Pes....

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
maxxperfect
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şan I Hükümdar

Pes....

Mesaj gönderen maxxperfect »

Resim

Resim

Merhaba..

Arkadaşlar yukarıdaki fotolar 11:02:2011 saat 15:00 Meran sancak savaşı etkinliğinden. Meranda dün ve bugün sancak savaşlarında kimse savaşmadı malum konuyu biliyorsunuz. Dün [GM]Reha Geldi oyuncular savaşmayınca her iki klan mensuplarını etkinlikten attı. Bugün CaptainATX ve [ETKİNLİK]Arugde geldiler. Herşey normal bir şekilde ilerledi alımlar yapıldı vs.. Yönetime tepki açısından kimse kimseye savaşmayacaktı. Fakat bazı arzlar isimlerini bilmiyorum Lodoslar her ne kadar karşı atakta bulunmasalarda kestiler onları. Buraya kadar olaylar böyle. Choosenxloncası (gerçekten tebrık ediyorum kendilerini) Klandaşlarına 'Dalmayın , durun ' gibi Ricalarda bulundular. Keza aynı şekilde ben ve klanımdan bir kaç kişide öyle. Destekleyen herkese Teşekkür ediyorum.Nasıl yönetim sözlerimizi çarpıtmayın diyorsa bende eylemimizi carpıttıklarını düşünüyorum. oraya savaşmaya gelenleri engellemiyoruz Sadece tepkimizi göstermeye çalışıyoruz.

Herneyse savaşı arzlar kazandı bir kaç kişinin lodosları kesmeye başlaması işi bitirdi zaten yineliyorum lodoslar karşı atakta bulunmadılar . Savaşı arzlar kazandı. Klan olarak tebrik edildik vs vs.. (hiç memnun değilim ya hadi neyse) . İksir almayacağım kendimi biliyorum çünkü yapılan haksızlıklara boyun eğmek istemiyorum. 2. fotoğrafta gördüğünüz gibi bana -Gel diyor beyfendi. Bundan 2 gün öncesine kadar - gelirmisiniz ? gibi bir çağrı yapardı Reha. Ama artık böyle sanırm. Yahu siz kim oluyorsunuz da beni ve oyuncuları böyle bir hitapla yanınıza çağırıyorsunuz. Ben adama kalsın dedim beni direk Agah beyin yanına yolladı, benim yanımda bikaç kişi daha vardı.
Beni yasaklaması üzerine büyücüme geçtm. Bölgeden ATX seviyeyi bozmanıza izin vermem, oyunu sabote etmenize izin vermem. Diyordu. Soruyorum arkadaşlar bu oyunda bu zamana kadar bu tarz bir tepki görüldü mü ? 3 yıllık oyuncu olarak ben mi göremedim acaba ? Bugüne kadar oyun seviyesini korumuşsa bunu koruyan oyuncularıdır. O sözlerini tutmasını beceremeyen, bizi uşaklarıymış, kuklalarıymışçasına kullanan Yönetim değildir. Farkındaysanız sadece son günlerde yalnız meran değil diğer sunucularda da aynı durum söz konusu.. Evet bu ve bu tip olaylara hala susacakmıyız ? Sorarım size... İyi forumlar! :idea: :idea: :idea:
Kullanıcı avatarı
XxXxGaZixXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ŞaN-I HükümdaR

Re: Pes....

Mesaj gönderen XxXxGaZixXxX »

Bu günkü etkinlikte yine savasmama kararı aldık ama cağu bizden olmak üzere 2 tarafta saldırdı lodosların bi kısmı oturdu bende oturdum(arzların hepsi saldırmadı oturanda vardı) . Bizimkiler lodosları kesti uyarmamıza rağmen. İksir dağıtımına geldi sıra ben iksiri almayacaktım oturdum gm beni cağır bende iksirinize kalmadım dedim gm de sizi hidraya göndericem dedi bende iyi olur eylenirim diyince agaha yolaladı. Tabi bu işin eylenceli kısmı bu yönetim bu olayı üstüne gitmiyo cünki bütün suc yönetimin . İyi Forumlar.
Resim

Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Oyun zor günler geçiriyor bunun sebebi de insanların verdiği sözü tutamaması. Onlarca hatta yüzlerce kişi o epinler hakında planlar yaptı hayaller kurdu ama bu kadarmış demek ki :!:
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

Verilen söz tutulmadığı gibi bizi saf yerine koyuyorlar , Lathander beyfendiye diyorlar bir özür yazısı yaz en başta etkinlik konusunda yazılan ödül sisteminde hatalı yazı yazdım de bitsin bu kadar kolay mı ikv oyuncusunu kandırmak , yönetim çok büyük bir kelek yaptı bize bunu hiç unutmayacağız aklım almıyor ya nasıl olurda yönetim oyuncusuyla ters düşmek için elinden geleni yapar hala öyle seyredip duruyorlar ne bir oyuncu kazanma çabası var ne bir değişiklik var ödül sisteminde sonumuz hayrolsun...
ReGaLuaS
Kullanıcı avatarı
MackRuLz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen MackRuLz »

Güncel .
[[/b]mackruLz]
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

bu konuya destek verelim arkadaşlar :idea: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
xDewiLx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xDewiLx »

Ferhatbey yazdı:bu konuya destek verelim arkadaşlar :idea: :arrow:
aynen :idea: :idea:
Resim
Kullanıcı avatarı
maxxperfect
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen maxxperfect »

Desteğiniz için teşekkür ederim.... Hep sustuk ama bu sefer 3 günde kapanmasın bu konu
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Oluşturulan yeni bir ekip söz konusu ve her yeni oluşumda olabileceği gibi bazı anlaşmazlıklar olmuş olabilir. Gerekli bilgilendirme ekip üyelerine tarafımdan yapılmıştır.

Bildirim için teşekkür ederim.

Not: Genel etkileşimdeki konuyu kitliyorum. Sesinizi tek konudan duyurabilirsiniz.

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

Erdogan yazdı:Oluşturulan yeni bir ekip söz konusu ve her yeni oluşumda olabileceği gibi bazı anlaşmazlıklar olmuş olabilir. Gerekli bilgilendirme ekip üyelerine tarafımdan yapılmıştır.

Bildirim için teşekkür ederim.

Not: Genel etkileşimdeki konuyu kitliyorum. Sesinizi tek konudan duyurabilirsiniz.

[GM]Erdoğan
Asıl biz teşekkür ederiz , ilgilendiğiniz için.
ReGaLuaS

“Genel Sohbet” sayfasına dön