Carlarım bloklanmış :(
Carlarım bloklanmış :(
slm durduk yere üyeligim banlanmıs sebepi ne ola bilir lütfen carlarımın acılmasını istiyoruk küfürde etmedim
bu oyuna okadar emek harcadık bi baktım bi baktim carlarım bloklanmıs Acılmasını Arz ediyorum
Re: Carlarım bloklanmış :(
Merhaba
Ceza ile ilgili bilgilendirmeler üyelik hesaplarınızın bulunduğu mail adreslerine gönderilmektedir. Tarafınıza bilgilendirme mailleri ulaşmıyor ise İKV Destek Formu aracılığıyla bilgi alabilirsiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz-Bilgilendirme olarak belirleyip başvurunuzu gönderebilirsiniz. En kısa sürede cezanız hakkında ki bilgi tarafınıza iletilecektir.
Ceza ile ilgili bilgilendirmeler üyelik hesaplarınızın bulunduğu mail adreslerine gönderilmektedir. Tarafınıza bilgilendirme mailleri ulaşmıyor ise İKV Destek Formu aracılığıyla bilgi alabilirsiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz-Bilgilendirme olarak belirleyip başvurunuzu gönderebilirsiniz. En kısa sürede cezanız hakkında ki bilgi tarafınıza iletilecektir.
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Carlarım bloklanmış :(
Şu kadarını söylüyorumki yalannnSirOnur yazdı:Merhaba