Görevinizi Yapamıyorsunuz..!
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Görevinizi Yapamıyorsunuz..!
Arkadaşım destek takımı görevini yapamıyor! Adamlara mesaj atıyoruz ceza itiraz ya 2 ay sonra geliyor yada hiç gelmiyor lütfen ama Suturuldum konuşamam bişi yapamam durduk yere ban yedik ne bu şimdi? Ayıp diilmi dediler destek takımına baş vurun adamlar cevap vermiyo ki başvuralım ayıptır GÖREVİNİZİ YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN!
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Görevinizi Yapamıyorsunuz..!
Tremexhaqan yazdı:Arkadaşım destek takımı görevini yapamıyor! Adamlara mesaj atıyoruz ceza itiraz ya 2 ay sonra geliyor yada hiç gelmiyor lütfen ama Suturuldum konuşamam bişi yapamam durduk yere ban yedik ne bu şimdi? Ayıp diilmi dediler destek takımına baş vurun adamlar cevap vermiyo ki başvuralım ayıptır GÖREVİNİZİ YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN!
Destek takımı gelen başlığa göre seçim yapıyor. Öneri, plus paket hakkında soru akçe hakkında soruya saniyede cevap varken ceza itiraz bilgilkendirmeye susturulma açıldıktan sonra rahatsız ettiğiniz için susturuldunuz diye cevap geliyor...
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

Kurtlarxfearx yazdı:Tremexhaqan yazdı:Arkadaşım destek takımı görevini yapamıyor! Adamlara mesaj atıyoruz ceza itiraz ya 2 ay sonra geliyor yada hiç gelmiyor lütfen ama Suturuldum konuşamam bişi yapamam durduk yere ban yedik ne bu şimdi? Ayıp diilmi dediler destek takımına baş vurun adamlar cevap vermiyo ki başvuralım ayıptır GÖREVİNİZİ YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN!
Destek takımı gelen başlığa göre seçim yapıyor. Öneri, plus paket hakkında soru akçe hakkında soruya saniyede cevap varken ceza itiraz bilgilkendirmeye susturulma açıldıktan sonra rahatsız ettiğiniz için susturuldunuz diye cevap geliyor...
KARDEŞİM KİMSEYI RAHATSIZ ETMEDİM SUSTURULDUM BENDE İTEM ALDIM BİRİNDEN ONU GELİŞTİRDİM ERTESİ GÜN BAN BUMUDUR YANİ GÖREVİNİZ AYIP BE RAHATSIZ ETMEKMİŞ YAV FOTO GÖSTER O ZAMAN KANIT GÖSTER NAAPTIMI BİLİYİM YAV....
Tremexhaqan yazdı:Arkadaşım destek takımı görevini yapamıyor! Adamlara mesaj atıyoruz ceza itiraz ya 2 ay sonra geliyor yada hiç gelmiyor lütfen ama Suturuldum konuşamam bişi yapamam durduk yere ban yedik ne bu şimdi? Ayıp diilmi dediler destek takımına baş vurun adamlar cevap vermiyo ki başvuralım ayıptır GÖREVİNİZİ YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN!
İflis görevim 2 aydır duruyor yapamıyorum ama oyunu bırakmam

Ben hiçbir zaman Destek Takımı'ndan gecikmeli cevap almadım. En fazla 3 gün sürdü. Yine yine form doldurup göndermeniz, yanlış başlık seçmeniz, üslubu güzel seçmemeniz sizin aleyhinizedir.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
KUTLUBEY yazdı:Ben hiçbir zaman Destek Takımı'ndan gecikmeli cevap almadım. En fazla 3 gün sürdü. Yine yine form doldurup göndermeniz, yanlış başlık seçmeniz, üslubu güzel seçmemeniz sizin aleyhinizedir.
Desene bende forum yonetıcısı olmak ıstıyorum dıye
İleride İKV adına bir şeyler yapmak isterim ama bu konudan bu çıkarımınız hayret verici doğrusu.VatanXLydeR yazdı:KUTLUBEY yazdı:Ben hiçbir zaman Destek Takımı'ndan gecikmeli cevap almadım. En fazla 3 gün sürdü. Yine yine form doldurup göndermeniz, yanlış başlık seçmeniz, üslubu güzel seçmemeniz sizin aleyhinizedir.
Desene bende forum yonetıcısı olmak ıstıyorum dıye![]()
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
Gerek ceza itiraz olsun gerek başka konular olsun destek takımına mail at 3 günden önce cevap gelmez. Ceza itirazda haklı ol cezan 2 gün sonra kaldırılır. 2 Günü haksız yere susturma ile geçirirsin bunun hakkını sadece kuru bir özür maili ile belirtirler. Kusura bakmayın ama halen sunucudaki oyunculara destek takımında görev verilirse bu işin ne tarafsızlığı kalır nede doğruluğu. Bence destek takımı sadece test sunucusunda oynayan oyuncular için seçilmelidir. Diğer sunucularda karakterleri olmamlıdır. Yoksa bu şekilde oldukça tarafsızlık şüphesi sürekli artar.
Bence oyunda akçeydi , yeni bölgeydi bunlar geleceğine en iyisi destek takımı alt yapısına önem verilmeli. Daha hızlı ve güvenli desteğin sağlanması gerekir. Sonrasında oyundaki yeniliklere önem verilmelidir.
iyi forumlar.
Bence oyunda akçeydi , yeni bölgeydi bunlar geleceğine en iyisi destek takımı alt yapısına önem verilmeli. Daha hızlı ve güvenli desteğin sağlanması gerekir. Sonrasında oyundaki yeniliklere önem verilmelidir.
iyi forumlar.
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

alkış bu arada oyun dosyalarına virüs sızmış bulunmakta teşkilatta yaklaşık 20 küsür kişinin hesabında değişiklikler yaratmakta..Flood,Küfür,Çar Silme,Skill Değiştirme gibiWHiTexDeWiL yazdı:Gerek ceza itiraz olsun gerek başka konular olsun destek takımına mail at 3 günden önce cevap gelmez. Ceza itirazda haklı ol cezan 2 gün sonra kaldırılır. 2 Günü haksız yere susturma ile geçirirsin bunun hakkını sadece kuru bir özür maili ile belirtirler. Kusura bakmayın ama halen sunucudaki oyunculara destek takımında görev verilirse bu işin ne tarafsızlığı kalır nede doğruluğu. Bence destek takımı sadece test sunucusunda oynayan oyuncular için seçilmelidir. Diğer sunucularda karakterleri olmamlıdır. Yoksa bu şekilde oldukça tarafsızlık şüphesi sürekli artar.
iyi forumlar.