YAHU YÖNETİM BUNU HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYOR. BÜTÜN REÇETELERİ VE TAMAMEN YAPILMIŞ HALİNİ FUL ÇEMBERLİTAŞ TAN DÜŞÜRÜLÜR HALE GETİRDİLER. ÖNCEDEN EJDER ECEL VS EN AZINDAN SİLAHLAR NPC LERE KONMUŞ VE BUNA GÖRE MADEN FİYATLARI OLUŞMUŞTU. ŞİMDİ MEYDANDA HİÇBİRŞEY YOK. ADAM REÇETEYİ NİYE ÜRETSİNKİ NASIL OLSA ÇEMBERLİDEN HER TÜRLÜ DÜŞEBİLİYOR !!! SİLAH REÇETESİ DÜŞSÜN ADAMA ÜRETMESİ GAYET MANTIKSIZ NASIL OLSA HAZIRIDA DÜŞÜYOR. YÖNETİM BUNU HİÇ Mİ DÜŞÜNEMİYOR !!! MADEN SATMAK İSTİYORUZ KILI KIRK YARIYORUZ...
YÖNETİMDEN RİCAM HİÇ YOKTAN SİLAH REÇETELERİNİ NPC LERE KOYMALARI VE BU KONUDA TÜM SERVER LARDAN DESTEK BEKLİYORUM...
MADEN FİYATLARININ DENGESİ TAMAMEN KAYBEDİLDİ !!!
- KristalxTEAM
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
MADEN FİYATLARININ DENGESİ TAMAMEN KAYBEDİLDİ !!!

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!
***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

- ZeYBeKOgLu
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: MADEN FİYATLARININ DENGESİ TAMAMEN KAYBEDİLDİ !!!
Ne zaman denge sağlandı ki abi
.
Bu arada Mehmet abi oyuna devam ediyor mu?
&Kristalxrita&
Bu arada Mehmet abi oyuna devam ediyor mu?
&Kristalxrita&
http://www.dailymotion.com/video/xgtbd1_umudumuz-yaban-yimdi-ben-buraya-neden-cyktym_fun
Dil bilmez, bilgi bilmez cahil.
Alimi zalim eder.
Aklı ilim irfan bilmez cahil.
Zalimi katil eder.
Dil bilmez, bilgi bilmez cahil.
Alimi zalim eder.
Aklı ilim irfan bilmez cahil.
Zalimi katil eder.
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
buradaki amaç defalarca girip istediği şaheseri düşüremeyenler ve çemberlitaşa girme şansı olmayan kişilerinde bu şaheserlere sahip olması
- KristalxTEAM
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
HAYIR O TAMAMEN KARAHAN A YÖNELMİŞ DURUMDA

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!
***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

- melodrama44
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
KristalxTEAM yazdı:YAHU YÖNETİM BUNU HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYOR. BÜTÜN REÇETELERİ VE TAMAMEN YAPILMIŞ HALİNİ FUL ÇEMBERLİTAŞ TAN DÜŞÜRÜLÜR HALE GETİRDİLER. ÖNCEDEN EJDER ECEL VS EN AZINDAN SİLAHLAR NPC LERE KONMUŞ VE BUNA GÖRE MADEN FİYATLARI OLUŞMUŞTU. ŞİMDİ MEYDANDA HİÇBİRŞEY YOK. ADAM REÇETEYİ NİYE ÜRETSİNKİ NASIL OLSA ÇEMBERLİDEN HER TÜRLÜ DÜŞEBİLİYOR !!! SİLAH REÇETESİ DÜŞSÜN ADAMA ÜRETMESİ GAYET MANTIKSIZ NASIL OLSA HAZIRIDA DÜŞÜYOR. YÖNETİM BUNU HİÇ Mİ DÜŞÜNEMİYOR !!! MADEN SATMAK İSTİYORUZ KILI KIRK YARIYORUZ...
YÖNETİMDEN RİCAM HİÇ YOKTAN SİLAH REÇETELERİNİ NPC LERE KOYMALARI VE BU KONUDA TÜM SERVER LARDAN DESTEK BEKLİYORUM...
Sen hiç içerdeki bossları gördünmü ekibi sağlam takım oyunu oynayabilen ve iksirleri bol olanlar dışında kimse o bölgede bişe yapamaz yani içerde adam gibi oynayanlar itemlerini alır. Oynayamayanlar ise gider reçeteyi alır itemini üretir. Az biraz mantıklı olun.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- SAKULTA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Her eklenti sonunda olduğu gibi bu durumda bir düzene girecektir elbet.
En son SAKULTA tarafından 22 Ara 2011 23:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
KristalxTEAM yazdı:YAHU YÖNETİM BUNU HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYOR. BÜTÜN REÇETELERİ VE TAMAMEN YAPILMIŞ HALİNİ FUL ÇEMBERLİTAŞ TAN DÜŞÜRÜLÜR HALE GETİRDİLER. ÖNCEDEN EJDER ECEL VS EN AZINDAN SİLAHLAR NPC LERE KONMUŞ VE BUNA GÖRE MADEN FİYATLARI OLUŞMUŞTU. ŞİMDİ MEYDANDA HİÇBİRŞEY YOK. ADAM REÇETEYİ NİYE ÜRETSİNKİ NASIL OLSA ÇEMBERLİDEN HER TÜRLÜ DÜŞEBİLİYOR !!! SİLAH REÇETESİ DÜŞSÜN ADAMA ÜRETMESİ GAYET MANTIKSIZ NASIL OLSA HAZIRIDA DÜŞÜYOR. YÖNETİM BUNU HİÇ Mİ DÜŞÜNEMİYOR !!! MADEN SATMAK İSTİYORUZ KILI KIRK YARIYORUZ...
Sayın KristalxTEAM Reçetelerin NPC Lere Konulması Gerekmez Çünki Konulursa Her Üye Tarafından Husrana Uğranılacaktır ... Konulmamasının Amacı Herkes Emek Edip Düşürmesidir ...
İyi Oyunlar Kolay Gelsin...