Hidra Beklentilerimizi Karşılamadı ! Yeni Ek Gelecekmi ?

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
byfTH
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Hidra Beklentilerimizi Karşılamadı ! Yeni Ek Gelecekmi ?

Mesaj gönderen byfTH »

Hidra Gerçekten Beklentilerimizi Karşılamadı.Daha Güzel BişeyLer Bekliyorduk.Daha Kişisel Becerilerin olmasını İstiyorduk.Kuklacı Sunucusunda YARDIM adlı kelime olmadığı için takım oyunu olmuyor.Çok Sıkıcı Bir oyun Haline Geliyor.Hidra Kalktığında En az 10/15 Kışkırtma Var.Bu da Gösteriyorki Yardımlaşmak yok...İkinci Bir Husus İse Düşük Levellerin Fırsattan İstifade ex kasmak amacıyla gelmeleri.Ücüncü Bir Husus İse Görev Sırasında Klan Üyelerinin Birbirini Kesmesi Çok üzücü Bi olay.Herkes Biraz daha Gayret Göstermeli Diye Düşünüyorum.Adamlar Kadimi De kestiler Ancak Biz daha Yeşili Kesemedik.KukLacı Adına Çok Üzücü bir Olay....

Daa Önce Gösterilen yerLer Neden Şimdi Gelmedi? veya Geldimi ? sığınlar Nerde ? ayrı Bir eklentide Mi Gelecek.? bu Sorular Aklıma Takıldı ..

İlgiiniz için TeşekkürLer..

byfTH--Xxfatihx-Xxfatihxşifa
ByFtH
Kullanıcı avatarı
byfTH
İskele Babası
İskele Babası

Re: Hidra Beklentilerimizi Karşılamadı ! Yeni Ek Gelecekmi ?

Mesaj gönderen byfTH »

Ayrıca Yeni Zırhlar Yeni Gözlükler ' den Yine haber Yok..
ByFtH
Kullanıcı avatarı
koturuya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen koturuya »

byfTH yazdı:Daha Kişisel Becerilerin olmasını İstiyorduk.Kuklacı Sunucusunda YARDIM adlı kelime olmadığı için takım oyunu olmuyor.Çok Sıkıcı Bir oyun Haline Geliyor.Hidra Kalktığında En az 10/15 Kışkırtma Var.Bu da Gösteriyorki Yardımlaşmak yok...

Daa Önce Gösterilen yerLer Neden Şimdi Gelmedi? veya Geldimi ? sığınlar Nerde ? ayrı Bir eklentide Mi Gelecek.? bu Sorular Aklıma Takıldı ..

byfTH--Xxfatihx-Xxfatihxşifa
Her eklenti geldiginde İKV ye beceriler ekleniyor korkum odurki 100 level oldugumuzda 20 den fazla becerimizin olmasıdır ( herkes bir beceri seçip onda ustalaşsa olmazmı her güncellemede oynanan ve eklenen ilk şey beceriler ) :D Yardımlaşmayı ikv yönetimi bizzat kendi kaldırdı arz lodos grup olamazmış ee dolayısıyla yardımlaşma düşecektir istedikleri gibi oldu :D Sanırım daha önceki gösterilen yerlere daha beklemen lazım hdra verildi azcık onla uyalana dursun millet :D Millet birbirini tabi keser ben klana girdim diye neden devamlı savaş yapıyorum istedigim zaman klandan çıkayım hayır bide klan parası eklendi ee klandan çıkamıyorsunda o zaman oyunda istedigim modda dolaşma özelligi ekle ki klandan çıkmadan oyunda istedigim modda gezebileyim . Hoş klandan çıksanda yine herkesle grup olamıyorsun orası ayrı bi konu arzım klandan çıkam lodosla grup olam yok ille lodos olcan klan paran sıfırlancak vs vs ... İkv de 2.5 , 3 senedir ögrendigim hiç bir sisteme alışmıyacaksın meteor ve yer altı omak üzere 2 güncelleme paketi gördüm ikisinde de oyun komple degiştirildi ( komple derken aıştıgın sistemler dahada degişirmi bence evet degişir :D )
En son koturuya tarafından 21 Oca 2010 10:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

Arkadasım Adamlar Kadım Hıdrayı Kesmıs Dıyorsunda Daha Oyun Genelınde Tum Sunucularda Kadım Hıdra Kesılemedı .. Yenı Gozlukler ve Zırhlar Zamanla Paket Paket Gelecektır . Yenı Bolgelerle Zırhla Gelıcek Ama Gozluklerı Bılmıyorum Tam Olarak .. Kuklacı Sunucusuna Tavsıyem Bır Grup Kurun . Ve Ilk Vurmaya Calısın ve Herkez Dalsın Eger Sen Vuramadıysan Bıle Dal . Kesersınız Emınonu Sunucusunda Yesıl Hıdra Hıc Bos Durmuor Her dk Kesılıyor .. ( Bu Arada Gorev Esnasında Arz Veya lodoslar Bırbırıne Dalıyor Demıssın Yeraltında lodos veya Arz Dalamıyor Buna Anlam cıkaramadım .. Kolay Gelsın
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
byfTH
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen byfTH »

Arkadaşım Amaç İlk Vurmak Değilki Herkes İlk Vurabilir Amaç Yardım yok demek istiyorum..50 Canı olduqunda KaçırıyorLar hayvanı onu Demek istiyorum..
ByFtH
Kullanıcı avatarı
Akskriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Akskriz »

Tüm ikv Camii sı İstanbul Kıyamet vakti ( ikv ) için elinden geleni yapıyor senin beklentini karşılamıyorsa oyuna giremeye bilirsin biz ve arkadaslarimiz ikv camiasidaki

MÜVLÜT DİNC
AHMET AVCI
BÜLENT BİRSEN
NESLİHAN COGODOGLU
ARİF TÜRKEN

we daha ismini sayamadıgımız bu güzel MMOG oyunu bizlere sunduklari için kendilerine bizzaet Tşk edip Menmüniyetimizi Sunmaktayız..
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen batuhangs »

hidra çok saçma 3 göreve eklenti deniliyor noldu bir diş 2 pençe kazandık bir şey değişmedi
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.

“Genel Sohbet” sayfasına dön