+ basmalar neden adil değil?
+ basmalar neden adil değil?
Bütün Şah Eserlerirn + Basmaları Güzel Ashab Hariç ... Ashabın + Basmasında Kudret Rejenerasyonu Artıgını Gösteriyorsunuz Ama Hiç Bir Etkisi Yok !! Neden Şifacıları Es Geçiyosunuz...Büyücülerin Kudreti Artıyor Ama Şfacıların Artmıyor Neden ? Bu Oyunu Neden Adil Yapmıyorsunuz ?

- HanedanxBisus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: + basmalar neden adil değil?
Oguzun Söledigine Aynen Katılıyorum Ashablarda Pek Bir Etki Göremedim.. Büyü Şifa Hariç Kudretde Hiç Bir Etkisi Yok...
RiSuS DieAnotherDay
HANEDAN
HANEDAN
Arkadaşlarım Şifanın Kudretı DE Artsaydı Medıdasyon ıle 6 kudret Gelırdı Ayakta Sonuçta Adıl Olunması Laızm öle Olsaydı Şifacıyı Kımse Kesemezdı Bu Oyunda üstünu Hangı Çharda SAğlam Dızersen Onla Güçlü olursun .... ii Forumlar.
IxKaTLiYaMxI
- StyLebLacK
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Bi de arTı basamaYanLaRı DüşüNReverence yazdı: Bütün Şah Eserlerirn + Basmaları Güzel Ashab Hariç ... Ashabın + Basmasında Kudret Rejenerasyonu Artıgını Gösteriyorsunuz Ama Hiç Bir Etkisi Yok !! Neden Şifacıları Es Geçiyosunuz...Büyücülerin Kudreti Artıyor Ama Şfacıların Artmıyor Neden ? Bu Oyunu Neden Adil Yapmıyorsunuz ?
:arrow: İlgili bildirimlerinizi foruma konu açarak değil, destek'e mesaj yollayarak paylaşınız.

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
tek sorun kudret deil ki.. Eskiden şifacı olarak savaşçıları ws de kesebiliyorken şimdi + ecel / + latif basan bir savaşçıyı kesmek imkansız hale geldi.Neden sadece şifa 2 katına çıkıyor . Maximum hasar da 2 katına çıkarılması gerekiyor yha da zehir hasarı .. buna derhal bir çözüm bulmaları gerekiyor..
ashab deil de baş ağrısına / akrep asa vs. gibi silahlara max basabilirsin diyorlar . peki sorarım size bunlardan hangisi ashab ı Keyf-in verdiği şifayı karşılıyacak yha da kudretlerimizi rejenere edecek ? üstüne üstün savaşçının biz şifacılara verdiği muazzam hasarlar varken ..buna nasıl karşı koyabileceğiz ?
ashab deil de baş ağrısına / akrep asa vs. gibi silahlara max basabilirsin diyorlar . peki sorarım size bunlardan hangisi ashab ı Keyf-in verdiği şifayı karşılıyacak yha da kudretlerimizi rejenere edecek ? üstüne üstün savaşçının biz şifacılara verdiği muazzam hasarlar varken ..buna nasıl karşı koyabileceğiz ?
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
HanedanxBisus yazdı:Oguzun Söledigine Aynen Katılıyorum Ashablarda Pek Bir Etki Göremedim.. Büyü Şifa Hariç Kudretde Hiç Bir Etkisi Yok...

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Bu yoruma + Basıyorum..BiLGeKaGaN yazdı:tek sorun kudret deil ki.. Eskiden şifacı olarak savaşçıları ws de kesebiliyorken şimdi + ecel / + latif basan bir savaşçıyı kesmek imkansız hale geldi.Neden sadece şifa 2 katına çıkıyor . Maximum hasar da 2 katına çıkarılması gerekiyor yha da zehir hasarı .. buna derhal bir çözüm bulmaları gerekiyor..
Bilginiz olsun, silah yükseltme gelmeden önce şifacı oturarak %20 kudret dolduruyordu büyücü ise %18. Şu andakudret rejenerasyonu sanırım eşitlendi. Fakat ecel getiren, latif gibi silahaların hasarının 2 katına çıkması savaşçıyı şifacı karşısında resmen yenilmez yaptı bence de.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Eskilerde sağlam bir şifacı eline 38 seviye hasar+saldırı gürz alıp sanırım 5 snde bir İnat Kıran takıyordu.Yani saldırırken hasarı yüksek silahı takıp kudret geleceği sıra İnat Kıran alıp rejenerasyon ihtiyacını karşılıyordu.Şu andada 750 max ile neler yapılmaz ki.5sn'de bir(dolum süresini tam bilmiyorum) ashab takıp, sopa gibi silahlarla saldırabilirsin.Yan olarak Ardenneler veya solucanda cabası.Şimdi birkaç kişi çıkıpta ''fazla masraf yapmak zorunda mıyız'' gibi şeyler söyler.Cevabımı şimdiden vereyim ''Neden savaşçı kesmek için Ecel Getiren, şifacı kesmek için Latif üretiyoruz biz?''.Sanırım DeaTHxAnDRei(isa) ve KHoLPaSHaLixHeLP(barış) yapacak.HeLP'i kesecek adam da çıkacağını pek sanmıyorum.İzleyelim.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun