Bu kadar Yeter
Bu kadar Yeter
Yönetim ekibi 15 dakka çok efendim 10 dakkaya düşemezmi yani 100 de 60 veya 100 30 alamayanlarr madende otursun ama geç çıkıyor 5 dakka daha düşşün istiyoruz gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim saygılar. :?:
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: Bu kadar Yeter
kardeşim hiçmi menmun olmazmısınız siz bişeyden ya 20 dk çok dediniz 15 dk olsun dediniz adamlar 15 dk yaptı şimdi 10 dk diyorsunuz harbi ac gözlüsünüz lan gözünüzü doydurmak için yalakalık yapıyorsunuz beğenmiyorsan oynama kardeşim zorlayan yokmemetcik yazdı:Yönetim ekibi 15 dakka çok efendim 10 dakkaya düşemezmi yani 100 de 60 veya 100 30 alamayanlarr madende otursun ama geç çıkıyor 5 dakka daha düşşün istiyoruz gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim saygılar. :?:
İyi günler

Gm konuya
Öncelikle ben 20 dakkadan hiç 15 e düşün diye bişey demedim ve kardeşim sen böyle hergördüğün konuya burnunu sokuyorsun seni ilgilendirmez 10 dakka olsa kötümü olur kardeş ne karışıyorsun yetkili misin yok hiç birşey deilsin anca milletle çakışıyon seni ilgilendiren bişey deilTacsiz yazdı:kardeşim hiçmi menmun olmazmısınız siz bişeyden ya 20 dk çok dediniz 15 dk olsun dediniz adamlar 15 dk yaptı şimdi 10 dk diyorsunuz harbi ac gözlüsünüz lan gözünüzü doydurmak için yalakalık yapıyorsunuz beğenmiyorsan oynama kardeşim zorlayan yokmemetcik yazdı:Yönetim ekibi 15 dakka çok efendim 10 dakkaya düşemezmi yani 100 de 60 veya 100 30 alamayanlarr madende otursun ama geç çıkıyor 5 dakka daha düşşün istiyoruz gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim saygılar. :?:
İyi günler
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
Re: Gm konuya
beni rahatsız eden veya memnun eden her konuya cevap atma hakkım vardır oke altı çizili yeri iyi oku orda tek seni deyil çoğul kullandım 10 dk olması veya 15 dk olması hatta 1 saat olması bana ne yararı nede zararı olurmemetcik yazdı:Öncelikle ben 20 dakkadan hiç 15 e düşün diye bişey demedim ve kardeşim sen böyle hergördüğün konuya burnunu sokuyorsun seni ilgilendirmez 10 dakka olsa kötümü olur kardeş ne karışıyorsun yetkili misin yok hiç birşey deilsin anca milletle çakışıyon seni ilgilendiren bişey deilTacsiz yazdı:kardeşim hiçmi menmun olmazmısınız siz bişeyden ya 20 dk çok dediniz 15 dk olsun dediniz adamlar 15 dk yaptı şimdi 10 dk diyorsunuz harbi ac gözlüsünüz lan gözünüzü doydurmak için yalakalık yapıyorsunuz beğenmiyorsan oynama kardeşim zorlayan yokmemetcik yazdı:Yönetim ekibi 15 dakka çok efendim 10 dakkaya düşemezmi yani 100 de 60 veya 100 30 alamayanlarr madende otursun ama geç çıkıyor 5 dakka daha düşşün istiyoruz gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim saygılar. :?:
İyi günler
he bide ben milletle çekişmem çünki milleti umursamam insanların benim hakkımda dedikelri umurumda deyil nedenmi çünki insanlar iki yüzlüdür oke önce açtığın konuya bak bi önce 15 dk olsun dediniz sonra şimdide 10 dk olsun diyorsunuz ben senin 15 dk dedin ve sorna 10 dk dediğini kastetmedim kafan çalışmıyorsa psikiyatriste git burda çözüm arama yada okuduğunu anlamada zorluk çekiyorsan biraz kitap oku sözcük darçığın yükselt oke
İyi günler

-
- Salgın Koruyucusu
Merhabalar,
Memetcik adli oyuncumuz,
Oncelikle maden surelerini size gore ayarliyoruz zaten . Birde oyunu kolaylastirma cabalariniz da cabasi maden sureleri tek bir kullanicimizin istemesiyle olacak bir olay değil hizli destek bolumunde oyuncularin önerileri var oraya iletirsen sevinirim bu durumda devam ederseniz konuyu kapacağim.
İyi Forumlar.
Memetcik adli oyuncumuz,
Oncelikle maden surelerini size gore ayarliyoruz zaten . Birde oyunu kolaylastirma cabalariniz da cabasi maden sureleri tek bir kullanicimizin istemesiyle olacak bir olay değil hizli destek bolumunde oyuncularin önerileri var oraya iletirsen sevinirim bu durumda devam ederseniz konuyu kapacağim.
İyi Forumlar.
-
- Salgın Koruyucusu
Merhabalar,
Memetcik adli oyuncumuz,
İyi Forumlar.
Memetcik adli oyuncumuz,
İyi Forumlar.
-
- Salgın Koruyucusu
Merhabalar,
Memetcik adli oyuncumuz,
İyi Forumlar.
Memetcik adli oyuncumuz,
İyi Forumlar.
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
SouLLecKxByGaMER yazdı:Merhabalar,
Memetcik adli oyuncumuz,
İyi Forumlar.
Çakma Yönetici Ayakları Yapan Elemanlar Çok Havalısınız ..

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
Panpa madem öyle verelim eksisini...Kable yazdı:SouLLecKxByGaMeR Yönetim Terk beyler

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa