ZAGROS KONU İKSİR VE AKÇE

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Zagros
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

ZAGROS KONU İKSİR VE AKÇE

Mesaj gönderen Zagros »

ÖNCELİKLE HERKESE SELAM DAHA ÖNCE AÇTIĞIM KONU GİBİ BUNADA TAM DESTEK BEKLERİM AKTAR ŞEVKET E KONULAN İKSİRLER HAKKINDA BİKAÇ ŞEY SÖYLEMEK LAZIM 7 SAATLİK BÖLGELER E İKSİR E KONULAN DEĞER 300 AKÇE 7 SAATLİK BÖLGE DE ORTALAMA TÜKETİLEN İKSİR 20 ADET BU 6000 AKÇE EDER YANİ 60 TL İŞÇİ AHMET FATMA KIRK KANAAT GEÇİNİRKEN ÇOLUK ÇOCUĞUNUN RIZKINI İKSİRE YATIRACAK YADA BÖLGELERE GİREMİYECEK ÖĞRENCİ MEHMET AYŞE HARÇLIĞINDAN KISIP İKSİR ALACAK YEMEK YEMEYECEK KİTAP ALAMAYACAK AMA 60 TL DEN İKSİR İÇECEK ONLARI DOKTOR MÜHENDİS ÖĞRETMEN AVUKAT KAYMAKAM GÖRMİYECEZ AMA BUNLARI YAPARSA İYİ BİR BÜYÜCÜ ŞİFACI VE SAVAŞÇI OLACAK ÇOCUKLARIMIZ YANİ YARINLARIMIZ İŞTE CAN ALICI KONU BU BABALARININ ANNELERİNİN KREDİ KARTLARINDAN TELEFONLARINDAN ANNE VE BABALARINDAN HABERSİZ İKSİR ALACAK VE TOPLUMSAL KIYIM YAPACAK BU İKSİRLER BİZİ BIRAKIN GELECEĞİN GENÇLERİ YARINLARIMIZIN ÇOCUKLARINI BİR BİR ALIYOR BİZDEN İKV,,, EYYYYYY MEVLÜT DİNÇ BU VATAN İÇİN CANINI GÖZÜNÜ KIRPMADAN VEREN ASKERLERİMİZ AYDA KAÇ LİRA MAAŞ ALIYOR BİLİYORMUSUN BATIDA 15 İKSİR FİYATI DOĞUDA 80 İKSİR PARASI BİR TOPLUMU YIKMAK İÇİN ÖNCE KÜLTÜR LERİYLE OYNAYACAKSIN DERLER İŞTE SENDE BÖYLE YAPIYORSUN TÜRK OYUNU BU DEĞİL BU OLSA OLSA BİZANS TIR AMA UNUTMA YÖNETİM BU BİZANSI YIKACAK VE KARADAN GEMİ YÜZDÜRECEK ÇOK FATİH SULTAN MEHMET LERİMİZ VAR BU UNUTMA HESAP SENİN İSTEDİĞİNİ YAP BİZDE YAPACAZ 2 TERS 1 DÜZ???
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: ZAGROS KONU İKSİR VE AKÇE

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

İbrahim Selman abinin forum hesabından kendini o gibi tanıtarak forma konu acmayı bırak kardeşim kendine ac bi forum hesabı aç istedigin konuyu actıgın konular güzel ama kendini selman abi die tanıtman iyi bi davranıs deil İyi formlar

Selman abi 2 aydır suriyede
haftaya dönecek formdaki ve oyundaki karakter ve hesabı İbrahim die bi arkadaş devam etmektedir

ZALİMFELEK YoSuNGöZLüM
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
GhostRider
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen GhostRider »

Ferhat :D :D Konuyu açan Selman abi .. Bizzat konuyu açmadan önce skype aracılığıyla bana okudu ;)

Konu hakkında ise , Selman abi yine önce açtığı konuda olduğu gibi söylenmesi gerekenleri söylemiş . Biz yine bu konunun sonuna kadar destekçisiyiz . Yapılan güncelleme sanki düşünülmeden aceleyle yapılmış gibi . 5 iksir 3 TL .. Hmmmm :idea:
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''

Uniquetürk / KatiLBamya

Raiders of Anatolia

www.raidersofanatolia.com
Kullanıcı avatarı
Kendiadaletim
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kendiadaletim »

LASTDRAGON yazdı:İbrahim Selman abinin forum hesabından kendini o gibi tanıtarak forma konu acmayı bırak kardeşim kendine ac bi forum hesabı aç istedigin konuyu actıgın konular güzel ama kendini selman abi die tanıtman iyi bi davranıs deil İyi formlar

Selman abi 2 aydır suriyede
haftaya dönecek formdaki ve oyundaki karakter ve hesabı İbrahim die bi arkadaş devam etmektedir

ZALİMFELEK YoSuNGöZLüM
çocuk
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

İyi hoş diosunuzda adamla daha dün telefonla konustum haberim yok dio :) bana başka size başkamı söylüor ben orasını anlamadım apo :)
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
Kendiadaletim
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

GhostRider yazdı:Ferhat :D :D Konuyu açan Selman abi .. Bizzat konuyu açmadan önce skype aracılığıyla bana okudu ;)

Konu hakkında ise , Selman abi yine önce açtığı konuda olduğu gibi söylenmesi gerekenleri söylemiş . Biz yine bu konunun sonuna kadar destekçisiyiz . Yapılan güncelleme sanki düşünülmeden aceleyle yapılmış gibi . 5 iksir 3 TL .. Hmmmm :idea:
3 TL = 4 Ekmek;
4 ekmek bir aileye 2 gün yeter,5 iksir bir oyuncuya 1 saat yetmez
Kullanıcı avatarı
Istanbulum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Istanbulum »

Diyicek birşey bırakmamışsın abi destekliyoruz seni .
İSTANBULUM
Kullanıcı avatarı
Crazyronaldo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Crazyronaldo »

Boşa yoruyorsun selman abi kendini. Oyunu oynamak zorunda degilsiniz diyor adamLar. Gelen güncellemelerle oyuncuların ne kadaR degerli oldugunu görüyoruz..

İKV=Oyuncular=PaRa :twisted: :twisted:
Resim

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
Kullanıcı avatarı
ASHABISUFFA
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ASHABISUFFA »

Tam Destek..
>>>E F E <<<
Kullanıcı avatarı
Kendiadaletim
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Zagros yazdı:ÖNCELİKLE HERKESE SELAM DAHA ÖNCE AÇTIĞIM KONU GİBİ BUNADA TAM DESTEK BEKLERİM AKTAR ŞEVKET E KONULAN İKSİRLER HAKKINDA BİKAÇ ŞEY SÖYLEMEK LAZIM 7 SAATLİK BÖLGELER E İKSİR E KONULAN DEĞER 300 AKÇE 7 SAATLİK BÖLGE DE ORTALAMA TÜKETİLEN İKSİR 20 ADET BU 6000 AKÇE EDER YANİ 60 TL İŞÇİ AHMET FATMA KIRK KANAAT GEÇİNİRKEN ÇOLUK ÇOCUĞUNUN RIZKINI İKSİRE YATIRACAK YADA BÖLGELERE GİREMİYECEK ÖĞRENCİ MEHMET AYŞE HARÇLIĞINDAN KISIP İKSİR ALACAK YEMEK YEMEYECEK KİTAP ALAMAYACAK AMA 60 TL DEN İKSİR İÇECEK ONLARI DOKTOR MÜHENDİS ÖĞRETMEN AVUKAT KAYMAKAM GÖRMİYECEZ AMA BUNLARI YAPARSA İYİ BİR BÜYÜCÜ ŞİFACI VE SAVAŞÇI OLACAK ÇOCUKLARIMIZ YANİ YARINLARIMIZ İŞTE CAN ALICI KONU BU BABALARININ ANNELERİNİN KREDİ KARTLARINDAN TELEFONLARINDAN ANNE VE BABALARINDAN HABERSİZ İKSİR ALACAK VE TOPLUMSAL KIYIM YAPACAK BU İKSİRLER BİZİ BIRAKIN GELECEĞİN GENÇLERİ YARINLARIMIZIN ÇOCUKLARINI BİR BİR ALIYOR BİZDEN İKV,,, EYYYYYY MEVLÜT DİNÇ BU VATAN İÇİN CANINI GÖZÜNÜ KIRPMADAN VEREN ASKERLERİMİZ AYDA KAÇ LİRA MAAŞ ALIYOR BİLİYORMUSUN BATIDA 15 İKSİR FİYATI DOĞUDA 80 İKSİR PARASI BİR TOPLUMU YIKMAK İÇİN ÖNCE KÜLTÜR LERİYLE OYNAYACAKSIN DERLER İŞTE SENDE BÖYLE YAPIYORSUN TÜRK OYUNU BU DEĞİL BU OLSA OLSA BİZANS TIR AMA UNUTMA YÖNETİM BU BİZANSI YIKACAK VE KARADAN GEMİ YÜZDÜRECEK ÇOK FATİH SULTAN MEHMET LERİMİZ VAR BU UNUTMA HESAP SENİN İSTEDİĞİNİ YAP BİZDE YAPACAZ 2 TERS 1 DÜZ???

Mükemmel bir yönetime sahibiz. Sırf biz zorlanmayalım diye Akçe ile alınan iksirleri Dükkan 'a değilde direk oyundan ulaşabilieceğimiz Aktar 'a koymuşlar..

“Genel Sohbet” sayfasına dön