Destek Ekibi neden bu kadar yavaş.Diyorsanız dinleyin.
Kimi insanlar çok sabırlıdır.Kimileri ise bazı şeyleri elde etmiştir bekler sabredebilir.Düşünsenize sadece sen mail göndermiyorsun ki oraya.Sana karşılık veren BOT olsa idi eminim ki gecikmezdi.Ama o da senin gibi insan bu kadar yüklenmenize hiç gerek yok.Destek ekibini anlıyorum.Ve sizin de anlayacağınızı umuyorum.Bende çok sabırsız davrandım.Ama şimdi anladım adamlarda ne etsin tek sunucu olsa veya belirli sayıda insan olsa yetişebilir.Ama o kadar sunucu var ve üstüne binlerce oynayan var.Anlayışlar karşılamanız dileği ile...
İyi Forumlar...!
Aslında Destek Takımını anlamak gerek...!
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Aslında Destek Takımını anlamak gerek...!
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Re: Aslında Destek Takımını anlamak gerek...!
Destek takımına mesaj attım 2 saat içinde geldi hemde az önce acaba 2-3 gün gelmeyenlerinde neden gelmiyorda benimki hemencecik cevaplanıyor.
Aslında çok basit.Sen Plus,Akçe,Öneri,Hata gibi mesajlar yollarsın destekk takımına.Destek takımıda 2 dakikada okuyup klasik cevaplarını verir.Diğeri ise Ceza İtiraz mesajı atmıştır,Destek takımının işine gelmez.Ne uğraşıcam ya der 2-3 gün sonra Destek Takımından başkası görür klasik cevap verir.Düzen böyle.KaraXHayalet yazdı:Destek takımına mesaj attım 2 saat içinde geldi hemde az önce acaba 2-3 gün gelmeyenlerinde neden gelmiyorda benimki hemencecik cevaplanıyor.
Bir kadın var solumda,soluğumda...
Kahraman Tazeoğlu
Kahraman Tazeoğlu
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Şimdi kardeşim Destek Ekibi belirli kısımlara ayrılmıştır.Bu yüzden o kısımdaki kişi boş olduğu için daha çabuk cevap vermiştir.
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Olabilir :mrgreen:Savasci yazdı:Aslında çok basit.Sen Plus,Akçe,Öneri,Hata gibi mesajlar yollarsın destekk takımına.Destek takımıda 2 dakikada okuyup klasik cevaplarını verir.Diğeri ise Ceza İtiraz mesajı atmıştır,Destek takımının işine gelmez.Ne uğraşıcam ya der 2-3 gün sonra Destek Takımından başkası görür klasik cevap verir.Düzen böyle.KaraXHayalet yazdı:Destek takımına mesaj attım 2 saat içinde geldi hemde az önce acaba 2-3 gün gelmeyenlerinde neden gelmiyorda benimki hemencecik cevaplanıyor.
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
İKV cevap almak artık ikv dükanda ikv yazdığınız soruların cevabını İkv dükanda akçe alarak cevaplarınızı bula bilirsiniz.
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

SİNCE 2007...
-
- İri Fare Avcısı
Bırakın gidin Allah aşkına ne için orda destek takımı elemanı dıye çalışıyor.Cevap veremeyecekse bıraksın düzgün destek takımı olacaklar gelsın oraya yer işgal etmesinler.
SagopaKajmer yazdı:Bırakın gidin Allah aşkına ne için orda destek takımı elemanı dıye çalışıyor.Cevap veremeyecekse bıraksın düzgün destek takımı olacaklar gelsın oraya yer işgal etmesinler.
İKV anasayfasında 700 bin oyuncu yazıyor yanılmıyorsam. 700bin oyuncunun mailiyle uğraşmak kolay olmasa gerek. hepsi atmıyor diyebilirsin. 3/1 i atıyordur eminim.
Son güncellemeye kadar herşeyi anlayışla karşılardım küçük bütçe türk oyunu falan destekleyelim mazur görelim bu gibi yorumlar okunabilrdi bu forumda ama artık bu tarz yorumları desteklemiyorum. PARASIYLA DEĞİLMİ ARTIK OYUNCU DEĞİL MÜŞTERİ OLDUĞUMA GÖRE 2 DAKiKADA CEVAP İSTİYORUM SORULARIMA....
Sürç-ü lisan eylediysek affola....