Beyler böyle sahtekar lara inanmayın kesınlıkle karızma alanı kesmek gunah deıldır rahatlıkla kesebilirsiniz :mrgreen: helalı hoş olsun nasıl olsa klana giren kesilmeyi kabul ediyor dimi
Karizma alanı kesmek günahtır :)
- Yakuzaxlider
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Karizma alanı kesmek günahtır :)
Beyler karızma alanı kesmek gunahtır. not ( zekeriya beyaz ) :mrgreen:
Beyler böyle sahtekar lara inanmayın kesınlıkle karızma alanı kesmek gunah deıldır rahatlıkla kesebilirsiniz :mrgreen: helalı hoş olsun nasıl olsa klana giren kesilmeyi kabul ediyor dimi
Yakuzaxlider
Re: Karizma alanı kesmek günahtır :)
Karizma alanı ksmek günah degilse görev yaparken engel olan diger klanada sebaptır.Her türkü engelmeler sebaptır.
Sonra yok ben arkdaşa yardım ediyordum yok ben sadace burdayım diye kıvırmalarda günahtır.
Sonra yok ben arkdaşa yardım ediyordum yok ben sadace burdayım diye kıvırmalarda günahtır.
A R Z L O D O S
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Hocamısın :?: nerden biliyorsun günah olmadığını :?:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Adamın biri yolda gidiyo büyücüydü sanırım ben geriye kaçıyorum bu beni kovalıyo niyetimi belli etmek istedim kesmicem dedim bu arz hala kovalıyo beni iyi lan dedim hurra bi daldım dalış o dalış kestim bıraktım.. neyse karizması 100 benimkide 100 geldi 100kp, hiç sesimi çıkarmadım gidiyodum arkadan başladı yakarmaya ya ben karizma satıcaktım niye kestinde yok şöylede yok böylede baya üzgün bi tavırla, neyse dedimki bak kardeşim ben sana dalmıcaktım inanki dalmıcaktım sen ısrar ettim bana dalmak için bende ben yatıcama seni yatırırım dedim daldım senin hatandı dedim adam baya bi üzülmüştü ama, evlat acısı gibi koyuyo tabi..
- Yakuzaxlider
- İri Fare Avcısı
dediğin olayı hiç hatırlamıyorum kafandan mı kurguladınxPrince yazdı:Adamın biri yolda gidiyo büyücüydü sanırım ben geriye kaçıyorum bu beni kovalıyo niyetimi belli etmek istedim kesmicem dedim bu arz hala kovalıyo beni iyi lan dedim hurra bi daldım dalış o dalış kestim bıraktım.. neyse karizması 100 benimkide 100 geldi 100kp, hiç sesimi çıkarmadım gidiyodum arkadan başladı yakarmaya ya ben karizma satıcaktım niye kestinde yok şöylede yok böylede baya üzgün bi tavırla, neyse dedimki bak kardeşim ben sana dalmıcaktım inanki dalmıcaktım sen ısrar ettim bana dalmak için bende ben yatıcama seni yatırırım dedim daldım senin hatandı dedim adam baya bi üzülmüştü ama, evlat acısı gibi koyuyo tabi..
Yakuzaxlider
- Yakuzaxlider
- İri Fare Avcısı
sen nerden biliyorsun günah oldunuintikamatesi yazdı:Hocamısın :?: nerden biliyorsun günah olmadığını :?:
Yakuzaxlider
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Ben öyle bişimi yazdım günahdır diye okuma yazmayı yeni söktün galiba :lol:Yakuzaxlider yazdı:sen nerden biliyorsun günah oldunuintikamatesi yazdı:Hocamısın :?: nerden biliyorsun günah olmadığını :?:bu oyunda bi arz bide lodos vardır ıkı ırk da birbirlerini yok etmek ıcın varlar neden gunah olsun yoksa sende zekeriya beyazcımısın :mrgreen:
Ayrıca bir yazılı kurallar vardır birde yazılı olmayan toplum kuralları vardır bilmem belki buna aklın erermi ama ikvdede kp kasan kimseye dokanmyan kişiye dalmamak toplum kuralı gibi işeydir bilmem anlatabildimmi.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Ben o kestiğim büyücü senmiydin dedim ? illa hakaret ettireceksinizYakuzaxlider yazdı:dediğin olayı hiç hatırlamıyorum kafandan mı kurguladınxPrince yazdı:Adamın biri yolda gidiyo büyücüydü sanırım ben geriye kaçıyorum bu beni kovalıyo niyetimi belli etmek istedim kesmicem dedim bu arz hala kovalıyo beni iyi lan dedim hurra bi daldım dalış o dalış kestim bıraktım.. neyse karizması 100 benimkide 100 geldi 100kp, hiç sesimi çıkarmadım gidiyodum arkadan başladı yakarmaya ya ben karizma satıcaktım niye kestinde yok şöylede yok böylede baya üzgün bi tavırla, neyse dedimki bak kardeşim ben sana dalmıcaktım inanki dalmıcaktım sen ısrar ettim bana dalmak için bende ben yatıcama seni yatırırım dedim daldım senin hatandı dedim adam baya bi üzülmüştü ama, evlat acısı gibi koyuyo tabi..
Yakuzaxlider yazdı:Beyler karızma alanı kesmek gunahtır. not ( zekeriya beyaz ) :mrgreen:
Kardeşim Senin Dediklerin Saçma Bence.. Sanki Zekeriya Beyaz İkv Oynuyorda Karizma Alanı Kesmeyin Diyor...
Ayrıca Öle Bi Kural,Kaide'de Yok Adam Klana Girmişse Her şeyi kabul etmiş demektir senn buraya konu açman boş oluyor kardeş....
KozmikOda....! Çok Yakında
Derdi Olan Özele pLease...!
Derdi Olan Özele pLease...!
- Yakuzaxlider
- İri Fare Avcısı
Sen benım vermek ıstedııgım mesajı IQ dan oturu anlamadın ıcın sana boş gelıyorKozmikOda yazdı:Yakuzaxlider yazdı:Beyler karızma alanı kesmek gunahtır. not ( zekeriya beyaz ) :mrgreen:
Kardeşim Senin Dediklerin Saçma Bence.. Sanki Zekeriya Beyaz İkv Oynuyorda Karizma Alanı Kesmeyin Diyor...
Ayrıca Öle Bi Kural,Kaide'de Yok Adam Klana Girmişse Her şeyi kabul etmiş demektir senn buraya konu açman boş oluyor kardeş....
Yakuzaxlider