Sancak Merhaba!!!
- Directx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Cazfig
Sancak Merhaba!!!
Sayın ikv sancak sunucusu oyuncuları sancak sunucunda oyuna başlamış bulunmaktayım 3 senedir oynuyorum fakat özel sebeblerden dolayı oyunu bırakmıştım yeniden başlıcam.Gerek arkadaşlık gerekse düşmanlık hazırım hepsine.Sizin gibi hak yemiyen,sıkı bir dost olabileceğim bir sunucuda oyuna başladığım için çok mutluyum.Şuan çarlarımı kasmaya başladım.İnşallah Sancak Sunucusunda iyi bir aile edinebilirim.Her türlü yoruma açığım.
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

Re: Sancak Merhaba!!!
İlk hoşgeldin benden bazıları var kendini beyenmişlerdir ve hak yerler onlara kanma ve arzların aç ve çoğunlukla hepsi değil çoğunlukla yalancıdır.
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Öncelikle sunucuya hoş geldin.Oyunu 2 3 ay akısına bırakmanı biraz izlemeli ve kişilerle arana mesefe koymalısındır.Kendini kaptırma, kolay kolay kimseye güvenme...
Ayrıca ;
.Ayrıca Ne kadar çelişkili konusuyorsun ''Arzların aç ve cogunlukla hepsi degil cogunlukla yalancıdır'' ne kadar absürd bi cümle.Cümle kurmayı öğrende gel
Ayrıca ;
Bune lakailik bu ne kendini bilmezlik.Terbiyeni takıl, müptala olmussunuz az saygılı olun.Ayrıca yazdıgın cümlenin ne kadar saçma olduğuna baksana.Bi kelimede 3-4 tane ''ve'' bağlacının bir arada yazıldığı nerde görüşmüşbilinmez yazdı:İlk hoşgeldin benden bazıları var kendini beyenmişlerdir ve hak yerler onlara kanma ve arzların aç ve çoğunlukla hepsi değil çoğunlukla yalancıdır.
KPSS'ye gir Türkçe öğretmeni olcak adamsınLegendxdalgac yazdı:Öncelikle sunucuya hoş geldin.Oyunu 2 3 ay akısına bırakmanı biraz izlemeli ve kişilerle arana mesefe koymalısındır.Kendini kaptırma, kolay kolay kimseye güvenme...
Ayrıca ;Bune lakailik bu ne kendini bilmezlik.Terbiyeni takıl, müptala olmussunuz az saygılı olun.Ayrıca yazdıgın cümlenin ne kadar saçma olduğuna baksana.Bi kelimede 3-4 tane ''ve'' bağlacının bir arada yazıldığı nerde görüşmüşbilinmez yazdı:İlk hoşgeldin benden bazıları var kendini beyenmişlerdir ve hak yerler onlara kanma ve arzların aç ve çoğunlukla hepsi değil çoğunlukla yalancıdır..Ayrıca Ne kadar çelişkili konusuyorsun ''Arzların aç ve cogunlukla hepsi degil cogunlukla yalancıdır'' ne kadar absürd bi cümle.Cümle kurmayı öğrende gel
![]()
Lakailik
Absürd
Türkçe'ne bayıldım dostum süpersin
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Yönetici yaparlar bunu bak gör sen ayrıca hoş geldin aramıza.Legendxdalgac yazdı:Öncelikle sunucuya hoş geldin.Oyunu 2 3 ay akısına bırakmanı biraz izlemeli ve kişilerle arana mesefe koymalısındır.Kendini kaptırma, kolay kolay kimseye güvenme...
Ayrıca ;Bune lakailik bu ne kendini bilmezlik.Terbiyeni takıl, müptala olmussunuz az saygılı olun.Ayrıca yazdıgın cümlenin ne kadar saçma olduğuna baksana.Bi kelimede 3-4 tane ''ve'' bağlacının bir arada yazıldığı nerde görüşmüşbilinmez yazdı:İlk hoşgeldin benden bazıları var kendini beyenmişlerdir ve hak yerler onlara kanma ve arzların aç ve çoğunlukla hepsi değil çoğunlukla yalancıdır..Ayrıca Ne kadar çelişkili konusuyorsun ''Arzların aç ve cogunlukla hepsi degil cogunlukla yalancıdır'' ne kadar absürd bi cümle.Cümle kurmayı öğrende gel
![]()
® SİNCE 2007...
Hoş geldin Sancak Sunucusuna umarım güzel dostluklar kurar hoş vakit geçirirsin.
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

Bilinmez'' hocam cümlenteki ''ve'' bağlaçlarını saymayı denesene ?Senin gibilere'' derken kimin ne olduğu ortada
yorma küçük beynini bu işlere.Ayrıca absürd, lakaik'lik kelimesinin anlamlarını araştır az kültüründe gelişir belki.Nese konu tartışmaya dönüpte kapanmasın, Arkadaşın yeni bir başlangıc için bu konuyu açmış kirletmiyelim.]
Birinde Lakail birinde Lakaik valla sana bayılmaya başladım Absürd tiyatro işi valla kültürün mükemmel yüzde yüzLegendxdalgac yazdı:Bilinmez'' hocam cümlenteki ''ve'' bağlaçlarını saymayı denesene ?Senin gibilere'' derken kimin ne olduğu ortada![]()
yorma küçük beynini bu işlere.Ayrıca absürd, lakaik'lik kelimesinin anlamlarını araştır az kültüründe gelişir belki.Nese konu tartışmaya dönüpte kapanmasın, Arkadaşın yeni bir başlangıc için bu konuyu açmış kirletmiyelim.]
Valla senin matametik kaç birde kirletmeyek diyosun beni kötülemeye çalışıyorsun
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

:arrow: :arrow: Oyuna geçip yorum at ?? ne zaman demişin hangi charıma demişin
Legendxşifacı. Bunuda inkar et artık sana yorum atmıcam sana parmaklarıma yormaya değmezsin o zamanLegendxdalgac yazdı: :arrow: :arrow: Oyuna geçip yorum at ?? ne zaman demişin hangi charıma demişin![]()