Carlarım bloklanmış :(

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Neckarrr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Carlarım bloklanmış :(

Mesaj gönderen Neckarrr »

slm durduk yere üyeligim banlanmıs sebepi ne ola bilir lütfen carlarımın acılmasını istiyoruk küfürde etmedim :( bu oyuna okadar emek harcadık bi baktım bi baktim carlarım bloklanmıs Acılmasını Arz ediyorum
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Re: Carlarım bloklanmış :(

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba

Ceza ile ilgili bilgilendirmeler üyelik hesaplarınızın bulunduğu mail adreslerine gönderilmektedir. Tarafınıza bilgilendirme mailleri ulaşmıyor ise İKV Destek Formu aracılığıyla bilgi alabilirsiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz-Bilgilendirme olarak belirleyip başvurunuzu gönderebilirsiniz. En kısa sürede cezanız hakkında ki bilgi tarafınıza iletilecektir.
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Carlarım bloklanmış :(

Mesaj gönderen Felipemassa »

SirOnur yazdı:Merhaba

Ceza ile ilgili bilgilendirmeler üyelik hesaplarınızın bulunduğu mail adreslerine gönderilmektedir. Tarafınıza bilgilendirme mailleri ulaşmıyor ise İKV Destek Formu aracılığıyla bilgi alabilirsiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz-Bilgilendirme olarak belirleyip başvurunuzu gönderebilirsiniz. En kısa sürede cezanız hakkında ki bilgi tarafınıza iletilecektir.
Şu kadarını söylüyorumki yalannn :D .Geçen susturma yedim 1haftalık.Fakat şikayet edildiğim tarihe ve saate bakınca o saat oyunda olmadığımı ve benden başka şifremi sadece kardeşimin bildiğini ve onunda eve şikayet saatinden yaklaşık 15 20dk sonra geldiğini gördüm.Ceza itiraza mail atın :D .Peh atıyoruzda ne oluyor.Mail attım daha fazla bilgi aalmak istiyorum diye yani nasıl susturuldum kim şikayet etti hangi lafımla şikayet etti vb. bunları öğrenmek için ceza itiraz hakkımı kullanıp geri mail attım.Sonuç 1hafta sonra susturmam açıldı.Peki mail geldimi hayır.Yönetici buraya bunları yazmakla olmuyor yazdığınız şeyin arkasında durun kontrol edin.Diyeceksiniz o kadar çok ceza itirazı geliyorki.Bende diyorumki 700.000 karaktermi kullanıcımı ne varsa artık hava yapmayı biliyorsunuz.Yeni bölgeler getirmeyide biliyorsunuz.Eeee bunları karşılayacak kapasite.Yok.Yeni bölgeler getiriyosunuz.Genede plussuz mynet oyuncuları oyuna girerken sorun yaşıyor.Sunucu dolu yazısı.Yeni bölgeler açmayı biliyorsunuz şu sunucunun kapasitesinide arttırsanız iyi olacak.İyi forumlar...

“Genel Sohbet” sayfasına dön