İNDİRİLMİYOR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

İNDİRİLMİYOR

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Yeni sürümü 5 defa indirmeyi denedim fakat %0,5 gibi takılıyor yada 15 dakikada %0.1 gibi doluyor ama çok daha agır oyunları 15 dakikada indiriyorum. Neden indiremiyorum bi yetkili yardım edebilirse
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: İNDİRİLMİYOR

Mesaj gönderen tokyo2drift »

VatanXLydeR yazdı: Yeni sürümü 5 defa indirmeyi denedim fakat %0,5 gibi takılıyor yada 15 dakikada %0.1 gibi doluyor ama çok daha agır oyunları 15 dakikada indiriyorum. Neden indiremiyorum bi yetkili yardım edebilirse
Fatih FlashGet Programıyla dene banada aynısı oldu FlasGet Programını İndirdim denedim,oldu.ve Üstte yazan yerden değiL Menüden İNDiR'e girip ordan indir,zaten orada gerekli açıklama var.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

tokyo2drift yazdı:
VatanXLydeR yazdı: Yeni sürümü 5 defa indirmeyi denedim fakat %0,5 gibi takılıyor yada 15 dakikada %0.1 gibi doluyor ama çok daha agır oyunları 15 dakikada indiriyorum. Neden indiremiyorum bi yetkili yardım edebilirse
Fatih FlashGet Programıyla dene banada aynısı oldu FlasGet Programını İndirdim denedim,oldu.ve Üstte yazan yerden değiL Menüden İNDiR'e girip ordan indir,zaten orada gerekli açıklama var.

Onuda şimdi denedim Emre ama hiç bi fark yok anlıyamadım gercekten cok daha agır oyunları cabuk ındırıyor
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DescriptionS »

VatanXLydeR yazdı:
tokyo2drift yazdı:

Onuda şimdi denedim Emre ama hiç bi fark yok anlıyamadım gercekten cok daha agır oyunları cabuk ındırıyor
Fatih ben Program Kullanmadan Normal 25 dakikada indirdim senin nette sorun var yada yüklenme oluyor :S
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

bendede indirilmiyor flashget kulanmayıda bilmiyom flashget indirdim hep kare şeklinde harfler var bişey anlamadım :S
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

İnternet download manager veya orbiti kullan şahsen 20 dakikada İnternet download manager ile indirdim.

İyiforumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
AhUlanAh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Marvel

Mesaj gönderen AhUlanAh »

Merhaba dostum,

Şuanda oyunun güncel paketini indirmek için birçok kişi sunucuya yüklenmiş durumda.

Bu sebeple bağlantı hızları düşük olan arkadaşlarda olası problemler meydana gelebilir.

Sana önerim downloader programları ile indirmen olacaktır.Download kesilse bile daha sonra kaldığın yerden devam edebileceksin.

Sana Orbit programını önereyim normalden 10x daha hızlı bir indirme hızına sahiptir.

Download linki : İndirmek İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

ben hiç bişey anlamadım flashget Orbit hepsini indirdim ama gene inmedi orbit'te internetim giti kaldırdım sonra flashget 'ten girmeye çalıştım ordada iniyormu inmiyormu anlamadım :) çünkü kare şeklinde yazılar var sadece :D
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
Kullanıcı avatarı
AhUlanAh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Marvel

Mesaj gönderen AhUlanAh »

Dostum Orbit'in Türkçe versiyonunu indirip normal bir şekilde kurduğunda internetin kesilmemesi gerekiyor.

Madem kesildi diyelim sana birde internet download manager programını önereyim.

İnternet Download Manager İndirme Linki : İndirmek İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Nette sorun oldugunu sanmıyorum çünkü diger oyunları denemeye denedim çok daha çabuk iniyor :?

AhUlanAh sımdı orbıt ı denıyorum sonucları buraya yazıcam yardımınız için teşekkür ederim :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön