ÇEMBERLİTAŞ
ÇEMBERLİTAŞ
ARKADAŞLAR BEN ÇEMBERLİ TAŞI İNDİRMYE ÇALIŞIYORUM Bİ YERDEN SONRA HATA VERİYOR BUNU NASIL HALLEDENİLİRM BANA YARDIMCI OLABİLİR MSİNİZ
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: ÇEMBERLİTAŞ
nerde verio hatayıefsun yazdı:ARKADAŞLAR BEN ÇEMBERLİ TAŞI İNDİRMYE ÇALIŞIYORUM Bİ YERDEN SONRA HATA VERİYOR BUNU NASIL HALLEDENİLİRM BANA YARDIMCI OLABİLİR MSİNİZ
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Konunun adına göre bir yorumda bulunayım. Konu ve mekan tasvirleri gerçekten şahane. Özellikle oyunun 2,5 GB'a çıkması çok çok ilginç. Nereden nereye diyor insan(700mb zamanını hatırlarım
) Fakat eşyalar ve bazı kıyafetler aşırı derecede itici geldi. Biz TÜRK oyunu olduğu için oynuyoruz değil mi ? Hasan5, Ahmet3, Şövalye(Türkçesi) gibi oyunlara benzediği için oynamıyoruz. Bahsettiğim eşyalarda bunlar özellikle 3-5 diye tabir ettiğim oyunlara çok yakın geldi bana görsel açıdan. Kutunun fiyatı aşırı değil bu da güzel. Paketin ücretsiz olması daha bir güzel
IKV kazansın, oyuncular keyif alsın. Hayırlı olsun temennilerimle..

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Aynen ya yeni eşyalar çok uçuk ve çok saçma. :|Tryagain yazdı:Konunun adına göre bir yorumda bulunayım. Konu ve mekan tasvirleri gerçekten şahane. Özellikle oyunun 2,5 GB'a çıkması çok çok ilginç. Nereden nereye diyor insan(700mb zamanını hatırlarım) Fakat eşyalar ve bazı kıyafetler aşırı derecede itici geldi. Biz TÜRK oyunu olduğu için oynuyoruz değil mi ? Hasan5, Ahmet3, Şövalye(Türkçesi) gibi oyunlara benzediği için oynamıyoruz. Bahsettiğim eşyalarda bunlar özellikle 3-5 diye tabir ettiğim oyunlara çok yakın geldi bana görsel açıdan. Kutunun fiyatı aşırı değil bu da güzel. Paketin ücretsiz olması daha bir güzel
IKV kazansın, oyuncular keyif alsın. Hayırlı olsun temennilerimle..