Yetkili biri lütfen baksın.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Zonguldakli
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yetkili biri lütfen baksın.

Mesaj gönderen Zonguldakli »

Dün akşam saat 21.03 de birisi beni şikayet etmiş ve saat 21.05 de IxExKaLLiBRexI adlı karakterim susturma yemiş. Ulan ben dun aksam bırak kufur etmeyı birine en ufak bir argo kelime veya hakarette bulunmadım şimdi bu ne demek oluyor.... Karakteriniz 5 gün susturulmuştur oooh ne ala memleket yerim lan sizin yapacağınız görevi başlatmayın atacağınız susturmaya vereceğiniz cezaya...Küfür etmeden susturuluyorsa eğer karakter daha tutmayın beni bundan sonra ki en ufak bir şeyde ana bacı kaymasını bende iyi bilirim...
****ExKaLiBRe****ExKaLıBRe****ExKaLiBRee ****
MERAN, Eminönü
Resim
MürseL KUZU "M"K"
byExkalibre
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene..!
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KHoLPaSHaLi

Re: Yetkili biri lütfen baksın.

Mesaj gönderen AmiR »

Ne zamandır oynuyorsun bu oyunu bilmiyorum ama yönetimin bu tür konuları buradan cvp vermediklerini şimdiye kadar örenmen lazımki.. bu tür konular defalarca açıldı ve sonucu;
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Ortada, hadi küfürsüz ikvler dilerim
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
Zonguldakli
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Zonguldakli »

İkv Desteğe De Mesaj Attım Karşılığı Yok Belki Buradan Bakarlar Diye Buraya Msj Attım.
****ExKaLiBRe****ExKaLıBRe****ExKaLiBRee ****
MERAN, Eminönü
Resim
MürseL KUZU "M"K"
byExkalibre
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene..!
Kullanıcı avatarı
fatihfenerkoliq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fatihfenerkoliq »

Zonguldakli yazdı:Dün akşam saat 21.03 de birisi beni şikayet etmiş ve saat 21.05 de IxExKaLLiBRexI adlı karakterim susturma yemiş. Ulan ben dun aksam bırak kufur etmeyı birine en ufak bir argo kelime veya hakarette bulunmadım şimdi bu ne demek oluyor.... Karakteriniz 5 gün susturulmuştur oooh ne ala memleket yerim lan sizin yapacağınız görevi başlatmayın atacağınız susturmaya vereceğiniz cezaya...Küfür etmeden susturuluyorsa eğer karakter daha tutmayın beni bundan sonra ki en ufak bir şeyde ana bacı kaymasını bende iyi bilirim...
Bedduam Tutmuştur . :mrgreen:
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH

Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

fatihfenerkoliq yazdı:
Zonguldakli yazdı:Dün akşam saat 21.03 de birisi beni şikayet etmiş ve saat 21.05 de IxExKaLLiBRexI adlı karakterim susturma yemiş. Ulan ben dun aksam bırak kufur etmeyı birine en ufak bir argo kelime veya hakarette bulunmadım şimdi bu ne demek oluyor.... Karakteriniz 5 gün susturulmuştur oooh ne ala memleket yerim lan sizin yapacağınız görevi başlatmayın atacağınız susturmaya vereceğiniz cezaya...Küfür etmeden susturuluyorsa eğer karakter daha tutmayın beni bundan sonra ki en ufak bir şeyde ana bacı kaymasını bende iyi bilirim...
allah belanı versin fatihh :D :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Tutkunumsana
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tutkunumsana »

Zonguldakli yazdı: ana bacı kaymasını bende iyi bilirim...
Bılmeseydın banlanmazdın zaten. odun :D
Tutkunumsana
TuTKuNumxSana
Kullanıcı avatarı
fatihfenerkoliq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fatihfenerkoliq »

Tokerx yazdı:
fatihfenerkoliq yazdı:
Tokerx yazdı:
fatihfenerkoliq yazdı:
allah belanı versin fatihh :D :D
Bela Okuma LAAANN !
Zaten yurovisyondan elendik Nihat Abiye Nasıl hesap Vericez.. Adam ülkeyi emanet etti
.
nihat abi o yarışmaya katılsa 1.yiz ama naz yapıo :(
Bi tanesindenn bi tanesiiiiiiinnnnnnnnnnnneeeee
demesi yeter !
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH

Kullanıcı avatarı
relaxveyaefendy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen relaxveyaefendy »

Küfür etmedim yaz destek ' e mürsel. zaten biliyoruz bu yönetim bizleri sevmiyor.. akçenin derdindeler

..
Ferhat

Resim

çalındı ve silindi YÖNETİM DEN CEVAP YOK !!!!!!

ÇALANDA SÖYLEMİYOR !

! AMACIN NE DESTEK TAKIMI.. İLETİŞİM FORMU ' NU DOLDURDUM !

ÖZEL MESAJ ALAYIM !!!

ADANA DEMİR SPOR *
Kullanıcı avatarı
loncaxolduy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen loncaxolduy »

IxExKaLLİbrExI ..

ana bacı kaymasını bende iyi bilirim :?:

bence bu konuya Destek / iletişim Forumu Doldurak cevap almalısınız. :arrow:
Resim
Seni hiç UNUTAMADIK DENİZ...!

.
.
ÇOK SEVMİŞTİM BEN ONU DEĞER BİLMEZ ÇIKTI

ADI BENDE SAKLI MEZARA KADAR

..

.
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhabalar,

Bu tarz durumlarda forumlardan destek alamayacağınızı tekrardan hatırlatırız. Ceza işlemleri hakkında tek muhattap Destek/iletişim Formu'dur.Ayrıca tehditkar konuşmalarınızı Destek/iletişim Formu'nda da ifade ettiyseniz, yanıt alamayacağınızı belirtiriz. Bu hususta önemle dikkat etmeniz gerektiğini tekrardan hatırlatırız.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön