Yetkili biri lütfen baksın.
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Yetkili biri lütfen baksın.
Dün akşam saat 21.03 de birisi beni şikayet etmiş ve saat 21.05 de IxExKaLLiBRexI adlı karakterim susturma yemiş. Ulan ben dun aksam bırak kufur etmeyı birine en ufak bir argo kelime veya hakarette bulunmadım şimdi bu ne demek oluyor.... Karakteriniz 5 gün susturulmuştur oooh ne ala memleket yerim lan sizin yapacağınız görevi başlatmayın atacağınız susturmaya vereceğiniz cezaya...Küfür etmeden susturuluyorsa eğer karakter daha tutmayın beni bundan sonra ki en ufak bir şeyde ana bacı kaymasını bende iyi bilirim...
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Re: Yetkili biri lütfen baksın.
Ne zamandır oynuyorsun bu oyunu bilmiyorum ama yönetimin bu tür konuları buradan cvp vermediklerini şimdiye kadar örenmen lazımki.. bu tür konular defalarca açıldı ve sonucu;
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Ortada, hadi küfürsüz ikvler dilerim
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Ortada, hadi küfürsüz ikvler dilerim
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
İkv Desteğe De Mesaj Attım Karşılığı Yok Belki Buradan Bakarlar Diye Buraya Msj Attım.
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
Bedduam Tutmuştur . :mrgreen:Zonguldakli yazdı:Dün akşam saat 21.03 de birisi beni şikayet etmiş ve saat 21.05 de IxExKaLLiBRexI adlı karakterim susturma yemiş. Ulan ben dun aksam bırak kufur etmeyı birine en ufak bir argo kelime veya hakarette bulunmadım şimdi bu ne demek oluyor.... Karakteriniz 5 gün susturulmuştur oooh ne ala memleket yerim lan sizin yapacağınız görevi başlatmayın atacağınız susturmaya vereceğiniz cezaya...Küfür etmeden susturuluyorsa eğer karakter daha tutmayın beni bundan sonra ki en ufak bir şeyde ana bacı kaymasını bende iyi bilirim...
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
allah belanı versin fatihhfatihfenerkoliq yazdı:Bedduam Tutmuştur . :mrgreen:Zonguldakli yazdı:Dün akşam saat 21.03 de birisi beni şikayet etmiş ve saat 21.05 de IxExKaLLiBRexI adlı karakterim susturma yemiş. Ulan ben dun aksam bırak kufur etmeyı birine en ufak bir argo kelime veya hakarette bulunmadım şimdi bu ne demek oluyor.... Karakteriniz 5 gün susturulmuştur oooh ne ala memleket yerim lan sizin yapacağınız görevi başlatmayın atacağınız susturmaya vereceğiniz cezaya...Küfür etmeden susturuluyorsa eğer karakter daha tutmayın beni bundan sonra ki en ufak bir şeyde ana bacı kaymasını bende iyi bilirim...

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Tutkunumsana
- İri Fare Avcısı
Bılmeseydın banlanmazdın zaten. odunZonguldakli yazdı: ana bacı kaymasını bende iyi bilirim...
Tutkunumsana
TuTKuNumxSana
TuTKuNumxSana
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
Bi tanesindenn bi tanesiiiiiiinnnnnnnnnnnneeeeeTokerx yazdı:nihat abi o yarışmaya katılsa 1.yiz ama naz yapıofatihfenerkoliq yazdı:Bela Okuma LAAANN !Tokerx yazdı:allah belanı versin fatihhfatihfenerkoliq yazdı:Bedduam Tutmuştur . :mrgreen:Zonguldakli yazdı:Dün akşam saat 21.03 de birisi beni şikayet etmiş ve saat 21.05 de IxExKaLLiBRexI adlı karakterim susturma yemiş. Ulan ben dun aksam bırak kufur etmeyı birine en ufak bir argo kelime veya hakarette bulunmadım şimdi bu ne demek oluyor.... Karakteriniz 5 gün susturulmuştur oooh ne ala memleket yerim lan sizin yapacağınız görevi başlatmayın atacağınız susturmaya vereceğiniz cezaya...Küfür etmeden susturuluyorsa eğer karakter daha tutmayın beni bundan sonra ki en ufak bir şeyde ana bacı kaymasını bende iyi bilirim...![]()
Zaten yurovisyondan elendik Nihat Abiye Nasıl hesap Vericez.. Adam ülkeyi emanet etti.
demesi yeter !
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
- relaxveyaefendy
- İri Fare Avcısı
Küfür etmedim yaz destek ' e mürsel. zaten biliyoruz bu yönetim bizleri sevmiyor.. akçenin derdindelerZonguldakli yazdı:Dün akşam saat 21.03 de birisi beni şikayet etmiş ve saat 21.05 de IxExKaLLiBRexI adlı karakterim susturma yemiş. Ulan ben dun aksam bırak kufur etmeyı birine en ufak bir argo kelime veya hakarette bulunmadım şimdi bu ne demek oluyor.... Karakteriniz 5 gün susturulmuştur oooh ne ala memleket yerim lan sizin yapacağınız görevi başlatmayın atacağınız susturmaya vereceğiniz cezaya...Küfür etmeden susturuluyorsa eğer karakter daha tutmayın beni bundan sonra ki en ufak bir şeyde ana bacı kaymasını bende iyi bilirim...
..
Ferhat

çalındı ve silindi YÖNETİM DEN CEVAP YOK !!!!!!
ÇALANDA SÖYLEMİYOR !
! AMACIN NE DESTEK TAKIMI.. İLETİŞİM FORMU ' NU DOLDURDUM !
ÖZEL MESAJ ALAYIM !!!
ADANA DEMİR SPOR *

çalındı ve silindi YÖNETİM DEN CEVAP YOK !!!!!!
ÇALANDA SÖYLEMİYOR !
! AMACIN NE DESTEK TAKIMI.. İLETİŞİM FORMU ' NU DOLDURDUM !
ÖZEL MESAJ ALAYIM !!!
ADANA DEMİR SPOR *
- loncaxolduy
- Salgın Koruyucusu
IxExKaLLİbrExI ..Zonguldakli yazdı:Dün akşam saat 21.03 de birisi beni şikayet etmiş ve saat 21.05 de IxExKaLLiBRexI adlı karakterim susturma yemiş. Ulan ben dun aksam bırak kufur etmeyı birine en ufak bir argo kelime veya hakarette bulunmadım şimdi bu ne demek oluyor.... Karakteriniz 5 gün susturulmuştur oooh ne ala memleket yerim lan sizin yapacağınız görevi başlatmayın atacağınız susturmaya vereceğiniz cezaya...Küfür etmeden susturuluyorsa eğer karakter daha tutmayın beni bundan sonra ki en ufak bir şeyde ana bacı kaymasını bende iyi bilirim...
ana bacı kaymasını bende iyi bilirim :?:
bence bu konuya Destek / iletişim Forumu Doldurak cevap almalısınız. :arrow:

Seni hiç UNUTAMADIK DENİZ...!
.
.
ÇOK SEVMİŞTİM BEN ONU DEĞER BİLMEZ ÇIKTI
ADI BENDE SAKLI MEZARA KADAR
..
.
Merhabalar,
Bu tarz durumlarda forumlardan destek alamayacağınızı tekrardan hatırlatırız. Ceza işlemleri hakkında tek muhattap Destek/iletişim Formu'dur.Ayrıca tehditkar konuşmalarınızı Destek/iletişim Formu'nda da ifade ettiyseniz, yanıt alamayacağınızı belirtiriz. Bu hususta önemle dikkat etmeniz gerektiğini tekrardan hatırlatırız.
Bilginize.
Bu tarz durumlarda forumlardan destek alamayacağınızı tekrardan hatırlatırız. Ceza işlemleri hakkında tek muhattap Destek/iletişim Formu'dur.Ayrıca tehditkar konuşmalarınızı Destek/iletişim Formu'nda da ifade ettiyseniz, yanıt alamayacağınızı belirtiriz. Bu hususta önemle dikkat etmeniz gerektiğini tekrardan hatırlatırız.
Bilginize.