MADEN FİYATLARININ DENGESİ TAMAMEN KAYBEDİLDİ !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

MADEN FİYATLARININ DENGESİ TAMAMEN KAYBEDİLDİ !!!

Mesaj gönderen KristalxTEAM »

YAHU YÖNETİM BUNU HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYOR. BÜTÜN REÇETELERİ VE TAMAMEN YAPILMIŞ HALİNİ FUL ÇEMBERLİTAŞ TAN DÜŞÜRÜLÜR HALE GETİRDİLER. ÖNCEDEN EJDER ECEL VS EN AZINDAN SİLAHLAR NPC LERE KONMUŞ VE BUNA GÖRE MADEN FİYATLARI OLUŞMUŞTU. ŞİMDİ MEYDANDA HİÇBİRŞEY YOK. ADAM REÇETEYİ NİYE ÜRETSİNKİ NASIL OLSA ÇEMBERLİDEN HER TÜRLÜ DÜŞEBİLİYOR !!! SİLAH REÇETESİ DÜŞSÜN ADAMA ÜRETMESİ GAYET MANTIKSIZ NASIL OLSA HAZIRIDA DÜŞÜYOR. YÖNETİM BUNU HİÇ Mİ DÜŞÜNEMİYOR !!! MADEN SATMAK İSTİYORUZ KILI KIRK YARIYORUZ...

YÖNETİMDEN RİCAM HİÇ YOKTAN SİLAH REÇETELERİNİ NPC LERE KOYMALARI VE BU KONUDA TÜM SERVER LARDAN DESTEK BEKLİYORUM...
Resim

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!

***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

Resim
Kullanıcı avatarı
ZeYBeKOgLu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: MADEN FİYATLARININ DENGESİ TAMAMEN KAYBEDİLDİ !!!

Mesaj gönderen ZeYBeKOgLu »

Ne zaman denge sağlandı ki abi :D.
Bu arada Mehmet abi oyuna devam ediyor mu?
&Kristalxrita&
http://www.dailymotion.com/video/xgtbd1_umudumuz-yaban-yimdi-ben-buraya-neden-cyktym_fun

Dil bilmez, bilgi bilmez cahil.
Alimi zalim eder.
Aklı ilim irfan bilmez cahil.
Zalimi katil eder.
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

buradaki amaç defalarca girip istediği şaheseri düşüremeyenler ve çemberlitaşa girme şansı olmayan kişilerinde bu şaheserlere sahip olması
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen KristalxTEAM »

HAYIR O TAMAMEN KARAHAN A YÖNELMİŞ DURUMDA
Resim

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!

***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

Resim
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen melodrama44 »

KristalxTEAM yazdı:YAHU YÖNETİM BUNU HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYOR. BÜTÜN REÇETELERİ VE TAMAMEN YAPILMIŞ HALİNİ FUL ÇEMBERLİTAŞ TAN DÜŞÜRÜLÜR HALE GETİRDİLER. ÖNCEDEN EJDER ECEL VS EN AZINDAN SİLAHLAR NPC LERE KONMUŞ VE BUNA GÖRE MADEN FİYATLARI OLUŞMUŞTU. ŞİMDİ MEYDANDA HİÇBİRŞEY YOK. ADAM REÇETEYİ NİYE ÜRETSİNKİ NASIL OLSA ÇEMBERLİDEN HER TÜRLÜ DÜŞEBİLİYOR !!! SİLAH REÇETESİ DÜŞSÜN ADAMA ÜRETMESİ GAYET MANTIKSIZ NASIL OLSA HAZIRIDA DÜŞÜYOR. YÖNETİM BUNU HİÇ Mİ DÜŞÜNEMİYOR !!! MADEN SATMAK İSTİYORUZ KILI KIRK YARIYORUZ...

YÖNETİMDEN RİCAM HİÇ YOKTAN SİLAH REÇETELERİNİ NPC LERE KOYMALARI VE BU KONUDA TÜM SERVER LARDAN DESTEK BEKLİYORUM...

Sen hiç içerdeki bossları gördünmü ekibi sağlam takım oyunu oynayabilen ve iksirleri bol olanlar dışında kimse o bölgede bişe yapamaz yani içerde adam gibi oynayanlar itemlerini alır. Oynayamayanlar ise gider reçeteyi alır itemini üretir. Az biraz mantıklı olun.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
SAKULTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SAKULTA »

Her eklenti sonunda olduğu gibi bu durumda bir düzene girecektir elbet.
En son SAKULTA tarafından 22 Ara 2011 23:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Cehennemx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Cehennemx »

KristalxTEAM yazdı:YAHU YÖNETİM BUNU HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYOR. BÜTÜN REÇETELERİ VE TAMAMEN YAPILMIŞ HALİNİ FUL ÇEMBERLİTAŞ TAN DÜŞÜRÜLÜR HALE GETİRDİLER. ÖNCEDEN EJDER ECEL VS EN AZINDAN SİLAHLAR NPC LERE KONMUŞ VE BUNA GÖRE MADEN FİYATLARI OLUŞMUŞTU. ŞİMDİ MEYDANDA HİÇBİRŞEY YOK. ADAM REÇETEYİ NİYE ÜRETSİNKİ NASIL OLSA ÇEMBERLİDEN HER TÜRLÜ DÜŞEBİLİYOR !!! SİLAH REÇETESİ DÜŞSÜN ADAMA ÜRETMESİ GAYET MANTIKSIZ NASIL OLSA HAZIRIDA DÜŞÜYOR. YÖNETİM BUNU HİÇ Mİ DÜŞÜNEMİYOR !!! MADEN SATMAK İSTİYORUZ KILI KIRK YARIYORUZ...

Sayın KristalxTEAM Reçetelerin NPC Lere Konulması Gerekmez Çünki Konulursa Her Üye Tarafından Husrana Uğranılacaktır ... Konulmamasının Amacı Herkes Emek Edip Düşürmesidir ...

İyi Oyunlar Kolay Gelsin...

Cehennemx - CeHeNNeMxZeYnEp

Herkes burada!

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön