arkadaşlar öncelikle özür dilerim bu konuyla ilgili forumda konular açıldı ama bi türlü çözemedğim bi durum var
son günlerde başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum
osmiridyum madenindeyim , normalde hızıma yetişen pek olmaz ama geçen gün adamın birinden hiçkimse madeni kapamadı . Ve hala adam o madeni işgal etmiş durumda , ben madeni gördüğüm anda şu an kullanımda yazıyo ve ne yaptıysam yaptım bi türlü topla yazısını göremedim . gelen adamlar da madeni çekemeyince burda bize yer yok diyip gidiyolar . Sonunda ve o adamla konuştum , adam bana bilgisayarın özelliklerinden kaynaklanıyo dedi , ama kimse mi çekemez bu adamdan madeni , herkesin bilgisayarı mı eski ? benim bilgisayarım 4ram 1 ekran kartı ve madeni hiç göremiyorum . Sunucuda bu konuyu araştırdım , maden hilesinin olduğunu söleyenler var . Denilenlerin doğru olduğuna inanmıyorum ama adamın bu hızda olması da büyük merak konusu . Bilgilendirirseniz sevinirim , şimdiden teşekkürler .
Maden Çekme Hızı ??
Re: Maden Çekme Hızı ??
evet bir Bilgilendirin
İslamcan(49) Kızıllelma(44) Taşköprü(49)
YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
- Unrulyxboys
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
ikv de kesinlikle hile olduğuna inanmıyorum bu tamamiyle o kişinin tecrübesi + madenin çıkış süresini hesaplama + el çabukluğundan kaynaklanıyordur başka türlü bir açıklaması olacağınıda sanmam
KUKLACI
SAVAŞCI

SAVAŞCI

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Maden çekme hilesi olabilir ama bil ki öyle bir şeyse bile "ikv hilesi" olarak bulamazsın mouse macro olarak bulursun.
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Petcarar yazdı:Maden çekme hilesi olabilir ama bil ki öyle bir şeyse bile "ikv hilesi" olarak bulamazsın mouse macro olarak bulursun.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
İkv ye özgü yazlmış birhile bulunmamaktadır.Ancak maous hareketleriyle ilgili piyasada bulunan programlar ikv de maden konusunda bir sorun yaratıyor...
madenlere capctha kodu konulsun o zaman hızlı olan belli olur

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]