Neden SaNcak seRverindeqi EtkinLikLer diqer ServerLerdeqi qibi Gm ler tarafından deıL de [Etkinlik]xx ler tarafından yapılıyor .. Sancak serverine yapıLan büyük HaksızLık OrtaLıkda diqer server de oyun içinde daima görevli bulunurken sancak serveri bunlardan mahrum bırakılıyor etkinlik den payını alan en büyük kazazedeLer ise qene şifacılar oLuyor Sancak Serverindeqi şifacılar saqLam olduqundan Her zaman bunLarın ws si uzun sürüyor bundan sebep etkinlik şifacılar için yapıLmıyor. . bu HaksızLıkLarın OrtaLıkdan kaLkmasını İstİyorum. . .
Herkes Oyunda Esit HakLara sahip bırakıLmaLı.. .
SaygıLar..
yapıLan büyük HaksızLık
-
- İri Fare Avcısı
yapıLan büyük HaksızLık

HaYaTı KorKaraK YasıyOrsaN. Sadece İzLiyeceKsİN. . !
-
- İri Fare Avcısı
Re: yapıLan büyük HaksızLık
Acık SözLü oLduqum için Ceza aLıcaksam Razıyım. . . !

HaYaTı KorKaraK YasıyOrsaN. Sadece İzLiyeceKsİN. . !
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
vallaha birader ben kuklacıda ve genellikle anka da katılıyorum hep etkinlikler geliyor.Ki bu etkinlik sadece onun yetkisini belirtiyor yani etkinlik ismi ile bir GM de gelir normal bir yetkili de.
Ben anlamadım aslında..
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Malazgirt Loncası
son yapılan etkinlikte eminönü sunucusundada [Etkinlik]Fatih tarafından koordine edilen Ölüm Oyununda Şifacılar için Ölüm oyunu düzenlenmeyeceği açıklandı. Bilmiyorum Sancak ve Eminönü sunucuları dışında bu durumda olan varmı ?
Bu Bir Oyun..
- oligarshi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Aldem
Oyun içerisinde günde 10 kez 20 kez facebook bil kazan duyurusu yapılıyor. Ne oldu ve 2-3 haftadırda daha önceki yapılan hataları düzeltme peşindeler :twisted: normalde haftada en az 3 kez yapılırdı ne oldu acaba sayın erdogan yurt dışına çıktı diyemi yapılmıyor bil kazan :twisted: :twisted: :?:
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?
Herhangi bir haksızlık söz konusu değildir. Etkinlik Ekibi içerisinde bulunan tüm GM ve Etkinlik Personelleri etkinlikleri organize edebilirler.
viewtopic.php?f=87&t=59772anektod2 yazdı:son yapılan etkinlikte eminönü sunucusundada [Etkinlik]Fatih tarafından koordine edilen Ölüm Oyununda Şifacılar için Ölüm oyunu düzenlenmeyeceği açıklandı. Bilmiyorum Sancak ve Eminönü sunucuları dışında bu durumda olan varmı ?
Bil Kazan etkinliklerimiz soru arşivimizin güncellenmesini müteakiben tekrar başlayacaktır. Yurtdışında olmam ile bir ilgisi yok, zira yaklaşık 7 aydır bu durum böyle.oligarshi yazdı:Oyun içerisinde günde 10 kez 20 kez facebook bil kazan duyurusu yapılıyor. Ne oldu ve 2-3 haftadırda daha önceki yapılan hataları düzeltme peşindeler :twisted: normalde haftada en az 3 kez yapılırdı ne oldu acaba sayın erdogan yurt dışına çıktı diyemi yapılmıyor bil kazan :twisted: :twisted: :?:
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Etkinlik görevlilerine bir sözümüz yok ancak , Etkinliklerin kalitesi düştü ve ilgi azaldı. Şifacıların etkinlikleri uzun süreceğinden Etkinlik görevlileri beyfendilerin pek fazla vakitleri olmadığından iptal edildi.
Bilginize.
Bilginize.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ