Aslında Destek Takımını anlamak gerek...!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Aslında Destek Takımını anlamak gerek...!

Mesaj gönderen Sahxesad »

Destek Ekibi neden bu kadar yavaş.Diyorsanız dinleyin.
Kimi insanlar çok sabırlıdır.Kimileri ise bazı şeyleri elde etmiştir bekler sabredebilir.Düşünsenize sadece sen mail göndermiyorsun ki oraya.Sana karşılık veren BOT olsa idi eminim ki gecikmezdi.Ama o da senin gibi insan bu kadar yüklenmenize hiç gerek yok.Destek ekibini anlıyorum.Ve sizin de anlayacağınızı umuyorum.Bende çok sabırsız davrandım.Ama şimdi anladım adamlarda ne etsin tek sunucu olsa veya belirli sayıda insan olsa yetişebilir.Ama o kadar sunucu var ve üstüne binlerce oynayan var.Anlayışlar karşılamanız dileği ile...

İyi Forumlar...!
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Re: Aslında Destek Takımını anlamak gerek...!

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Destek takımına mesaj attım 2 saat içinde geldi hemde az önce acaba 2-3 gün gelmeyenlerinde neden gelmiyorda benimki hemencecik cevaplanıyor.
Kullanıcı avatarı
Savasci
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Savasci »

KaraXHayalet yazdı:Destek takımına mesaj attım 2 saat içinde geldi hemde az önce acaba 2-3 gün gelmeyenlerinde neden gelmiyorda benimki hemencecik cevaplanıyor.
Aslında çok basit.Sen Plus,Akçe,Öneri,Hata gibi mesajlar yollarsın destekk takımına.Destek takımıda 2 dakikada okuyup klasik cevaplarını verir.Diğeri ise Ceza İtiraz mesajı atmıştır,Destek takımının işine gelmez.Ne uğraşıcam ya der 2-3 gün sonra Destek Takımından başkası görür klasik cevap verir.Düzen böyle.
Bir kadın var solumda,soluğumda...

Kahraman Tazeoğlu
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sahxesad »

Şimdi kardeşim Destek Ekibi belirli kısımlara ayrılmıştır.Bu yüzden o kısımdaki kişi boş olduğu için daha çabuk cevap vermiştir.
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Savasci yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Destek takımına mesaj attım 2 saat içinde geldi hemde az önce acaba 2-3 gün gelmeyenlerinde neden gelmiyorda benimki hemencecik cevaplanıyor.
Aslında çok basit.Sen Plus,Akçe,Öneri,Hata gibi mesajlar yollarsın destekk takımına.Destek takımıda 2 dakikada okuyup klasik cevaplarını verir.Diğeri ise Ceza İtiraz mesajı atmıştır,Destek takımının işine gelmez.Ne uğraşıcam ya der 2-3 gün sonra Destek Takımından başkası görür klasik cevap verir.Düzen böyle.
Olabilir :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

İKV cevap almak artık ikv dükanda ikv yazdığınız soruların cevabını İkv dükanda akçe alarak cevaplarınızı bula bilirsiniz.
:lol: :lol: :lol:
Resim®
SİNCE 2007...
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SagopaKajmer »

Bırakın gidin Allah aşkına ne için orda destek takımı elemanı dıye çalışıyor.Cevap veremeyecekse bıraksın düzgün destek takımı olacaklar gelsın oraya yer işgal etmesinler.
GANDALF
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen GANDALF »

SagopaKajmer yazdı:Bırakın gidin Allah aşkına ne için orda destek takımı elemanı dıye çalışıyor.Cevap veremeyecekse bıraksın düzgün destek takımı olacaklar gelsın oraya yer işgal etmesinler.

İKV anasayfasında 700 bin oyuncu yazıyor yanılmıyorsam. 700bin oyuncunun mailiyle uğraşmak kolay olmasa gerek. hepsi atmıyor diyebilirsin. 3/1 i atıyordur eminim.
Geceee
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Geceee »

Son güncellemeye kadar herşeyi anlayışla karşılardım küçük bütçe türk oyunu falan destekleyelim mazur görelim bu gibi yorumlar okunabilrdi bu forumda ama artık bu tarz yorumları desteklemiyorum. PARASIYLA DEĞİLMİ ARTIK OYUNCU DEĞİL MÜŞTERİ OLDUĞUMA GÖRE 2 DAKiKADA CEVAP İSTİYORUM SORULARIMA....
Sürç-ü lisan eylediysek affola....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön