YÖNETİCİ ARKADAŞLAR BİYARDIM ÇARIM BOZULDU :(

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
keyifci
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

YÖNETİCİ ARKADAŞLAR BİYARDIM ÇARIM BOZULDU :(

Mesaj gönderen keyifci »

ARKADAŞLAR ARZ ÇARLARIMDAN BİRİ KESİLMİYOR ÇAR BOZULMUŞ HİLECİ DİYEN ARKADAŞLARADA BİRÇİFT SÖZÜM OLACAK BEN 4 YILDIR OYNUYORUM DAHA HİÇBİŞEKİLDE HİLEYE VEYA HIRSIZLIGA BAŞVURMAMIŞIMDIR
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Re: YÖNETİCİ ARKADAŞLAR BİYARDIM ÇARIM BOZULDU :(

Mesaj gönderen Rescuer »

keyifci yazdı:ARKADAŞLAR ARZ ÇARLARIMDAN BİRİ KESİLMİYOR ÇAR BOZULMUŞ HİLECİ DİYEN ARKADAŞLARADA BİRÇİFT SÖZÜM OLACAK BEN 4 YILDIR OYNUYORUM DAHA HİÇBİŞEKİLDE HİLEYE VEYA HIRSIZLIGA BAŞVURMAMIŞIMDIR
Böyle bir durumu kullanmayıp, lehine çevirmeyip çözüm araman gerçekten hoş bir davranış.
İKV Destek'e mesaj atarsan veya Hızlı Destek'e konu aşarsan çok kısa süre içerisinde sorunu çözeceklerdir.
Önce Hızlı Destek'e konu açmanı tavsiye ederim.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Cesurxyauk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Cesurxyauk »

Rescuer yazdı:
keyifci yazdı:ARKADAŞLAR ARZ ÇARLARIMDAN BİRİ KESİLMİYOR ÇAR BOZULMUŞ HİLECİ DİYEN ARKADAŞLARADA BİRÇİFT SÖZÜM OLACAK BEN 4 YILDIR OYNUYORUM DAHA HİÇBİŞEKİLDE HİLEYE VEYA HIRSIZLIGA BAŞVURMAMIŞIMDIR
Böyle bir durumu kullanmayıp, lehine çevirmeyip çözüm araman gerçekten hoş bir davranış.
İKV Destek'e mesaj atarsan veya Hızlı Destek'e konu aşarsan çok kısa süre içerisinde sorunu çözeceklerdir.
hesabı xbozkurtxx ise , kullanmıyor değil kullanıyor !

Bu hesabın sahibi son 2 gündür eminönünde kan kusturuyor .!

Ben bu hesabı şikayet edeceğim arkadaş , hile kullandığını düşünmüyorum , BUNU KENDİ LEHİNE KULLANDIĞI İÇİN. :evil:
MooNRiDeR (49) [Ecel Getiren]
Oguzxxxxcesur (49)
Tılsım
Lodos
keyifci
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen keyifci »

Cesurxyauk yazdı:
Rescuer yazdı:
hesabı xbozkurtxx ise , kullanmıyor değil kullanıyor !

Bu hesabın sahibi son 2 gündür eminönünde kan kusturuyor .!

Ben bu hesabı şikayet edeceğim arkadaş , hile kullandığını düşünmüyorum , BUNU KENDİ LEHİNE KULLANDIĞI İÇİN. :evil:

RAHATINA BAK YOLUN AÇIK !!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön