Bu kadar Yeter

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
memetcik
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Bu kadar Yeter

Mesaj gönderen memetcik »

Yönetim ekibi 15 dakka çok efendim 10 dakkaya düşemezmi yani 100 de 60 veya 100 30 alamayanlarr madende otursun ama geç çıkıyor 5 dakka daha düşşün istiyoruz gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim saygılar. :?:
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Re: Bu kadar Yeter

Mesaj gönderen Tacsiz »

memetcik yazdı:Yönetim ekibi 15 dakka çok efendim 10 dakkaya düşemezmi yani 100 de 60 veya 100 30 alamayanlarr madende otursun ama geç çıkıyor 5 dakka daha düşşün istiyoruz gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim saygılar. :?:
kardeşim hiçmi menmun olmazmısınız siz bişeyden ya 20 dk çok dediniz 15 dk olsun dediniz adamlar 15 dk yaptı şimdi 10 dk diyorsunuz harbi ac gözlüsünüz lan gözünüzü doydurmak için yalakalık yapıyorsunuz beğenmiyorsan oynama kardeşim zorlayan yok
İyi günler
Resim
Resim
Resim
Resim
memetcik
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Gm konuya

Mesaj gönderen memetcik »

Tacsiz yazdı:
memetcik yazdı:Yönetim ekibi 15 dakka çok efendim 10 dakkaya düşemezmi yani 100 de 60 veya 100 30 alamayanlarr madende otursun ama geç çıkıyor 5 dakka daha düşşün istiyoruz gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim saygılar. :?:
kardeşim hiçmi menmun olmazmısınız siz bişeyden ya 20 dk çok dediniz 15 dk olsun dediniz adamlar 15 dk yaptı şimdi 10 dk diyorsunuz harbi ac gözlüsünüz lan gözünüzü doydurmak için yalakalık yapıyorsunuz beğenmiyorsan oynama kardeşim zorlayan yok
İyi günler
Öncelikle ben 20 dakkadan hiç 15 e düşün diye bişey demedim ve kardeşim sen böyle hergördüğün konuya burnunu sokuyorsun seni ilgilendirmez 10 dakka olsa kötümü olur kardeş ne karışıyorsun yetkili misin yok hiç birşey deilsin anca milletle çakışıyon seni ilgilendiren bişey deil
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Re: Gm konuya

Mesaj gönderen Tacsiz »

memetcik yazdı:
Tacsiz yazdı:
İyi günler
Öncelikle ben 20 dakkadan hiç 15 e düşün diye bişey demedim ve kardeşim sen böyle hergördüğün konuya burnunu sokuyorsun seni ilgilendirmez 10 dakka olsa kötümü olur kardeş ne karışıyorsun yetkili misin yok hiç birşey deilsin anca milletle çakışıyon seni ilgilendiren bişey deil
beni rahatsız eden veya memnun eden her konuya cevap atma hakkım vardır oke altı çizili yeri iyi oku orda tek seni deyil çoğul kullandım 10 dk olması veya 15 dk olması hatta 1 saat olması bana ne yararı nede zararı olur
he bide ben milletle çekişmem çünki milleti umursamam insanların benim hakkımda dedikelri umurumda deyil nedenmi çünki insanlar iki yüzlüdür oke önce açtığın konuya bak bi önce 15 dk olsun dediniz sonra şimdide 10 dk olsun diyorsunuz ben senin 15 dk dedin ve sorna 10 dk dediğini kastetmedim kafan çalışmıyorsa psikiyatriste git burda çözüm arama yada okuduğunu anlamada zorluk çekiyorsan biraz kitap oku sözcük darçığın yükselt oke
İyi günler
Resim
Resim
Resim
Resim
SouLLecKxByGaMER
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SouLLecKxByGaMER »

Merhabalar,

Memetcik adli oyuncumuz,
Oncelikle maden surelerini size gore ayarliyoruz zaten . Birde oyunu kolaylastirma cabalariniz da cabasi maden sureleri tek bir kullanicimizin istemesiyle olacak bir olay değil hizli destek bolumunde oyuncularin önerileri var oraya iletirsen sevinirim bu durumda devam ederseniz konuyu kapacağim.

İyi Forumlar.
SouLLecKxByGaMER
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Merhabalar,

Memetcik adli oyuncumuz,
Oncelikle maden surelerini size gore ayarliyoruz zaten . Birde oyunu kolaylastirma cabalariniz da cabasi maden sureleri tek bir kullanicimizin istemesiyle olacak bir olay değil hizli destek bolumunde oyuncularin önerileri var oraya iletirsen sevinirim bu durumda devam ederseniz konuyu kapacağim.

İyi Forumlar.
SouLLecKxByGaMER
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Merhabalar,

Memetcik adli oyuncumuz,

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

SouLLecKxByGaMeR Yönetim Terk beyler
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

SouLLecKxByGaMER yazdı:Merhabalar,

Memetcik adli oyuncumuz,

İyi Forumlar.

Çakma Yönetici Ayakları Yapan Elemanlar Çok Havalısınız .. 8-)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
TaTaNgAxEbKK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı