TWTY Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

TWTY Hakkında

Mesaj gönderen bilinmez »

Merhaba bildiğimiz üzere TWTY tam bir vakaydı :D Yönetici gibi cevap verdiği için yönetici oldu fakat sonra görevinden aldındı. Onun mağdur ettiği çok kişi var örnek ben haksız yere uyarı verdi resimde küfür yazıyor diyordu değil küfür salak bile yazmıyordu :D Şu mağdularlarada baksanız çok güzel olucak artık ben zurna çalarım ayı oynar :D ( Ayı eklentisi çok güzel oldu fakat böyle şeyler üzücü )
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: TWTY Hakkında

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

TWTY SLWSTR
falan hikaye
Kızılbey şahane :lol: :lol:
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

bilinmez yazdı:Merhaba bildiğimiz üzere TWTY tam bir vakaydı :D Yönetici gibi cevap verdiği için yönetici oldu fakat sonra görevinden aldındı. Onun mağdur ettiği çok kişi var örnek ben haksız yere uyarı verdi resimde küfür yazıyor diyordu değil küfür salak bile yazmıyordu :D Şu mağdularlarada baksanız çok güzel olucak artık ben zurna çalarım ayı oynar :D ( Ayı eklentisi çok güzel oldu fakat böyle şeyler üzücü )
Kesinlikle o kişinin görevden alınması gerekliydi. Forum hesaplarımı haksız yere defalarca banladı, sebebini sorduğumda dahi ban yediğimi bilirim. :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

xxxTaTaNgAxxx yazdı:
bilinmez yazdı:Merhaba bildiğimiz üzere TWTY tam bir vakaydı :D Yönetici gibi cevap verdiği için yönetici oldu fakat sonra görevinden aldındı. Onun mağdur ettiği çok kişi var örnek ben haksız yere uyarı verdi resimde küfür yazıyor diyordu değil küfür salak bile yazmıyordu :D Şu mağdularlarada baksanız çok güzel olucak artık ben zurna çalarım ayı oynar :D ( Ayı eklentisi çok güzel oldu fakat böyle şeyler üzücü )
Kesinlikle o kişinin görevden alınması gerekliydi. Forum hesaplarımı haksız yere defalarca banladı, sebebini sorduğumda dahi ban yediğimi bilirim. :)
2 uyarı çaktı bana toplamda iki kere de banladı :D pırint sıkrin dedim diye :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen utku »

Canceazi yazdı:
xxxTaTaNgAxxx yazdı:
2 uyarı çaktı bana toplamda iki kere de banladı :D pırint sıkrin dedim diye :D

Adam boş yere ban felanmı veriyodu herkese
Manyakk [49]
Eylulhira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Eylulhira »

twty nin su an nerede ve kim oldugunu bilen varmi.gorevli listesinde adi yazmiyordu.ben cok osledim kendisini keske gelsede yine gicik etsem onu.
amed
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen amed »

evt bak burda sana resmını verım dur

Resim

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eylulhira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Eylulhira »

ben twty sormustum.seni ariyor olsaydim sormama bile gerek yoktu hayvanat bahcesine bakmam yeterli.
amed
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen amed »

Eylulhira yazdı:ben twty sormustum.seni ariyor olsaydim sormama bile gerek yoktu hayvanat bahcesine bakmam yeterli.

Resim

kendını kastetmıssın sanırım cunku senı orda bulamadım arkadaslarınla tanıstım slmları vardı sana donmenı beklıyolar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhabalar..

Her ne kadar isminin başında " Eski " denilse bile yönetim üyesi olmuş kişiler hakkında tartışma ortamı yaratacak konuların forum içerisinde yer alması uygun bulunmamaktadır.

Anlayışınıza istinaden kilit.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön