Yöneticiler için Treyxaliciii Problemi... Motunu çıkardılar.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Yöneticiler için Treyxaliciii Problemi... Motunu çıkardılar.

Mesaj gönderen Tatarian »

Tüm sunucunun bildiği üzre Treyxaliciii tılsım sunucusunda akılamaz bir problem haline gelmiştir. 1 karakterin susturulması demek başka bir karakterden küfür edilemiyeceği anlamına gelmez. İnsanları tahrik ederek Skype ve benzeri programlar aracılığı ilede eğlenceyi zehir zkkm etmekde çok zor sayılmaz...

Yönetimin dediğine görede Toplu bir şekilde rahatsızlık bildirilirse oyuncu süresiz olarak bloklanabilirmiş. Amacım Hepinizin desteği ile bunu gerçekleştirmek.

Treyxalicii nin Ana avrat bacı kardeş ettiği küfür ses kayıtlarına 1 yenisi daha eklenmştir bu seferki biraz daha farklı bu sefer yönetimin anasına bacısına kardeşinede küfür etmekdedir. Dostum veya düşmanım skypedan beni ekleyip ses kayıtlarına ulaşabilirler, ve desteğe yollıya bilirler =) size anabacı edilen küfür yönetimi ilgilendirmiyor olsada belki yönetimdekilerin anasına bacısına edilen küfürler ilgilendirir onları. skypedan ulaşmak isteyenler skype adresim için forum hesabıma mesaj atabilirler.

İkv diğer oyunlar gibi değil bu bir gerçek nerdeyse tüm oyuncular birbirini tanıyor, Skypeda konuşuyor, veya facebook adreslerini telefon numaralarını biliyolar. Sanal hayatı gerçekle karmalayan tek oyun. Oyun içi huzursuzluklar haliyle gerçek hayatada yansıyor. Kısa bir örnek veriyim telefon kullanmadığım için bir arkadaşıma annemin tel nosunu vermiştim Kabusxxler ve Treyxalicii o arkadaşımdan evrene ulaşmam lazım diye annemin telefon numarasını istemiş oda saf gibi vermiş, ve annemin telefon numarasını fake profiller açarak ve tüm sanal kanallarda paylaşmışlar. Bu gerçekden büyük bi terbiyesizlik. Sadece bir oyun diyerek geçmemek gerekiyo. Yönetimin bu duruma bir el atması şart. Ayrıca tılsım ın tek sorunu bu değil. Down sendromlu çocuklardan beter olarak Kadim hidrayı 10 canda kaçırmak veya köşeye çekilen iflisi 5 canda kaçırmak veya 25 lwl kaldırma 1 puan vermiş bir şifacıyı karşı klana sokup kp kasmaya çalışmak gibi bir sürü sorun yaşanıyor. Küfüre verdiğiniz ceza emin olun saydıklarımdan çok daha gereksiz bir ceza 10 canda kadim kaçırılırsa tabiki adam söver bence haklıda. Veya 5 canda iflis kaçırlırsa ve saatlerce aynı şey tekrarlanırsa iflis grubundaki adamın sövmesi çook normal =) Peygamber sabrı gerekli sövmemesi için. Bunları yapanlar kimlermi?, Treyxaliciii Thexwanted ThexYozGaTLeee KabusxAGRASİF KabusxPİSLİCK Karargahxbladem Susqunprensx IIxZaLiMxII vesaireee vesaire. bu tür davranışlar Videolu kanıtlarla bence 1 ay dan başlıyarak sınırsız süreye kadar ceza almalı.
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
CelalYILMAZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Yöneticiler için Treyxaliciii Problemi... Motunu çıkardılar.

Mesaj gönderen CelalYILMAZ »

Şahsım ve Loncam adına Hep destek Tam Destek ! ;)
.

.
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Teşekkür ederim, Faydası olurmu bilmiyorum ama ses kayıtlarını Vesaire istersen Skypedan da ulaşabilirisn. Ceza sistemi hakkında daha fazla bilgiye sahipsin ilgilenmen güzel olur.
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
CelalYILMAZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CelalYILMAZ »

Ses kayıtlarının pek faydası olmaz.
Faydası şu şekilde olur ;
Destek verip vermemekte kararsız kalanları bizim safımıza çekmeye yarar.
Yönetimin ses kayıtlarına ihtiyacı olmaz.
Hoş zaten ortalama 30 kişinin aynı maili göndermesi 1 ses kaydından çok daha değerlidir :)
Yakın zamanda bir metin hazırlayıp yeni bir konu altında toplanmamız gerekir.
.

.
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Ben onu tanımıyorum, ben bilmem bana zararı yok, bana dokunmayan yılan bin yaşasın, Tarzında fikirleri olan olursa eğer Senin bana ulaşman yeterli olucakdır =) En kısa zamanda bu sorunu çözmeliyiz. İnsanlıkdan nasibini almamış bir kaç kişi yüzünden 10 larca insanın eğlencesinin hiç olmaması gerekir. Biz erteledikçe onlar dahada ileri gidiyor =)
Resim Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
serserixemre
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen serserixemre »

KATILIYORUM EVRENCİM SONUNA KADAR BöRTeÇİNex LONCASI OLARAK YANINDAYIZ LONCA YÖNETİMİNE DE EN KISA SÜREDE BİLDİRİP TA MDESTEK SAĞLANACAGININ TAAHHÜTÜNÜ VERİYORUM:=)
BöRTeÇİNexSeRSrİ

Dostxemre

Resim
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

İnşallah bloklanırlar,
Ayrıca şunuda belirteyim ; Treyxalicii ve Cavres Kuzenlerdir..!
İnternet kafe soytarıları..!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

kareteci vardı onuda banlasınlar arada :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Louster yazdı:İnşallah bloklanırlar,
Ayrıca şunuda belirteyim ; Treyxalicii ve Cavres Kuzenlerdir..!
İnternet kafe soytarıları..!
Sadece Kuzen Olsalar İyi . Çara Giren Bi Babasıyım Diyor Bi Yengesiyim Bi Amcasıyım. Sülalece Oynuyorlar Mübarek. Zehir Ediyorlar Oyunu Şahsım & Birliğim Adına DESTEK ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Tılsım oyuncuları olarak elinizde bulunan DELİLLERİ destek sayfası üzerinden bildirmemiz gerekiyor,,,
Resim

LEPRECHAUN
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön