Suçsuz yere blok

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kralgs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Suçsuz yere blok

Mesaj gönderen kralgs »

Oyunda kimseye küfür gm takliti vb şeyleri yapmayı bırakın ezik dahi demediğim halde (genelde ezik dediğimide sus yiyoruz nedense xD) hesabınız bloklanmıştır yazıyor.Umarım hesabım süreli blok tur ve sebebini öğrenmek istiyorum aksi takdirde hukuki yollara başvurabilirim tazminat vb kendimden bu kadarda eminim.(Avukat sorunuda yok arayıp sormadık avukata ama tazminat kazanabileceksek seve seve sorarım xD) . Destek sayfasına başvurdum cevap bekliyorum benzeri olay başına gelen arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim.Yanlış hatırlamıyorsam birkaç arkadaş ta böyle konular açmıştı zamanında (nede olsa 5yıllık oyuncuyum.)
Resim
  • Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
  • cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
  • öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand
Kullanıcı avatarı
Srwt
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Re: Suçsuz yere blok

Mesaj gönderen Srwt »

Tüm sunucularda daha önce etkinlik sırasında verilmiş olan iksirlerde olan hata nedeniyle sözkonusu iksirler envanterden silinecektir. Silme işlemi için bu iksirleri bulunduran karakterler geçici olarak bloklanmıştır.

Hesaplar arasında detaylı bir araştırma yapılarak söz konusu iksirleri çıkar amaçlı kullanan hesapların ceza süreleri ayrıca uzatılacaktır.
^^ Alıntı

Bizdensin ;)
گээя√ээŦ

─╬╬╬──── ८ﻨ̇հﻪռ-ﻨ հüĸüოгﻪռ ────╬╬╬─
Kullanıcı avatarı
kralgs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Re: Suçsuz yere blok

Mesaj gönderen kralgs »

bilgi için teşekkür ederim zaten az önce girdim açıldı baya tırsmıştım emekler boşa gitcek diye xD
Resim
  • Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
  • cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
  • öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand

“Genel Sohbet” sayfasına dön