ANLAM ( kardeşlik&dostluk)
ANLAM ( kardeşlik&dostluk)
Hani paylaşılmış anlar,dakikalar, saatler, günler ve hatta aylar vardır birileriyle... Kimisi an kadar kısa sürer; kimisi bitmiycek sandıgın kadar uzun.. Karşındaki insanı benimsemişindir. Haklı da olsa haksız da olsa YANINDAYIM dersin. güvenirsin ona ve onunda sana güvendiğini düşünürsün. Ama gün gelir herşey alt üst olur birden. Bütün yaşanmış anları ya nefretle anarsın yada anarken bi tebessüm oluşur dudaklarında. Seni hiç bir zaman suçlamadım, seninde görüşlerini önemsedm çünkü benim yaşadığım hayatı deil kendi hayatını yaşıorsun. Her zaman saygı duydum, aramızın bozulmasında da sana her zaman saygı duyacağımı belirttim. evet başlarda bunu sende yapmaya çalıştın, kötü söz söyletmemeye çabaladın arkamızdan.... Soruorum şimdi ne deişti ?? o gün neyse ne olduysa bugunde öyle devam edior. Ozaman sevdiğin arkadaşım ve aşkm diebildiğin insanlar şimdi insan müsveddeleri oluyorsa ya sen seçimini ii yapamıorsun dmektr yada burda bi sorun var demektr... Sorunu söleyeym.. Bunu hep yapıorsun;) ve akıllanmıorsun. Kendi doğrularını aşılamaya çalışmak yerinee Bnce ii bi düşün bakalım kendi doğruların sandığın şeyler gerçekten doğrumu??? velevki diyelim seni hayal kırıklığına uğrattk. Hiç deilse biraz saygın olmalıydı yaşanan günlere. 3 günlük insanların ağzına sakız etmemelydn unutma bize bişe olmazz kendi adını batırırsın sadece sevgili eski arkadaşım
) Arkadaşlık, dostluk demek şu an senin yaşadıgın sahte yapmacık ilişkilerden aldıgın haz deildir. Bi ara dön kapım açıktır öğrenmek isteyene anlatırım arkadaşlığın dostlgun ne demek oldugunu.. Kendine iyi bak ve Mutlu kal Mutlulukhormonu..... :roll: (MeleK)
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: ANLAM ( kardeşlik&dostluk)
yani söyleyecek söz bulamıorum bi kişi ancak bu kadar net anlatılabilir 
AntİEnTeReSaN & AntİDePreSaN
Bazı şeylerin manasıyok(!)
Manasıyok(!)
Manasıyok(!)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- AmisosxxPittBuLL
- FareAdam Düşmanı
Sanal alemde gerçek dostluk aramak ne kadar doğru bilinmez 
Ancak diyeceğim şu ki Mutlulukhormonu denilen şahıs size ne yaptıda böyle forumlarda ağlıyorsunuz bilmek isterim
Saçma sapan konu gördüm, saçmadan daha ötesinide gördüm ama böylesine ilk defa rastlıyorum.
Bana bu ilki yaşatan yüreği yaralı AntİEnTeReSaN & AntİDePreSaN 'a teşekkürler
Ancak diyeceğim şu ki Mutlulukhormonu denilen şahıs size ne yaptıda böyle forumlarda ağlıyorsunuz bilmek isterim
Saçma sapan konu gördüm, saçmadan daha ötesinide gördüm ama böylesine ilk defa rastlıyorum.
Bana bu ilki yaşatan yüreği yaralı AntİEnTeReSaN & AntİDePreSaN 'a teşekkürler

- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Osmanlı
AAA yanlış yere yollamış mesajı galiba. Dost ya özele yazacağına herkese yazmış 
- AmisosxxPittBuLL
- FareAdam Düşmanı
Acemi abisi o acemiHarunYILMAZ yazdı:AAA yanlış yere yollamış mesajı galiba. Dost ya özele yazacağına herkese yazmış
Daha mesaj sayısı 6
Az daha büyüsün biraz insana dönsün atar özel mesaj

Sanal alemde Birgünü nasil canSIKINTISI olmadan gecirim diye giriyor cogu kisi bence dostluk yalan ...
Hayat bir don gibidir, kısa ve pislenmiş.
Dost dost diye nicesine sarıldım
Benim sadık yarim kara topraktır
Beyhude dolandım boşa yoruldum
Benim sadık yarim kara topraktır.
Aşık Veysel Şatıroğlu
Aşık Veysel Şatıroğlu
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Gerçekten özet budur. Bu işin ne sanalına ne özüne güven yok. Ne güzel demiş rahmetli, mekanı Cennet olsun...Manasiyok yazdı:Dost dost diye nicesine sarıldım
Aşık Veysel Şatıroğlu

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa