Öncelikle selamlar arkadaşlar ve Yönetimdeki Arkadaşlar
Şah eser üretimindeki sorunu dile getireceğim ve bir çok kişinin bu konuda mağdur olduğunu düşünüyorum. Bir çok kullanıcı toplama ve üretimdeki puanlarını eşit olarak 2 seçeneğe verdiler (örnğn : Sarraf=48 Lokman=48) buda şah eser üretiminde bir problem yaratıyor. Daha önceden bildirilmiş olsaydı bizde üretim ve toplama puanlarını buna göre dağıtıcağımızı bilirdik herhangi bir açıklama olmadığı için bir çok kişi bu konuda mağdur oluyor. Yönetimdeki Arkadaşların bir an önce bu sorunu çözmelerini istiyoruz. Bana katılan arkadaşlar varsa düşüncelerini paylaşsın lütfen. :!:
İyi oyunlar Saygılarımla ..
Exapache/BeYaZKöŞK
Tüm iKV Oyuncuları ve Yönetimdeki Arkadaşların Dikkatine
Re: Tüm iKV Oyuncuları ve Yönetimdeki Arkadaşların Dikkatine
Esselam,Exapache yazdı:Öncelikle selamlar arkadaşlar ve Yönetimdeki Arkadaşlar
Şah eser üretimindeki sorunu dile getireceğim ve bir çok kişinin bu konuda mağdur olduğunu düşünüyorum. Bir çok kullanıcı toplama ve üretimdeki puanlarını eşit olarak 2 seçeneğe verdiler (örnğn : Sarraf=48 Lokman=48) buda şah eser üretiminde bir problem yaratıyor. Daha önceden bildirilmiş olsaydı bizde üretim ve toplama puanlarını buna göre dağıtıcağımızı bilirdik herhangi bir açıklama olmadığı için bir çok kişi bu konuda mağdur oluyor. Yönetimdeki Arkadaşların bir an önce bu sorunu çözmelerini istiyoruz. Bana katılan arkadaşlar varsa düşüncelerini paylaşsın lütfen. :!:
İyi oyunlar Saygılarımla ..
Exapache/BeYaZKöŞK
Bak kardeşim adı üzerinde;Şah Eser Silahlar olarak belirtilmiştir.Bunları üretmek ve kullanmak için tecrübeli olmalısın ve buda sana kalmış birşey.İkv Yönetiminin yapacağı birşey yoktur.
İyi oyunlar.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Re: Tüm iKV Oyuncuları ve Yönetimdeki Arkadaşların Dikkatine
Merhaba,
Oyuncularımızdan gelen istekler doğrultusunda şaheser silahlara ait olan reçetelerin seviye gereksinimleri 49 puandan 1 puana indirilmiştir.
Tüm İKV camiasına duyurulur...