ANLAM ( kardeşlik&dostluk)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Melekkxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

ANLAM ( kardeşlik&dostluk)

Mesaj gönderen Melekkxx »

Hani paylaşılmış anlar,dakikalar, saatler, günler ve hatta aylar vardır birileriyle... Kimisi an kadar kısa sürer; kimisi bitmiycek sandıgın kadar uzun.. Karşındaki insanı benimsemişindir. Haklı da olsa haksız da olsa YANINDAYIM dersin. güvenirsin ona ve onunda sana güvendiğini düşünürsün. Ama gün gelir herşey alt üst olur birden. Bütün yaşanmış anları ya nefretle anarsın yada anarken bi tebessüm oluşur dudaklarında. Seni hiç bir zaman suçlamadım, seninde görüşlerini önemsedm çünkü benim yaşadığım hayatı deil kendi hayatını yaşıorsun. Her zaman saygı duydum, aramızın bozulmasında da sana her zaman saygı duyacağımı belirttim. evet başlarda bunu sende yapmaya çalıştın, kötü söz söyletmemeye çabaladın arkamızdan.... Soruorum şimdi ne deişti ?? o gün neyse ne olduysa bugunde öyle devam edior. Ozaman sevdiğin arkadaşım ve aşkm diebildiğin insanlar şimdi insan müsveddeleri oluyorsa ya sen seçimini ii yapamıorsun dmektr yada burda bi sorun var demektr... Sorunu söleyeym.. Bunu hep yapıorsun;) ve akıllanmıorsun. Kendi doğrularını aşılamaya çalışmak yerinee Bnce ii bi düşün bakalım kendi doğruların sandığın şeyler gerçekten doğrumu??? velevki diyelim seni hayal kırıklığına uğrattk. Hiç deilse biraz saygın olmalıydı yaşanan günlere. 3 günlük insanların ağzına sakız etmemelydn unutma bize bişe olmazz kendi adını batırırsın sadece sevgili eski arkadaşım ;)) Arkadaşlık, dostluk demek şu an senin yaşadıgın sahte yapmacık ilişkilerden aldıgın haz deildir. Bi ara dön kapım açıktır öğrenmek isteyene anlatırım arkadaşlığın dostlgun ne demek oldugunu.. Kendine iyi bak ve Mutlu kal Mutlulukhormonu..... :roll: (MeleK)
bulutbulut
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Re: ANLAM ( kardeşlik&dostluk)

Mesaj gönderen bulutbulut »

yani söyleyecek söz bulamıorum bi kişi ancak bu kadar net anlatılabilir :)
Melekkxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Melekkxx »

AntİEnTeReSaN & AntİDePreSaN
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Manasiyok »

Bazı şeylerin manasıyok(!)

Manasıyok(!)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPittBuLL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AmisosxxPittBuLL »

Sanal alemde gerçek dostluk aramak ne kadar doğru bilinmez ;)
Ancak diyeceğim şu ki Mutlulukhormonu denilen şahıs size ne yaptıda böyle forumlarda ağlıyorsunuz bilmek isterim :)
Saçma sapan konu gördüm, saçmadan daha ötesinide gördüm ama böylesine ilk defa rastlıyorum.
Bana bu ilki yaşatan yüreği yaralı AntİEnTeReSaN & AntİDePreSaN 'a teşekkürler ;)

Resim
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

AAA yanlış yere yollamış mesajı galiba. Dost ya özele yazacağına herkese yazmış ;)
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPittBuLL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AmisosxxPittBuLL »

HarunYILMAZ yazdı:AAA yanlış yere yollamış mesajı galiba. Dost ya özele yazacağına herkese yazmış ;)
Acemi abisi o acemi :)
Daha mesaj sayısı 6 :)
Az daha büyüsün biraz insana dönsün atar özel mesaj :)

Resim
PanPa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen PanPa »

Sanal alemde Birgünü nasil canSIKINTISI olmadan gecirim diye giriyor cogu kisi bence dostluk yalan ...
Hayat bir don gibidir, kısa ve pislenmiş.
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Manasiyok »

Dost dost diye nicesine sarıldım
Benim sadık yarim kara topraktır
Beyhude dolandım boşa yoruldum
Benim sadık yarim kara topraktır.

Aşık Veysel Şatıroğlu
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Manasiyok yazdı:Dost dost diye nicesine sarıldım
Benim sadık yarim kara topraktır
Beyhude dolandım boşa yoruldum
Benim sadık yarim kara topraktır.

Aşık Veysel Şatıroğlu
Gerçekten özet budur. Bu işin ne sanalına ne özüne güven yok. Ne güzel demiş rahmetli, mekanı Cennet olsun...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön