKACAK VE KARADAN GEMİ YÜZDÜRECEK ÇOK FATİH SULTAN MEHMET LERİMİZ VAR BU UNUTMA HESAP SENİN İSTEDİĞİNİ YAP BİZDE YAPACAZ 2 TERS 1 DÜZ???
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Re: ZAGROS KONU İKSİR VE AKÇE
İbrahim Selman abinin forum hesabından kendini o gibi tanıtarak forma konu acmayı bırak kardeşim kendine ac bi forum hesabı aç istedigin konuyu actıgın konular güzel ama kendini selman abi die tanıtman iyi bi davranıs deil İyi formlar
Selman abi 2 aydır suriyede
haftaya dönecek formdaki ve oyundaki karakter ve hesabı İbrahim die bi arkadaş devam etmektedir
ZALİMFELEK YoSuNGöZLüM
haftaya dönecek formdaki ve oyundaki karakter ve hesabı İbrahim die bi arkadaş devam etmektedir
ZALİMFELEK YoSuNGöZLüM
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- GhostRider
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ferhat
Konuyu açan Selman abi .. Bizzat konuyu açmadan önce skype aracılığıyla bana okudu
Konu hakkında ise , Selman abi yine önce açtığı konuda olduğu gibi söylenmesi gerekenleri söylemiş . Biz yine bu konunun sonuna kadar destekçisiyiz . Yapılan güncelleme sanki düşünülmeden aceleyle yapılmış gibi . 5 iksir 3 TL .. Hmmmm :idea:
Konu hakkında ise , Selman abi yine önce açtığı konuda olduğu gibi söylenmesi gerekenleri söylemiş . Biz yine bu konunun sonuna kadar destekçisiyiz . Yapılan güncelleme sanki düşünülmeden aceleyle yapılmış gibi . 5 iksir 3 TL .. Hmmmm :idea:
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''
Uniquetürk / KatiLBamya
Raiders of Anatolia
www.raidersofanatolia.com
www.raidersofanatolia.com
- Kendiadaletim
- Salgın Koruyucusu
çocukLASTDRAGON yazdı:İbrahim Selman abinin forum hesabından kendini o gibi tanıtarak forma konu acmayı bırak kardeşim kendine ac bi forum hesabı aç istedigin konuyu actıgın konular güzel ama kendini selman abi die tanıtman iyi bi davranıs deil İyi formlar
ZALİMFELEK YoSuNGöZLüM
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
İyi hoş diosunuzda adamla daha dün telefonla konustum haberim yok dio
bana başka size başkamı söylüor ben orasını anlamadım apo 
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- Kendiadaletim
- Salgın Koruyucusu
3 TL = 4 Ekmek;GhostRider yazdı:Ferhat![]()
Konuyu açan Selman abi .. Bizzat konuyu açmadan önce skype aracılığıyla bana okudu
![]()
4 ekmek bir aileye 2 gün yeter,5 iksir bir oyuncuya 1 saat yetmez
- Istanbulum
- Salgın Koruyucusu
- Crazyronaldo
- Sahaf Yardımcısı
Boşa yoruyorsun selman abi kendini. Oyunu oynamak zorunda degilsiniz diyor adamLar. Gelen güncellemelerle oyuncuların ne kadaR degerli oldugunu görüyoruz..
İKV=Oyuncular=PaRa :twisted: :twisted:
İKV=Oyuncular=PaRa :twisted: :twisted:

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
- ASHABISUFFA
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Kendiadaletim
- Salgın Koruyucusu
Zagros yazdı:ÖNCELİKLE HERKESE SELAM DAHA ÖNCE AÇTIĞIM KONU GİBİ BUNADA TAM DESTEK BEKLERİM AKTAR ŞEVKET E KONULAN İKSİRLER HAKKINDA BİKAÇ ŞEY SÖYLEMEK LAZIM 7 SAATLİK BÖLGELER E İKSİR E KONULAN DEĞER 300 AKÇE 7 SAATLİK BÖLGE DE ORTALAMA TÜKETİLEN İKSİR 20 ADET BU 6000 AKÇE EDER YANİ 60 TL İŞÇİ AHMET FATMA KIRK KANAAT GEÇİNİRKEN ÇOLUK ÇOCUĞUNUN RIZKINI İKSİRE YATIRACAK YADA BÖLGELERE GİREMİYECEK ÖĞRENCİ MEHMET AYŞE HARÇLIĞINDAN KISIP İKSİR ALACAK YEMEK YEMEYECEK KİTAP ALAMAYACAK AMA 60 TL DEN İKSİR İÇECEK ONLARI DOKTOR MÜHENDİS ÖĞRETMEN AVUKAT KAYMAKAM GÖRMİYECEZ AMA BUNLARI YAPARSA İYİ BİR BÜYÜCÜ ŞİFACI VE SAVAŞÇI OLACAK ÇOCUKLARIMIZ YANİ YARINLARIMIZ İŞTE CAN ALICI KONU BU BABALARININ ANNELERİNİN KREDİ KARTLARINDAN TELEFONLARINDAN ANNE VE BABALARINDAN HABERSİZ İKSİR ALACAK VE TOPLUMSAL KIYIM YAPACAK BU İKSİRLER BİZİ BIRAKIN GELECEĞİN GENÇLERİ YARINLARIMIZIN ÇOCUKLARINI BİR BİR ALIYOR BİZDEN İKV,,, EYYYYYY MEVLÜT DİNÇ BU VATAN İÇİN CANINI GÖZÜNÜ KIRPMADAN VEREN ASKERLERİMİZ AYDA KAÇ LİRA MAAŞ ALIYOR BİLİYORMUSUN BATIDA 15 İKSİR FİYATI DOĞUDA 80 İKSİR PARASI BİR TOPLUMU YIKMAK İÇİN ÖNCE KÜLTÜR LERİYLE OYNAYACAKSIN DERLER İŞTE SENDE BÖYLE YAPIYORSUN TÜRK OYUNU BU DEĞİL BU OLSA OLSA BİZANS TIR AMA UNUTMA YÖNETİM BU BİZANSI YIKACAK VE KARADAN GEMİ YÜZDÜRECEK ÇOK FATİH SULTAN MEHMET LERİMİZ VAR BU UNUTMA HESAP SENİN İSTEDİĞİNİ YAP BİZDE YAPACAZ 2 TERS 1 DÜZ???
Mükemmel bir yönetime sahibiz. Sırf biz zorlanmayalım diye Akçe ile alınan iksirleri Dükkan 'a değilde direk oyundan ulaşabilieceğimiz Aktar 'a koymuşlar..