Görevinizi Yapamıyorsunuz..!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Choosens

Görevinizi Yapamıyorsunuz..!

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

Arkadaşım destek takımı görevini yapamıyor! Adamlara mesaj atıyoruz ceza itiraz ya 2 ay sonra geliyor yada hiç gelmiyor lütfen ama Suturuldum konuşamam bişi yapamam durduk yere ban yedik ne bu şimdi? Ayıp diilmi dediler destek takımına baş vurun adamlar cevap vermiyo ki başvuralım ayıptır GÖREVİNİZİ YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN!
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Görevinizi Yapamıyorsunuz..!

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Tremexhaqan yazdı:Arkadaşım destek takımı görevini yapamıyor! Adamlara mesaj atıyoruz ceza itiraz ya 2 ay sonra geliyor yada hiç gelmiyor lütfen ama Suturuldum konuşamam bişi yapamam durduk yere ban yedik ne bu şimdi? Ayıp diilmi dediler destek takımına baş vurun adamlar cevap vermiyo ki başvuralım ayıptır GÖREVİNİZİ YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN!

Destek takımı gelen başlığa göre seçim yapıyor. Öneri, plus paket hakkında soru akçe hakkında soruya saniyede cevap varken ceza itiraz bilgilkendirmeye susturulma açıldıktan sonra rahatsız ettiğiniz için susturuldunuz diye cevap geliyor...
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Kurtlarxfearx yazdı:
Tremexhaqan yazdı:Arkadaşım destek takımı görevini yapamıyor! Adamlara mesaj atıyoruz ceza itiraz ya 2 ay sonra geliyor yada hiç gelmiyor lütfen ama Suturuldum konuşamam bişi yapamam durduk yere ban yedik ne bu şimdi? Ayıp diilmi dediler destek takımına baş vurun adamlar cevap vermiyo ki başvuralım ayıptır GÖREVİNİZİ YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN!

Destek takımı gelen başlığa göre seçim yapıyor. Öneri, plus paket hakkında soru akçe hakkında soruya saniyede cevap varken ceza itiraz bilgilkendirmeye susturulma açıldıktan sonra rahatsız ettiğiniz için susturuldunuz diye cevap geliyor...

KARDEŞİM KİMSEYI RAHATSIZ ETMEDİM SUSTURULDUM BENDE İTEM ALDIM BİRİNDEN ONU GELİŞTİRDİM ERTESİ GÜN BAN BUMUDUR YANİ GÖREVİNİZ AYIP BE RAHATSIZ ETMEKMİŞ YAV FOTO GÖSTER O ZAMAN KANIT GÖSTER NAAPTIMI BİLİYİM YAV....

Kullanıcı avatarı
Bayxaslan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Bayxaslan »

İflis görevim 2 aydır duruyor yapamıyorum ama oyunu bırakmam :)
ResimResim
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

Ben hiçbir zaman Destek Takımı'ndan gecikmeli cevap almadım. En fazla 3 gün sürdü. Yine yine form doldurup göndermeniz, yanlış başlık seçmeniz, üslubu güzel seçmemeniz sizin aleyhinizedir.
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

KUTLUBEY yazdı:Ben hiçbir zaman Destek Takımı'ndan gecikmeli cevap almadım. En fazla 3 gün sürdü. Yine yine form doldurup göndermeniz, yanlış başlık seçmeniz, üslubu güzel seçmemeniz sizin aleyhinizedir.

Desene bende forum yonetıcısı olmak ıstıyorum dıye :D
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

VatanXLydeR yazdı:
KUTLUBEY yazdı:Ben hiçbir zaman Destek Takımı'ndan gecikmeli cevap almadım. En fazla 3 gün sürdü. Yine yine form doldurup göndermeniz, yanlış başlık seçmeniz, üslubu güzel seçmemeniz sizin aleyhinizedir.

Desene bende forum yonetıcısı olmak ıstıyorum dıye :D
İleride İKV adına bir şeyler yapmak isterim ama bu konudan bu çıkarımınız hayret verici doğrusu.
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Gerek ceza itiraz olsun gerek başka konular olsun destek takımına mail at 3 günden önce cevap gelmez. Ceza itirazda haklı ol cezan 2 gün sonra kaldırılır. 2 Günü haksız yere susturma ile geçirirsin bunun hakkını sadece kuru bir özür maili ile belirtirler. Kusura bakmayın ama halen sunucudaki oyunculara destek takımında görev verilirse bu işin ne tarafsızlığı kalır nede doğruluğu. Bence destek takımı sadece test sunucusunda oynayan oyuncular için seçilmelidir. Diğer sunucularda karakterleri olmamlıdır. Yoksa bu şekilde oldukça tarafsızlık şüphesi sürekli artar.

Bence oyunda akçeydi , yeni bölgeydi bunlar geleceğine en iyisi destek takımı alt yapısına önem verilmeli. Daha hızlı ve güvenli desteğin sağlanması gerekir. Sonrasında oyundaki yeniliklere önem verilmelidir.

iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

WHiTexDeWiL yazdı:Gerek ceza itiraz olsun gerek başka konular olsun destek takımına mail at 3 günden önce cevap gelmez. Ceza itirazda haklı ol cezan 2 gün sonra kaldırılır. 2 Günü haksız yere susturma ile geçirirsin bunun hakkını sadece kuru bir özür maili ile belirtirler. Kusura bakmayın ama halen sunucudaki oyunculara destek takımında görev verilirse bu işin ne tarafsızlığı kalır nede doğruluğu. Bence destek takımı sadece test sunucusunda oynayan oyuncular için seçilmelidir. Diğer sunucularda karakterleri olmamlıdır. Yoksa bu şekilde oldukça tarafsızlık şüphesi sürekli artar.

Bence oyunda akçeydi , yeni bölgeydi bunlar geleceğine en iyisi destek takımı alt yapısına önem verilmeli. Daha hızlı ve güvenli desteğin sağlanması gerekir. Sonrasında oyundaki yeniliklere önem verilmelidir.

iyi forumlar.
alkış bu arada oyun dosyalarına virüs sızmış bulunmakta teşkilatta yaklaşık 20 küsür kişinin hesabında değişiklikler yaratmakta..Flood,Küfür,Çar Silme,Skill Değiştirme gibi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön