İNDİRİLMİYOR
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İNDİRİLMİYOR
Yeni sürümü 5 defa indirmeyi denedim fakat %0,5 gibi takılıyor yada 15 dakikada %0.1 gibi doluyor ama çok daha agır oyunları 15 dakikada indiriyorum. Neden indiremiyorum bi yetkili yardım edebilirse
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: İNDİRİLMİYOR
Fatih FlashGet Programıyla dene banada aynısı oldu FlasGet Programını İndirdim denedim,oldu.ve Üstte yazan yerden değiL Menüden İNDiR'e girip ordan indir,zaten orada gerekli açıklama var.VatanXLydeR yazdı: Yeni sürümü 5 defa indirmeyi denedim fakat %0,5 gibi takılıyor yada 15 dakikada %0.1 gibi doluyor ama çok daha agır oyunları 15 dakikada indiriyorum. Neden indiremiyorum bi yetkili yardım edebilirse
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

tokyo2drift yazdı:Fatih FlashGet Programıyla dene banada aynısı oldu FlasGet Programını İndirdim denedim,oldu.ve Üstte yazan yerden değiL Menüden İNDiR'e girip ordan indir,zaten orada gerekli açıklama var.VatanXLydeR yazdı: Yeni sürümü 5 defa indirmeyi denedim fakat %0,5 gibi takılıyor yada 15 dakikada %0.1 gibi doluyor ama çok daha agır oyunları 15 dakikada indiriyorum. Neden indiremiyorum bi yetkili yardım edebilirse
Onuda şimdi denedim Emre ama hiç bi fark yok anlıyamadım gercekten cok daha agır oyunları cabuk ındırıyor
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi

Fatih ben Program Kullanmadan Normal 25 dakikada indirdim senin nette sorun var yada yüklenme oluyor :SVatanXLydeR yazdı:tokyo2drift yazdı:Fatih FlashGet Programıyla dene banada aynısı oldu FlasGet Programını İndirdim denedim,oldu.ve Üstte yazan yerden değiL Menüden İNDiR'e girip ordan indir,zaten orada gerekli açıklama var.VatanXLydeR yazdı: Yeni sürümü 5 defa indirmeyi denedim fakat %0,5 gibi takılıyor yada 15 dakikada %0.1 gibi doluyor ama çok daha agır oyunları 15 dakikada indiriyorum. Neden indiremiyorum bi yetkili yardım edebilirse
Onuda şimdi denedim Emre ama hiç bi fark yok anlıyamadım gercekten cok daha agır oyunları cabuk ındırıyor

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- PaSaHaKTaNYaNa
- Cin Avcısı

bendede indirilmiyor flashget kulanmayıda bilmiyom flashget indirdim hep kare şeklinde harfler var bişey anlamadım :S

PaŞaHaKTaNYaNa
EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Ace Of Spades
İnternet download manager veya orbiti kullan şahsen 20 dakikada İnternet download manager ile indirdim.
İyiforumlar
İyiforumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Merhaba dostum,
Şuanda oyunun güncel paketini indirmek için birçok kişi sunucuya yüklenmiş durumda.
Bu sebeple bağlantı hızları düşük olan arkadaşlarda olası problemler meydana gelebilir.
Sana önerim downloader programları ile indirmen olacaktır.Download kesilse bile daha sonra kaldığın yerden devam edebileceksin.
Sana Orbit programını önereyim normalden 10x daha hızlı bir indirme hızına sahiptir.
Download linki : İndirmek İçin Tıklayın.
Şuanda oyunun güncel paketini indirmek için birçok kişi sunucuya yüklenmiş durumda.
Bu sebeple bağlantı hızları düşük olan arkadaşlarda olası problemler meydana gelebilir.
Sana önerim downloader programları ile indirmen olacaktır.Download kesilse bile daha sonra kaldığın yerden devam edebileceksin.
Sana Orbit programını önereyim normalden 10x daha hızlı bir indirme hızına sahiptir.
Download linki : İndirmek İçin Tıklayın.
- PaSaHaKTaNYaNa
- Cin Avcısı

ben hiç bişey anlamadım flashget Orbit hepsini indirdim ama gene inmedi orbit'te internetim giti kaldırdım sonra flashget 'ten girmeye çalıştım ordada iniyormu inmiyormu anlamadım
çünkü kare şeklinde yazılar var sadece 

PaŞaHaKTaNYaNa
EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
Dostum Orbit'in Türkçe versiyonunu indirip normal bir şekilde kurduğunda internetin kesilmemesi gerekiyor.
Madem kesildi diyelim sana birde internet download manager programını önereyim.
İnternet Download Manager İndirme Linki : İndirmek İçin Tıklayın.
Madem kesildi diyelim sana birde internet download manager programını önereyim.
İnternet Download Manager İndirme Linki : İndirmek İçin Tıklayın.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

Nette sorun oldugunu sanmıyorum çünkü diger oyunları denemeye denedim çok daha çabuk iniyor :?
AhUlanAh sımdı orbıt ı denıyorum sonucları buraya yazıcam yardımınız için teşekkür ederim
AhUlanAh sımdı orbıt ı denıyorum sonucları buraya yazıcam yardımınız için teşekkür ederim