Maden Çekme Hızı ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bestone
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Maden Çekme Hızı ??

Mesaj gönderen bestone »

arkadaşlar öncelikle özür dilerim bu konuyla ilgili forumda konular açıldı ama bi türlü çözemedğim bi durum var
son günlerde başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum
osmiridyum madenindeyim , normalde hızıma yetişen pek olmaz ama geçen gün adamın birinden hiçkimse madeni kapamadı . Ve hala adam o madeni işgal etmiş durumda , ben madeni gördüğüm anda şu an kullanımda yazıyo ve ne yaptıysam yaptım bi türlü topla yazısını göremedim . gelen adamlar da madeni çekemeyince burda bize yer yok diyip gidiyolar . Sonunda ve o adamla konuştum , adam bana bilgisayarın özelliklerinden kaynaklanıyo dedi , ama kimse mi çekemez bu adamdan madeni , herkesin bilgisayarı mı eski ? benim bilgisayarım 4ram 1 ekran kartı ve madeni hiç göremiyorum . Sunucuda bu konuyu araştırdım , maden hilesinin olduğunu söleyenler var . Denilenlerin doğru olduğuna inanmıyorum ama adamın bu hızda olması da büyük merak konusu . Bilgilendirirseniz sevinirim , şimdiden teşekkürler .
Kullanıcı avatarı
Savageryx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Maden Çekme Hızı ??

Mesaj gönderen Savageryx »

evet bir Bilgilendirin
İslamcan(49) Kızıllelma(44) Taşköprü(49)

YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
Kullanıcı avatarı
Unrulyxboys
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Unrulyxboys »

ikv de kesinlikle hile olduğuna inanmıyorum bu tamamiyle o kişinin tecrübesi + madenin çıkış süresini hesaplama + el çabukluğundan kaynaklanıyordur başka türlü bir açıklaması olacağınıda sanmam
KUKLACI
SAVAŞCI
Resim
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

Maden çekme hilesi olabilir ama bil ki öyle bir şeyse bile "ikv hilesi" olarak bulamazsın mouse macro olarak bulursun.
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Petcarar yazdı:Maden çekme hilesi olabilir ama bil ki öyle bir şeyse bile "ikv hilesi" olarak bulamazsın mouse macro olarak bulursun.
;) ;)
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

İkv ye özgü yazlmış birhile bulunmamaktadır.Ancak maous hareketleriyle ilgili piyasada bulunan programlar ikv de maden konusunda bir sorun yaratıyor...
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

madenlere capctha kodu konulsun o zaman hızlı olan belli olur
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön