YÖNETİCİ ARKADAŞLAR BİYARDIM ÇARIM BOZULDU :(
YÖNETİCİ ARKADAŞLAR BİYARDIM ÇARIM BOZULDU :(
ARKADAŞLAR ARZ ÇARLARIMDAN BİRİ KESİLMİYOR ÇAR BOZULMUŞ HİLECİ DİYEN ARKADAŞLARADA BİRÇİFT SÖZÜM OLACAK BEN 4 YILDIR OYNUYORUM DAHA HİÇBİŞEKİLDE HİLEYE VEYA HIRSIZLIGA BAŞVURMAMIŞIMDIR
Re: YÖNETİCİ ARKADAŞLAR BİYARDIM ÇARIM BOZULDU :(
Böyle bir durumu kullanmayıp, lehine çevirmeyip çözüm araman gerçekten hoş bir davranış.keyifci yazdı:ARKADAŞLAR ARZ ÇARLARIMDAN BİRİ KESİLMİYOR ÇAR BOZULMUŞ HİLECİ DİYEN ARKADAŞLARADA BİRÇİFT SÖZÜM OLACAK BEN 4 YILDIR OYNUYORUM DAHA HİÇBİŞEKİLDE HİLEYE VEYA HIRSIZLIGA BAŞVURMAMIŞIMDIR
İKV Destek'e mesaj atarsan veya Hızlı Destek'e konu aşarsan çok kısa süre içerisinde sorunu çözeceklerdir.
Önce Hızlı Destek'e konu açmanı tavsiye ederim.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Cesurxyauk
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
hesabı xbozkurtxx ise , kullanmıyor değil kullanıyor !Rescuer yazdı:Böyle bir durumu kullanmayıp, lehine çevirmeyip çözüm araman gerçekten hoş bir davranış.keyifci yazdı:ARKADAŞLAR ARZ ÇARLARIMDAN BİRİ KESİLMİYOR ÇAR BOZULMUŞ HİLECİ DİYEN ARKADAŞLARADA BİRÇİFT SÖZÜM OLACAK BEN 4 YILDIR OYNUYORUM DAHA HİÇBİŞEKİLDE HİLEYE VEYA HIRSIZLIGA BAŞVURMAMIŞIMDIR
İKV Destek'e mesaj atarsan veya Hızlı Destek'e konu aşarsan çok kısa süre içerisinde sorunu çözeceklerdir.
Bu hesabın sahibi son 2 gündür eminönünde kan kusturuyor .!
Ben bu hesabı şikayet edeceğim arkadaş , hile kullandığını düşünmüyorum , BUNU KENDİ LEHİNE KULLANDIĞI İÇİN. :evil:
MooNRiDeR (49) [Ecel Getiren]
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
Cesurxyauk yazdı:hesabı xbozkurtxx ise , kullanmıyor değil kullanıyor !Rescuer yazdı:Böyle bir durumu kullanmayıp, lehine çevirmeyip çözüm araman gerçekten hoş bir davranış.keyifci yazdı:ARKADAŞLAR ARZ ÇARLARIMDAN BİRİ KESİLMİYOR ÇAR BOZULMUŞ HİLECİ DİYEN ARKADAŞLARADA BİRÇİFT SÖZÜM OLACAK BEN 4 YILDIR OYNUYORUM DAHA HİÇBİŞEKİLDE HİLEYE VEYA HIRSIZLIGA BAŞVURMAMIŞIMDIR
Bu hesabın sahibi son 2 gündür eminönünde kan kusturuyor .!
Ben bu hesabı şikayet edeceğim arkadaş , hile kullandığını düşünmüyorum , BUNU KENDİ LEHİNE KULLANDIĞI İÇİN. :evil:
RAHATINA BAK YOLUN AÇIK !!!