yapıLan büyük HaksızLık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Tkxxmanyak
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

yapıLan büyük HaksızLık

Mesaj gönderen Tkxxmanyak »

Neden SaNcak seRverindeqi EtkinLikLer diqer ServerLerdeqi qibi Gm ler tarafından deıL de [Etkinlik]xx ler tarafından yapılıyor .. Sancak serverine yapıLan büyük HaksızLık OrtaLıkda diqer server de oyun içinde daima görevli bulunurken sancak serveri bunlardan mahrum bırakılıyor etkinlik den payını alan en büyük kazazedeLer ise qene şifacılar oLuyor Sancak Serverindeqi şifacılar saqLam olduqundan Her zaman bunLarın ws si uzun sürüyor bundan sebep etkinlik şifacılar için yapıLmıyor. . bu HaksızLıkLarın OrtaLıkdan kaLkmasını İstİyorum. . .

Herkes Oyunda Esit HakLara sahip bırakıLmaLı.. .

SaygıLar..

Resim

HaYaTı KorKaraK YasıyOrsaN. Sadece İzLiyeceKsİN. . !
Tkxxmanyak
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: yapıLan büyük HaksızLık

Mesaj gönderen Tkxxmanyak »

Acık SözLü oLduqum için Ceza aLıcaksam Razıyım. . . !
Resim

HaYaTı KorKaraK YasıyOrsaN. Sadece İzLiyeceKsİN. . !
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

vallaha birader ben kuklacıda ve genellikle anka da katılıyorum hep etkinlikler geliyor.Ki bu etkinlik sadece onun yetkisini belirtiyor yani etkinlik ismi ile bir GM de gelir normal bir yetkili de.
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

Ben anlamadım aslında..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Malazgirt Loncası

Mesaj gönderen anektod2 »

son yapılan etkinlikte eminönü sunucusundada [Etkinlik]Fatih tarafından koordine edilen Ölüm Oyununda Şifacılar için Ölüm oyunu düzenlenmeyeceği açıklandı. Bilmiyorum Sancak ve Eminönü sunucuları dışında bu durumda olan varmı ?
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
oligarshi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Aldem

Mesaj gönderen oligarshi »

Oyun içerisinde günde 10 kez 20 kez facebook bil kazan duyurusu yapılıyor. Ne oldu ve 2-3 haftadırda daha önceki yapılan hataları düzeltme peşindeler :twisted: normalde haftada en az 3 kez yapılırdı ne oldu acaba sayın erdogan yurt dışına çıktı diyemi yapılmıyor bil kazan :twisted: :twisted: :?:
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.

2007 - ?
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Herhangi bir haksızlık söz konusu değildir. Etkinlik Ekibi içerisinde bulunan tüm GM ve Etkinlik Personelleri etkinlikleri organize edebilirler.
anektod2 yazdı:son yapılan etkinlikte eminönü sunucusundada [Etkinlik]Fatih tarafından koordine edilen Ölüm Oyununda Şifacılar için Ölüm oyunu düzenlenmeyeceği açıklandı. Bilmiyorum Sancak ve Eminönü sunucuları dışında bu durumda olan varmı ?
viewtopic.php?f=87&t=59772
oligarshi yazdı:Oyun içerisinde günde 10 kez 20 kez facebook bil kazan duyurusu yapılıyor. Ne oldu ve 2-3 haftadırda daha önceki yapılan hataları düzeltme peşindeler :twisted: normalde haftada en az 3 kez yapılırdı ne oldu acaba sayın erdogan yurt dışına çıktı diyemi yapılmıyor bil kazan :twisted: :twisted: :?:
Bil Kazan etkinliklerimiz soru arşivimizin güncellenmesini müteakiben tekrar başlayacaktır. Yurtdışında olmam ile bir ilgisi yok, zira yaklaşık 7 aydır bu durum böyle.
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Etkinlik görevlilerine bir sözümüz yok ancak , Etkinliklerin kalitesi düştü ve ilgi azaldı. Şifacıların etkinlikleri uzun süreceğinden Etkinlik görevlileri beyfendilerin pek fazla vakitleri olmadığından iptal edildi.

Bilginize.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön