Yönetimin dediğine görede Toplu bir şekilde rahatsızlık bildirilirse oyuncu süresiz olarak bloklanabilirmiş. Amacım Hepinizin desteği ile bunu gerçekleştirmek.
Treyxalicii nin Ana avrat bacı kardeş ettiği küfür ses kayıtlarına 1 yenisi daha eklenmştir bu seferki biraz daha farklı bu sefer yönetimin anasına bacısına kardeşinede küfür etmekdedir. Dostum veya düşmanım skypedan beni ekleyip ses kayıtlarına ulaşabilirler, ve desteğe yollıya bilirler
İkv diğer oyunlar gibi değil bu bir gerçek nerdeyse tüm oyuncular birbirini tanıyor, Skypeda konuşuyor, veya facebook adreslerini telefon numaralarını biliyolar. Sanal hayatı gerçekle karmalayan tek oyun. Oyun içi huzursuzluklar haliyle gerçek hayatada yansıyor. Kısa bir örnek veriyim telefon kullanmadığım için bir arkadaşıma annemin tel nosunu vermiştim Kabusxxler ve Treyxalicii o arkadaşımdan evrene ulaşmam lazım diye annemin telefon numarasını istemiş oda saf gibi vermiş, ve annemin telefon numarasını fake profiller açarak ve tüm sanal kanallarda paylaşmışlar. Bu gerçekden büyük bi terbiyesizlik. Sadece bir oyun diyerek geçmemek gerekiyo. Yönetimin bu duruma bir el atması şart. Ayrıca tılsım ın tek sorunu bu değil. Down sendromlu çocuklardan beter olarak Kadim hidrayı 10 canda kaçırmak veya köşeye çekilen iflisi 5 canda kaçırmak veya 25 lwl kaldırma 1 puan vermiş bir şifacıyı karşı klana sokup kp kasmaya çalışmak gibi bir sürü sorun yaşanıyor. Küfüre verdiğiniz ceza emin olun saydıklarımdan çok daha gereksiz bir ceza 10 canda kadim kaçırılırsa tabiki adam söver bence haklıda. Veya 5 canda iflis kaçırlırsa ve saatlerce aynı şey tekrarlanırsa iflis grubundaki adamın sövmesi çook normal