Suçsuz yere blok
- kralgs
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Suçsuz yere blok
Oyunda kimseye küfür gm takliti vb şeyleri yapmayı bırakın ezik dahi demediğim halde (genelde ezik dediğimide sus yiyoruz nedense xD) hesabınız bloklanmıştır yazıyor.Umarım hesabım süreli blok tur ve sebebini öğrenmek istiyorum aksi takdirde hukuki yollara başvurabilirim tazminat vb kendimden bu kadarda eminim.(Avukat sorunuda yok arayıp sormadık avukata ama tazminat kazanabileceksek seve seve sorarım xD) . Destek sayfasına başvurdum cevap bekliyorum benzeri olay başına gelen arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim.Yanlış hatırlamıyorsam birkaç arkadaş ta böyle konular açmıştı zamanında (nede olsa 5yıllık oyuncuyum.)

- Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
- cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
- öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand
Re: Suçsuz yere blok
Tüm sunucularda daha önce etkinlik sırasında verilmiş olan iksirlerde olan hata nedeniyle sözkonusu iksirler envanterden silinecektir. Silme işlemi için bu iksirleri bulunduran karakterler geçici olarak bloklanmıştır.
Hesaplar arasında detaylı bir araştırma yapılarak söz konusu iksirleri çıkar amaçlı kullanan hesapların ceza süreleri ayrıca uzatılacaktır.
^^ Alıntı
Bizdensin
Hesaplar arasında detaylı bir araştırma yapılarak söz konusu iksirleri çıkar amaçlı kullanan hesapların ceza süreleri ayrıca uzatılacaktır.
^^ Alıntı
Bizdensin
گээя√ээŦ
─╬╬╬──── ८ﻨ̇հﻪռ-ﻨ հüĸüოгﻪռ ────╬╬╬─
─╬╬╬──── ८ﻨ̇հﻪռ-ﻨ հüĸüოгﻪռ ────╬╬╬─
- kralgs
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Suçsuz yere blok
bilgi için teşekkür ederim zaten az önce girdim açıldı baya tırsmıştım emekler boşa gitcek diye xD

- Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
- cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
- öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand