Sancak İçeri Hemen?
- Gossoonxmurat
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Sancak İçeri Hemen?
Arkadaslar e.ö sunucusuan girdim.Sordum birilerine onlarda da zaman geri alınmıs tüm sunucularda yapmsılar sıra bizim sunucuya gelmiş yani.Oyunda Zaman Geri alındı ama kaç gün yada kac hafta bilmioruz.
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sancak İçeri Hemen?
Gossoonxmurat yazdı:Arkadaslar e.ö sunucusuan girdim.Sordum birilerine onlarda da zaman geri alınmıs tüm sunucularda yapmsılar sıra bizim sunucuya gelmiş yani.Oyunda Zaman Geri alındı ama kaç gün yada kac hafta bilmioruz.
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı
Sen sımdı burada şaka mı yaptın yoksa zeka sevıyenı mı gosterdın bıze,eskı konuları guncelleyıp elıne ne gecıyor anlamıyorum kı.Oruc kafana mı vurdu boyle seyler yapıyorsun?xllSmALoWllx yazdı:Gossoonxmurat yazdı:Arkadaslar e.ö sunucusuan girdim.Sordum birilerine onlarda da zaman geri alınmıs tüm sunucularda yapmsılar sıra bizim sunucuya gelmiş yani.Oyunda Zaman Geri alındı ama kaç gün yada kac hafta bilmioruz.
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
Bykomando yazdı:Sen sımdı burada şaka mı yaptın yoksa zeka sevıyenı mı gosterdın bıze,eskı konuları guncelleyıp elıne ne gecıyor anlamıyorum kı.Oruc kafana mı vurdu boyle seyler yapıyorsun?xllSmALoWllx yazdı:Gossoonxmurat yazdı:Arkadaslar e.ö sunucusuan girdim.Sordum birilerine onlarda da zaman geri alınmıs tüm sunucularda yapmsılar sıra bizim sunucuya gelmiş yani.Oyunda Zaman Geri alındı ama kaç gün yada kac hafta bilmioruz.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM..