ÇEMBERLİTAŞ

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
efsun
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

ÇEMBERLİTAŞ

Mesaj gönderen efsun »

ARKADAŞLAR BEN ÇEMBERLİ TAŞI İNDİRMYE ÇALIŞIYORUM Bİ YERDEN SONRA HATA VERİYOR BUNU NASIL HALLEDENİLİRM BANA YARDIMCI OLABİLİR MSİNİZ
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: ÇEMBERLİTAŞ

Mesaj gönderen Perfectmagician »

efsun yazdı:ARKADAŞLAR BEN ÇEMBERLİ TAŞI İNDİRMYE ÇALIŞIYORUM Bİ YERDEN SONRA HATA VERİYOR BUNU NASIL HALLEDENİLİRM BANA YARDIMCI OLABİLİR MSİNİZ
nerde verio hatayı
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tryagain »

Konunun adına göre bir yorumda bulunayım. Konu ve mekan tasvirleri gerçekten şahane. Özellikle oyunun 2,5 GB'a çıkması çok çok ilginç. Nereden nereye diyor insan(700mb zamanını hatırlarım ;) ) Fakat eşyalar ve bazı kıyafetler aşırı derecede itici geldi. Biz TÜRK oyunu olduğu için oynuyoruz değil mi ? Hasan5, Ahmet3, Şövalye(Türkçesi) gibi oyunlara benzediği için oynamıyoruz. Bahsettiğim eşyalarda bunlar özellikle 3-5 diye tabir ettiğim oyunlara çok yakın geldi bana görsel açıdan. Kutunun fiyatı aşırı değil bu da güzel. Paketin ücretsiz olması daha bir güzel ;) IKV kazansın, oyuncular keyif alsın. Hayırlı olsun temennilerimle..
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen rockipsiz »

Tryagain yazdı:Konunun adına göre bir yorumda bulunayım. Konu ve mekan tasvirleri gerçekten şahane. Özellikle oyunun 2,5 GB'a çıkması çok çok ilginç. Nereden nereye diyor insan(700mb zamanını hatırlarım ;) ) Fakat eşyalar ve bazı kıyafetler aşırı derecede itici geldi. Biz TÜRK oyunu olduğu için oynuyoruz değil mi ? Hasan5, Ahmet3, Şövalye(Türkçesi) gibi oyunlara benzediği için oynamıyoruz. Bahsettiğim eşyalarda bunlar özellikle 3-5 diye tabir ettiğim oyunlara çok yakın geldi bana görsel açıdan. Kutunun fiyatı aşırı değil bu da güzel. Paketin ücretsiz olması daha bir güzel ;) IKV kazansın, oyuncular keyif alsın. Hayırlı olsun temennilerimle..
Aynen ya yeni eşyalar çok uçuk ve çok saçma. :|

“Genel Sohbet” sayfasına dön