Sancak Merhaba!!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Cazfig

Sancak Merhaba!!!

Mesaj gönderen Directx »

Sayın ikv sancak sunucusu oyuncuları sancak sunucunda oyuna başlamış bulunmaktayım 3 senedir oynuyorum fakat özel sebeblerden dolayı oyunu bırakmıştım yeniden başlıcam.Gerek arkadaşlık gerekse düşmanlık hazırım hepsine.Sizin gibi hak yemiyen,sıkı bir dost olabileceğim bir sunucuda oyuna başladığım için çok mutluyum.Şuan çarlarımı kasmaya başladım.İnşallah Sancak Sunucusunda iyi bir aile edinebilirim.Her türlü yoruma açığım.
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Re: Sancak Merhaba!!!

Mesaj gönderen bilinmez »

İlk hoşgeldin benden bazıları var kendini beyenmişlerdir ve hak yerler onlara kanma ve arzların aç ve çoğunlukla hepsi değil çoğunlukla yalancıdır.
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Öncelikle sunucuya hoş geldin.Oyunu 2 3 ay akısına bırakmanı biraz izlemeli ve kişilerle arana mesefe koymalısındır.Kendini kaptırma, kolay kolay kimseye güvenme...
Ayrıca ;
bilinmez yazdı:İlk hoşgeldin benden bazıları var kendini beyenmişlerdir ve hak yerler onlara kanma ve arzların aç ve çoğunlukla hepsi değil çoğunlukla yalancıdır.
Bune lakailik bu ne kendini bilmezlik.Terbiyeni takıl, müptala olmussunuz az saygılı olun.Ayrıca yazdıgın cümlenin ne kadar saçma olduğuna baksana.Bi kelimede 3-4 tane ''ve'' bağlacının bir arada yazıldığı nerde görüşmüş :) .Ayrıca Ne kadar çelişkili konusuyorsun ''Arzların aç ve cogunlukla hepsi degil cogunlukla yalancıdır'' ne kadar absürd bi cümle.Cümle kurmayı öğrende gel ;)
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Legendxdalgac yazdı:Öncelikle sunucuya hoş geldin.Oyunu 2 3 ay akısına bırakmanı biraz izlemeli ve kişilerle arana mesefe koymalısındır.Kendini kaptırma, kolay kolay kimseye güvenme...
Ayrıca ;
bilinmez yazdı:İlk hoşgeldin benden bazıları var kendini beyenmişlerdir ve hak yerler onlara kanma ve arzların aç ve çoğunlukla hepsi değil çoğunlukla yalancıdır.
Bune lakailik bu ne kendini bilmezlik.Terbiyeni takıl, müptala olmussunuz az saygılı olun.Ayrıca yazdıgın cümlenin ne kadar saçma olduğuna baksana.Bi kelimede 3-4 tane ''ve'' bağlacının bir arada yazıldığı nerde görüşmüş :) .Ayrıca Ne kadar çelişkili konusuyorsun ''Arzların aç ve cogunlukla hepsi degil cogunlukla yalancıdır'' ne kadar absürd bi cümle.Cümle kurmayı öğrende gel ;)
KPSS'ye gir Türkçe öğretmeni olcak adamsın ;) Dediklerimi üstüne alınıyorsan bilemem bir protosto yapak dedik arzlar hemen daldı. Ben ilk cümlemde lodoslara hitap ettim 2. cümlemde arzlara ve kendi üstüne alınmışsın :) Bugün kaç kere kaç 49 35 level karakterimi kestiler ayıp ayıp biz yapsak hayvan oluruz orda kendini beyenmiş züppe dedimya aslında senin gibiler o söz ! 3-4 ve mi 2 tane ve var gözlük al ve oyundan az çık hayata dön dinlen ;)Olursun haftanın üyesi korkma.

Lakailik
Absürd

Türkçe'ne bayıldım dostum süpersin ;)
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Legendxdalgac yazdı:Öncelikle sunucuya hoş geldin.Oyunu 2 3 ay akısına bırakmanı biraz izlemeli ve kişilerle arana mesefe koymalısındır.Kendini kaptırma, kolay kolay kimseye güvenme...
Ayrıca ;
Yönetici yaparlar bunu bak gör sen ayrıca hoş geldin aramıza.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Hoş geldin Sancak Sunucusuna umarım güzel dostluklar kurar hoş vakit geçirirsin.
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bilinmez'' hocam cümlenteki ''ve'' bağlaçlarını saymayı denesene ?Senin gibilere'' derken kimin ne olduğu ortada ;) ;) yorma küçük beynini bu işlere.Ayrıca absürd, lakaik'lik kelimesinin anlamlarını araştır az kültüründe gelişir belki.Nese konu tartışmaya dönüpte kapanmasın, Arkadaşın yeni bir başlangıc için bu konuyu açmış kirletmiyelim.]
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Legendxdalgac yazdı:Bilinmez'' hocam cümlenteki ''ve'' bağlaçlarını saymayı denesene ?Senin gibilere'' derken kimin ne olduğu ortada ;) ;) yorma küçük beynini bu işlere.Ayrıca absürd, lakaik'lik kelimesinin anlamlarını araştır az kültüründe gelişir belki.Nese konu tartışmaya dönüpte kapanmasın, Arkadaşın yeni bir başlangıc için bu konuyu açmış kirletmiyelim.]
Birinde Lakail birinde Lakaik valla sana bayılmaya başladım Absürd tiyatro işi valla kültürün mükemmel yüzde yüz ;) Sana oyuna girip yorum at dedim 1 saat önce bu mesajı atmak için çok düşünmüş olmalısın :D Lakait bir araştır dostum. Hangisi doğru öğren :D

Valla senin matametik kaç birde kirletmeyek diyosun beni kötülemeye çalışıyorsun :D
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

:arrow: :arrow: Oyuna geçip yorum at ?? ne zaman demişin hangi charıma demişin :D
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Legendxdalgac yazdı: :arrow: :arrow: Oyuna geçip yorum at ?? ne zaman demişin hangi charıma demişin :D
Legendxşifacı. Bunuda inkar et artık sana yorum atmıcam sana parmaklarıma yormaya değmezsin o zaman :D :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön