TWTY Hakkında
TWTY Hakkında
Merhaba bildiğimiz üzere TWTY tam bir vakaydı
Yönetici gibi cevap verdiği için yönetici oldu fakat sonra görevinden aldındı. Onun mağdur ettiği çok kişi var örnek ben haksız yere uyarı verdi resimde küfür yazıyor diyordu değil küfür salak bile yazmıyordu
Şu mağdularlarada baksanız çok güzel olucak artık ben zurna çalarım ayı oynar
( Ayı eklentisi çok güzel oldu fakat böyle şeyler üzücü )
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: TWTY Hakkında
Kesinlikle o kişinin görevden alınması gerekliydi. Forum hesaplarımı haksız yere defalarca banladı, sebebini sorduğumda dahi ban yediğimi bilirim.bilinmez yazdı:Merhaba bildiğimiz üzere TWTY tam bir vakaydıYönetici gibi cevap verdiği için yönetici oldu fakat sonra görevinden aldındı. Onun mağdur ettiği çok kişi var örnek ben haksız yere uyarı verdi resimde küfür yazıyor diyordu değil küfür salak bile yazmıyordu
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
2 uyarı çaktı bana toplamda iki kere de banladıxxxTaTaNgAxxx yazdı:Kesinlikle o kişinin görevden alınması gerekliydi. Forum hesaplarımı haksız yere defalarca banladı, sebebini sorduğumda dahi ban yediğimi bilirim.bilinmez yazdı:Merhaba bildiğimiz üzere TWTY tam bir vakaydıYönetici gibi cevap verdiği için yönetici oldu fakat sonra görevinden aldındı. Onun mağdur ettiği çok kişi var örnek ben haksız yere uyarı verdi resimde küfür yazıyor diyordu değil küfür salak bile yazmıyordu
![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Canceazi yazdı:2 uyarı çaktı bana toplamda iki kere de banladıxxxTaTaNgAxxx yazdı:Kesinlikle o kişinin görevden alınması gerekliydi. Forum hesaplarımı haksız yere defalarca banladı, sebebini sorduğumda dahi ban yediğimi bilirim.bilinmez yazdı:Merhaba bildiğimiz üzere TWTY tam bir vakaydıYönetici gibi cevap verdiği için yönetici oldu fakat sonra görevinden aldındı. Onun mağdur ettiği çok kişi var örnek ben haksız yere uyarı verdi resimde küfür yazıyor diyordu değil küfür salak bile yazmıyordu
![]()
pırint sıkrin dedim diye
Adam boş yere ban felanmı veriyodu herkese
Manyakk [49]
twty nin su an nerede ve kim oldugunu bilen varmi.gorevli listesinde adi yazmiyordu.ben cok osledim kendisini keske gelsede yine gicik etsem onu.
evt bak burda sana resmını verım dur

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ben twty sormustum.seni ariyor olsaydim sormama bile gerek yoktu hayvanat bahcesine bakmam yeterli.
Eylulhira yazdı:ben twty sormustum.seni ariyor olsaydim sormama bile gerek yoktu hayvanat bahcesine bakmam yeterli.

kendını kastetmıssın sanırım cunku senı orda bulamadım arkadaslarınla tanıstım slmları vardı sana donmenı beklıyolar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Merhabalar..
Her ne kadar isminin başında " Eski " denilse bile yönetim üyesi olmuş kişiler hakkında tartışma ortamı yaratacak konuların forum içerisinde yer alması uygun bulunmamaktadır.
Anlayışınıza istinaden kilit.
Her ne kadar isminin başında " Eski " denilse bile yönetim üyesi olmuş kişiler hakkında tartışma ortamı yaratacak konuların forum içerisinde yer alması uygun bulunmamaktadır.
Anlayışınıza istinaden kilit.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>