Tüm iKV Oyuncuları ve Yönetimdeki Arkadaşların Dikkatine

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Exapache
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Tüm iKV Oyuncuları ve Yönetimdeki Arkadaşların Dikkatine

Mesaj gönderen Exapache »

Öncelikle selamlar arkadaşlar ve Yönetimdeki Arkadaşlar

Şah eser üretimindeki sorunu dile getireceğim ve bir çok kişinin bu konuda mağdur olduğunu düşünüyorum. Bir çok kullanıcı toplama ve üretimdeki puanlarını eşit olarak 2 seçeneğe verdiler (örnğn : Sarraf=48 Lokman=48) buda şah eser üretiminde bir problem yaratıyor. Daha önceden bildirilmiş olsaydı bizde üretim ve toplama puanlarını buna göre dağıtıcağımızı bilirdik herhangi bir açıklama olmadığı için bir çok kişi bu konuda mağdur oluyor. Yönetimdeki Arkadaşların bir an önce bu sorunu çözmelerini istiyoruz. Bana katılan arkadaşlar varsa düşüncelerini paylaşsın lütfen. :!:

İyi oyunlar Saygılarımla ..

Exapache/BeYaZKöŞK
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Re: Tüm iKV Oyuncuları ve Yönetimdeki Arkadaşların Dikkatine

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Exapache yazdı:Öncelikle selamlar arkadaşlar ve Yönetimdeki Arkadaşlar

Şah eser üretimindeki sorunu dile getireceğim ve bir çok kişinin bu konuda mağdur olduğunu düşünüyorum. Bir çok kullanıcı toplama ve üretimdeki puanlarını eşit olarak 2 seçeneğe verdiler (örnğn : Sarraf=48 Lokman=48) buda şah eser üretiminde bir problem yaratıyor. Daha önceden bildirilmiş olsaydı bizde üretim ve toplama puanlarını buna göre dağıtıcağımızı bilirdik herhangi bir açıklama olmadığı için bir çok kişi bu konuda mağdur oluyor. Yönetimdeki Arkadaşların bir an önce bu sorunu çözmelerini istiyoruz. Bana katılan arkadaşlar varsa düşüncelerini paylaşsın lütfen. :!:

İyi oyunlar Saygılarımla ..

Exapache/BeYaZKöŞK
Esselam,

Bak kardeşim adı üzerinde;Şah Eser Silahlar olarak belirtilmiştir.Bunları üretmek ve kullanmak için tecrübeli olmalısın ve buda sana kalmış birşey.İkv Yönetiminin yapacağı birşey yoktur.

İyi oyunlar.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
McK1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tüm iKV Oyuncuları ve Yönetimdeki Arkadaşların Dikkatine

Mesaj gönderen McK1907 »

Merhaba,

Oyuncularımızdan gelen istekler doğrultusunda şaheser silahlara ait olan reçetelerin seviye gereksinimleri 49 puandan 1 puana indirilmiştir.

Tüm İKV camiasına duyurulur...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön