Hidra Gerçekten Beklentilerimizi Karşılamadı.Daha Güzel BişeyLer Bekliyorduk.Daha Kişisel Becerilerin olmasını İstiyorduk.Kuklacı Sunucusunda YARDIM adlı kelime olmadığı için takım oyunu olmuyor.Çok Sıkıcı Bir oyun Haline Geliyor.Hidra Kalktığında En az 10/15 Kışkırtma Var.Bu da Gösteriyorki Yardımlaşmak yok...İkinci Bir Husus İse Düşük Levellerin Fırsattan İstifade ex kasmak amacıyla gelmeleri.Ücüncü Bir Husus İse Görev Sırasında Klan Üyelerinin Birbirini Kesmesi Çok üzücü Bi olay.Herkes Biraz daha Gayret Göstermeli Diye Düşünüyorum.Adamlar Kadimi De kestiler Ancak Biz daha Yeşili Kesemedik.KukLacı Adına Çok Üzücü bir Olay....
Daa Önce Gösterilen yerLer Neden Şimdi Gelmedi? veya Geldimi ? sığınlar Nerde ? ayrı Bir eklentide Mi Gelecek.? bu Sorular Aklıma Takıldı ..
İlgiiniz için TeşekkürLer..
byfTH--Xxfatihx-Xxfatihxşifa
Hidra Beklentilerimizi Karşılamadı ! Yeni Ek Gelecekmi ?
Re: Hidra Beklentilerimizi Karşılamadı ! Yeni Ek Gelecekmi ?
Ayrıca Yeni Zırhlar Yeni Gözlükler ' den Yine haber Yok..
ByFtH
Her eklenti geldiginde İKV ye beceriler ekleniyor korkum odurki 100 level oldugumuzda 20 den fazla becerimizin olmasıdır ( herkes bir beceri seçip onda ustalaşsa olmazmı her güncellemede oynanan ve eklenen ilk şey beceriler )byfTH yazdı:Daha Kişisel Becerilerin olmasını İstiyorduk.Kuklacı Sunucusunda YARDIM adlı kelime olmadığı için takım oyunu olmuyor.Çok Sıkıcı Bir oyun Haline Geliyor.Hidra Kalktığında En az 10/15 Kışkırtma Var.Bu da Gösteriyorki Yardımlaşmak yok...
Daa Önce Gösterilen yerLer Neden Şimdi Gelmedi? veya Geldimi ? sığınlar Nerde ? ayrı Bir eklentide Mi Gelecek.? bu Sorular Aklıma Takıldı ..
byfTH--Xxfatihx-Xxfatihxşifa
En son koturuya tarafından 21 Oca 2010 10:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Arkadasım Adamlar Kadım Hıdrayı Kesmıs Dıyorsunda Daha Oyun Genelınde Tum Sunucularda Kadım Hıdra Kesılemedı .. Yenı Gozlukler ve Zırhlar Zamanla Paket Paket Gelecektır . Yenı Bolgelerle Zırhla Gelıcek Ama Gozluklerı Bılmıyorum Tam Olarak .. Kuklacı Sunucusuna Tavsıyem Bır Grup Kurun . Ve Ilk Vurmaya Calısın ve Herkez Dalsın Eger Sen Vuramadıysan Bıle Dal . Kesersınız Emınonu Sunucusunda Yesıl Hıdra Hıc Bos Durmuor Her dk Kesılıyor .. ( Bu Arada Gorev Esnasında Arz Veya lodoslar Bırbırıne Dalıyor Demıssın Yeraltında lodos veya Arz Dalamıyor Buna Anlam cıkaramadım .. Kolay Gelsın

Eminönü
FelicitaNascosta '
Arkadaşım Amaç İlk Vurmak Değilki Herkes İlk Vurabilir Amaç Yardım yok demek istiyorum..50 Canı olduqunda KaçırıyorLar hayvanı onu Demek istiyorum..
ByFtH
Tüm ikv Camii sı İstanbul Kıyamet vakti ( ikv ) için elinden geleni yapıyor senin beklentini karşılamıyorsa oyuna giremeye bilirsin biz ve arkadaslarimiz ikv camiasidaki
MÜVLÜT DİNC
AHMET AVCI
BÜLENT BİRSEN
NESLİHAN COGODOGLU
ARİF TÜRKEN
we daha ismini sayamadıgımız bu güzel MMOG oyunu bizlere sunduklari için kendilerine bizzaet Tşk edip Menmüniyetimizi Sunmaktayız..
MÜVLÜT DİNC
AHMET AVCI
BÜLENT BİRSEN
NESLİHAN COGODOGLU
ARİF TÜRKEN
we daha ismini sayamadıgımız bu güzel MMOG oyunu bizlere sunduklari için kendilerine bizzaet Tşk edip Menmüniyetimizi Sunmaktayız..
- batuhangs
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
hidra çok saçma 3 göreve eklenti deniliyor noldu bir diş 2 pençe kazandık bir şey değişmedi
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.