Karizma alanı kesmek günahtır :)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yakuzaxlider
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Karizma alanı kesmek günahtır :)

Mesaj gönderen Yakuzaxlider »

Beyler karızma alanı kesmek gunahtır. not ( zekeriya beyaz ) :mrgreen:

Beyler böyle sahtekar lara inanmayın kesınlıkle karızma alanı kesmek gunah deıldır rahatlıkla kesebilirsiniz :mrgreen: helalı hoş olsun nasıl olsa klana giren kesilmeyi kabul ediyor dimi 8-)
Yakuzaxlider
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Re: Karizma alanı kesmek günahtır :)

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Karizma alanı ksmek günah degilse görev yaparken engel olan diger klanada sebaptır.Her türkü engelmeler sebaptır.
Sonra yok ben arkdaşa yardım ediyordum yok ben sadace burdayım diye kıvırmalarda günahtır.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Hocamısın :?: nerden biliyorsun günah olmadığını :?:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Adamın biri yolda gidiyo büyücüydü sanırım ben geriye kaçıyorum bu beni kovalıyo niyetimi belli etmek istedim kesmicem dedim bu arz hala kovalıyo beni iyi lan dedim hurra bi daldım dalış o dalış kestim bıraktım.. neyse karizması 100 benimkide 100 geldi 100kp, hiç sesimi çıkarmadım gidiyodum arkadan başladı yakarmaya ya ben karizma satıcaktım niye kestinde yok şöylede yok böylede baya üzgün bi tavırla, neyse dedimki bak kardeşim ben sana dalmıcaktım inanki dalmıcaktım sen ısrar ettim bana dalmak için bende ben yatıcama seni yatırırım dedim daldım senin hatandı dedim adam baya bi üzülmüştü ama, evlat acısı gibi koyuyo tabi..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Yakuzaxlider
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

xPrince yazdı:Adamın biri yolda gidiyo büyücüydü sanırım ben geriye kaçıyorum bu beni kovalıyo niyetimi belli etmek istedim kesmicem dedim bu arz hala kovalıyo beni iyi lan dedim hurra bi daldım dalış o dalış kestim bıraktım.. neyse karizması 100 benimkide 100 geldi 100kp, hiç sesimi çıkarmadım gidiyodum arkadan başladı yakarmaya ya ben karizma satıcaktım niye kestinde yok şöylede yok böylede baya üzgün bi tavırla, neyse dedimki bak kardeşim ben sana dalmıcaktım inanki dalmıcaktım sen ısrar ettim bana dalmak için bende ben yatıcama seni yatırırım dedim daldım senin hatandı dedim adam baya bi üzülmüştü ama, evlat acısı gibi koyuyo tabi..
dediğin olayı hiç hatırlamıyorum kafandan mı kurguladın
Yakuzaxlider
Kullanıcı avatarı
Yakuzaxlider
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

intikamatesi yazdı:Hocamısın :?: nerden biliyorsun günah olmadığını :?:
sen nerden biliyorsun günah oldunu :D bu oyunda bi arz bide lodos vardır ıkı ırk da birbirlerini yok etmek ıcın varlar neden gunah olsun yoksa sende zekeriya beyazcımısın :mrgreen:
Yakuzaxlider
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Yakuzaxlider yazdı:
intikamatesi yazdı:Hocamısın :?: nerden biliyorsun günah olmadığını :?:
sen nerden biliyorsun günah oldunu :D bu oyunda bi arz bide lodos vardır ıkı ırk da birbirlerini yok etmek ıcın varlar neden gunah olsun yoksa sende zekeriya beyazcımısın :mrgreen:
Ben öyle bişimi yazdım günahdır diye okuma yazmayı yeni söktün galiba :lol:

Ayrıca bir yazılı kurallar vardır birde yazılı olmayan toplum kuralları vardır bilmem belki buna aklın erermi ama ikvdede kp kasan kimseye dokanmyan kişiye dalmamak toplum kuralı gibi işeydir bilmem anlatabildimmi.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Yakuzaxlider yazdı:
xPrince yazdı:Adamın biri yolda gidiyo büyücüydü sanırım ben geriye kaçıyorum bu beni kovalıyo niyetimi belli etmek istedim kesmicem dedim bu arz hala kovalıyo beni iyi lan dedim hurra bi daldım dalış o dalış kestim bıraktım.. neyse karizması 100 benimkide 100 geldi 100kp, hiç sesimi çıkarmadım gidiyodum arkadan başladı yakarmaya ya ben karizma satıcaktım niye kestinde yok şöylede yok böylede baya üzgün bi tavırla, neyse dedimki bak kardeşim ben sana dalmıcaktım inanki dalmıcaktım sen ısrar ettim bana dalmak için bende ben yatıcama seni yatırırım dedim daldım senin hatandı dedim adam baya bi üzülmüştü ama, evlat acısı gibi koyuyo tabi..
dediğin olayı hiç hatırlamıyorum kafandan mı kurguladın
Ben o kestiğim büyücü senmiydin dedim ? illa hakaret ettireceksiniz :D hani forumdayız dilime sahip oluyorum yani.. adamın birisiydi ya yoldan geçen senle ne alakası var kardeşim.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
KozmikOda
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KozmikOda »

Yakuzaxlider yazdı:Beyler karızma alanı kesmek gunahtır. not ( zekeriya beyaz ) :mrgreen:

Beyler böyle sahtekar lara inanmayın kesınlıkle karızma alanı kesmek gunah deıldır rahatlıkla kesebilirsiniz :mrgreen: helalı hoş olsun nasıl olsa klana giren kesilmeyi kabul ediyor dimi 8-)

Kardeşim Senin Dediklerin Saçma Bence.. Sanki Zekeriya Beyaz İkv Oynuyorda Karizma Alanı Kesmeyin Diyor...
Ayrıca Öle Bi Kural,Kaide'de Yok Adam Klana Girmişse Her şeyi kabul etmiş demektir senn buraya konu açman boş oluyor kardeş....
KozmikOda....! Çok Yakında

Derdi Olan Özele pLease...!
Kullanıcı avatarı
Yakuzaxlider
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

KozmikOda yazdı:
Yakuzaxlider yazdı:Beyler karızma alanı kesmek gunahtır. not ( zekeriya beyaz ) :mrgreen:

Kardeşim Senin Dediklerin Saçma Bence.. Sanki Zekeriya Beyaz İkv Oynuyorda Karizma Alanı Kesmeyin Diyor...
Ayrıca Öle Bi Kural,Kaide'de Yok Adam Klana Girmişse Her şeyi kabul etmiş demektir senn buraya konu açman boş oluyor kardeş....
Sen benım vermek ıstedııgım mesajı IQ dan oturu anlamadın ıcın sana boş gelıyor
Yakuzaxlider

“Genel Sohbet” sayfasına dön