Sancak İçeri Hemen?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Gossoonxmurat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Sancak İçeri Hemen?

Mesaj gönderen Gossoonxmurat »

Arkadaslar e.ö sunucusuan girdim.Sordum birilerine onlarda da zaman geri alınmıs tüm sunucularda yapmsılar sıra bizim sunucuya gelmiş yani.Oyunda Zaman Geri alındı ama kaç gün yada kac hafta bilmioruz.
Kullanıcı avatarı
xllSmALoWllx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sancak İçeri Hemen?

Mesaj gönderen xllSmALoWllx »

Gossoonxmurat yazdı:Arkadaslar e.ö sunucusuan girdim.Sordum birilerine onlarda da zaman geri alınmıs tüm sunucularda yapmsılar sıra bizim sunucuya gelmiş yani.Oyunda Zaman Geri alındı ama kaç gün yada kac hafta bilmioruz.
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
Kullanıcı avatarı
bYATEW
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Jerichoxteams

Mesaj gönderen bYATEW »

geri alma nası oluo gorevler boşamı gitcek şimdi :oops:
Resim
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bykomando »

xllSmALoWllx yazdı:
Gossoonxmurat yazdı:Arkadaslar e.ö sunucusuan girdim.Sordum birilerine onlarda da zaman geri alınmıs tüm sunucularda yapmsılar sıra bizim sunucuya gelmiş yani.Oyunda Zaman Geri alındı ama kaç gün yada kac hafta bilmioruz.
Sen sımdı burada şaka mı yaptın yoksa zeka sevıyenı mı gosterdın bıze,eskı konuları guncelleyıp elıne ne gecıyor anlamıyorum kı.Oruc kafana mı vurdu boyle seyler yapıyorsun?
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

Bykomando yazdı:
xllSmALoWllx yazdı:
Sen sımdı burada şaka mı yaptın yoksa zeka sevıyenı mı gosterdın bıze,eskı konuları guncelleyıp elıne ne gecıyor anlamıyorum kı.Oruc kafana mı vurdu boyle seyler yapıyorsun?

:D Maksat post mudur nedır ondan kasmak :))
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(

“Genel Sohbet” sayfasına dön