+ basmalar neden adil değil?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

+ basmalar neden adil değil?

Mesaj gönderen Reverence »

Bütün Şah Eserlerirn + Basmaları Güzel Ashab Hariç ... Ashabın + Basmasında Kudret Rejenerasyonu Artıgını Gösteriyorsunuz Ama Hiç Bir Etkisi Yok !! Neden Şifacıları Es Geçiyosunuz...Büyücülerin Kudreti Artıyor Ama Şfacıların Artmıyor Neden ? Bu Oyunu Neden Adil Yapmıyorsunuz ?
Resim
Kullanıcı avatarı
HanedanxBisus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: + basmalar neden adil değil?

Mesaj gönderen HanedanxBisus »

Oguzun Söledigine Aynen Katılıyorum Ashablarda Pek Bir Etki Göremedim.. Büyü Şifa Hariç Kudretde Hiç Bir Etkisi Yok...
RiSuS DieAnotherDay

HANEDAN
Kullanıcı avatarı
KaTLiYaM
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen KaTLiYaM »

Arkadaşlarım Şifanın Kudretı DE Artsaydı Medıdasyon ıle 6 kudret Gelırdı Ayakta Sonuçta Adıl Olunması Laızm öle Olsaydı Şifacıyı Kımse Kesemezdı Bu Oyunda üstünu Hangı Çharda SAğlam Dızersen Onla Güçlü olursun .... ii Forumlar.
IxKaTLiYaMxI
Kullanıcı avatarı
StyLebLacK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen StyLebLacK »

Reverence yazdı: Bütün Şah Eserlerirn + Basmaları Güzel Ashab Hariç ... Ashabın + Basmasında Kudret Rejenerasyonu Artıgını Gösteriyorsunuz Ama Hiç Bir Etkisi Yok !! Neden Şifacıları Es Geçiyosunuz...Büyücülerin Kudreti Artıyor Ama Şfacıların Artmıyor Neden ? Bu Oyunu Neden Adil Yapmıyorsunuz ?
Bi de arTı basamaYanLaRı DüşüN ;)
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tryagain »

:arrow: İlgili bildirimlerinizi foruma konu açarak değil, destek'e mesaj yollayarak paylaşınız.
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

tek sorun kudret deil ki.. Eskiden şifacı olarak savaşçıları ws de kesebiliyorken şimdi + ecel / + latif basan bir savaşçıyı kesmek imkansız hale geldi.Neden sadece şifa 2 katına çıkıyor . Maximum hasar da 2 katına çıkarılması gerekiyor yha da zehir hasarı .. buna derhal bir çözüm bulmaları gerekiyor..

ashab deil de baş ağrısına / akrep asa vs. gibi silahlara max basabilirsin diyorlar . peki sorarım size bunlardan hangisi ashab ı Keyf-in verdiği şifayı karşılıyacak yha da kudretlerimizi rejenere edecek ? üstüne üstün savaşçının biz şifacılara verdiği muazzam hasarlar varken ..buna nasıl karşı koyabileceğiz ?
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

HanedanxBisus yazdı:Oguzun Söledigine Aynen Katılıyorum Ashablarda Pek Bir Etki Göremedim.. Büyü Şifa Hariç Kudretde Hiç Bir Etkisi Yok...
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

BiLGeKaGaN yazdı:tek sorun kudret deil ki.. Eskiden şifacı olarak savaşçıları ws de kesebiliyorken şimdi + ecel / + latif basan bir savaşçıyı kesmek imkansız hale geldi.Neden sadece şifa 2 katına çıkıyor . Maximum hasar da 2 katına çıkarılması gerekiyor yha da zehir hasarı .. buna derhal bir çözüm bulmaları gerekiyor..

ashab deil de baş ağrısına / akrep asa vs. gibi silahlara max basabilirsin diyorlar . peki sorarım size bunlardan hangisi ashab ı Keyf-in verdiği şifayı karşılıyacak yha da kudretlerimizi rejenere edecek ? üstüne üstün savaşçının biz şifacılara verdiği muazzam hasarlar varken ..buna nasıl karşı koyabileceğiz ?
Bu yoruma + Basıyorum..
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Bilginiz olsun, silah yükseltme gelmeden önce şifacı oturarak %20 kudret dolduruyordu büyücü ise %18. Şu andakudret rejenerasyonu sanırım eşitlendi. Fakat ecel getiren, latif gibi silahaların hasarının 2 katına çıkması savaşçıyı şifacı karşısında resmen yenilmez yaptı bence de.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DeathLord »

Eskilerde sağlam bir şifacı eline 38 seviye hasar+saldırı gürz alıp sanırım 5 snde bir İnat Kıran takıyordu.Yani saldırırken hasarı yüksek silahı takıp kudret geleceği sıra İnat Kıran alıp rejenerasyon ihtiyacını karşılıyordu.Şu andada 750 max ile neler yapılmaz ki.5sn'de bir(dolum süresini tam bilmiyorum) ashab takıp, sopa gibi silahlarla saldırabilirsin.Yan olarak Ardenneler veya solucanda cabası.Şimdi birkaç kişi çıkıpta ''fazla masraf yapmak zorunda mıyız'' gibi şeyler söyler.Cevabımı şimdiden vereyim ''Neden savaşçı kesmek için Ecel Getiren, şifacı kesmek için Latif üretiyoruz biz?''.Sanırım DeaTHxAnDRei(isa) ve KHoLPaSHaLixHeLP(barış) yapacak.HeLP'i kesecek adam da çıkacağını pek sanmıyorum.İzleyelim.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun

“Genel Sohbet” sayfasına dön